Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

ΦΑΓΑΝΕ, ΗΠΙΑΝΕ και ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΣΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΟΡΟΣ-- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...!!!

"ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ" ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και...ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ--ΜΑΝΟΥ...!!!

Δεν είναι μόνο η συνάντηση με τον εξωθεσμικό "κοράκι" της Διεθνούς κερδοσκοπίας Mr Soros πού ανακοινώθηκε από το γραφείο του Πρωθυπουργού χωρίς... περαιτέρω λεπτομέρειες.!!!
Βέβαια δεν ανακοινώθηκε από τα Μ.Μ.Ε., όμως στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Κυριακή, έγινε τό Mega... "Μυστικό Δείπνο"...!
Σε αυτό παρακάθησαν εκτός των Παπακωνσταντίνου--Σόρος και οι Δ. Δασκαλόπουλος πρόεδρος του ΣΕΒ, όπως και ο πρώην υπουργός Οικονομικων Σ. Μάνος.
Καλά ο Giorgo, δεν είναι Σοσιαλιστής και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ;
Τί δουλειά έχει με τον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων σε "Μυστικά Δείπνα".;;;
Γιατί και πως και τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούνται από το "Μυστικό Δείπνο", όταν συνδαιτημόνας του είναι, ο Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.;;;
Κορόϊδο... λαέ.!

Υ.Γ.

Ξέχασα στο δείπνο ήταν και ο... Π.Ευθυμίου.
Ξέρετε, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Πασοκ, με την μόνιμα, "ξυνισμένη" έκφραση, λες και όταν γεννήθηκε , κάτι άσχημο αντίκρυσε ή του μύρισε και από τότε.. "του έμεινε"...!

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ: http://elefterifoni.blogspot.com/ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΑ blogs ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ elefterifoni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή