Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

"ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ... ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ, ΑΓΟΡΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ spreads ΤΙΣ 1.150 ΜΟΝΑΔΕΣ.!!!
 
Αυτός ο Υπουργός πλέον είναι πολύ γνωστός..."εκ της προδικασίας".!!!
Πρόκειται γιά "σεσημασμένο δολοφόνο" της οικονομίας μας...
Οσάκις μίλησε, μόνο κακό προκάλεσε.
* -- Είπε ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις στις αρχές της Υπουργίας του και μέσα σε 48ώρες ξεσηκώθηκαν από τις Τράπεζες 15 δίς.
* -- Μίλησε γιά Τιτανικό και γιά διεφθαρμένους Έλληνες και άρχισε το spread, από τις 140 μονάδες που ήσαν επί Καραμανλή να ξεπεράσουν τις 1000 μονάδες και τότε μαζί με τον Γιώργο ( αφού εξασφάλισαν το μεγαλύτερο επιτόκιο γιά τους δυνάστες-δανειστές μας) μας... έβαλαν στο Δ.Ν.Τ.
Τώρα με τις νέες δηλώσεις ότι:
"Στόχος είναι η επιστροφή στις αγορές το 2012, αλλά... εναλλακτικά μπορεί να προσφύγουμε στον μόνιμο μηχανισμό αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ουσιαστικά και για ένα νέο Μνημόνιο αλλά και για αδυναμία αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνουμε από την Τρόικα", έδωσε την χαριστική βολή...!!!

Με αυτές τις δηλώσεις, η αγορά άρχισε να κατρακυλά με μεγάλες απώλειες και το spread εκτοξεύθηκε 1150 μονάδες παραπέμποντας σε επιτόκιο... 15%.!
Ομολογεί την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής ή εκπληρώνει τον σκοπόν του... "εφ' ον ετάχθη" προκειμένου να μας οδηγήσει σε πτώχευση με όλες τις οδυνηρές οικονομικές και κυρίως Εθνικές συνέπεις ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου