Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

ΤΟ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ ΤΟΥ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ--ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ»!

ΑΦΟΥ "ΔΟΥΛΕΨΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ή ΤΟ ΦΕΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Ζούμε φρενοβλαβείς καταστάσεις.
Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, σχεδόν κυρίαρχα και αποκλειστικά, μετά την πτώση της χούντας, σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια μας και στήνουν παραστάσεις μελοδραματικής επαναστατικότητας!!!

Χθές στο κοινοβούλιο έλαβε τον λόγο και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης και μεταξύ των άλλων είπε ότι " η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μια χώρα που είναι υπό κατάρρευση".

Τώρα που είμαστε λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή, όλοι όσοι "δούλεψαν" σκληρά για αυτήν, βάλανε την σκούφια του επαναστάτη ή το φεσάκι του πατριώτη και βγάζουν πύρινους λόγους για την πατρίδα, τα δικαιώματα του λαού, την ξένη κατοχή, την νομιμότητα του μνημονίου κλπ.
Ξέχασε ο κ. Κακλαμάνης ότι είναι αν όχι συνεργός, τουλάχιστον ηθικός αυτουργός σε αυτό το διαρκές έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Ξέχασε ότι όχι μόνο ψήφισε την άνευ όρων παράδοση.... "μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας" σε ξένες δυνάμεις, αλλά υπερασπίστηκε το μνημόνιο και τις "επικαιροποιημένες" άγνωστες σε μας εκδόσεις του.
Περισσότερα
εδω:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=26828#26828

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου