Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΑΚΤΙΚΑ » ...ΤΥΦΛΟΣ...!!!

...ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...!!!

Οι βλάβες που έχει στα μάτια δεν δίνουν προοπτική να δει...!!!
«Ο Σάββας Ξηρός πρακτικά είναι τυφλός.
Εμείς ως γιατροί έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε το καλύτερο για τον ασθενή ανεξάρτητα από το ποιος είναι αυτός και από τις πολιτικές του πεποιθήσεις» ανέφερε  ο διευθυντής της Α΄ Οφθαλμολογικής Κλινικής, καθηγητής Παναγιώτης Οικονομίδης, ο οποίος έκανε τις επεμβάσεις.

Σε δύο επεμβάσεις στα μάτια υποβλήθηκε στην Α' Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση «17 Νοέμβρη» Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του ίδιου νοσοκομείου.
Ο Σάββας Ξηρός είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε δύο μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς στο αριστερό μάτι, στο οποίο έχει δευτερογενή καταρράκτη και μετατραυματικές ουλές στην ωχρά κηλίδα. 
Από αυτό το μάτι αφαιρέθηκαν σήμερα τα ράμματα που είχαν μείνει από τη μεταμόσχευση κερατοειδούς και ο ασθενής υποβλήθηκε σε καψουλοτομή.
Στο δεξί μάτι είχε σιλικόνη από παλιά επέμβαση για αποκατάσταση αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς και υπήρξαν παλιά θραύσματα. 
Ο ασθενής πάσχει από καταρράκτη και στο δεξί μάτι, και παρουσίαζε διπλωπία και φωτοφοβία. 
Για το λόγο αυτό υποβλήθηκε σε ιριδοπλαστική.2 σχόλια:

  1. Τα θύματα του, όμως, έχουν διαβεί τον Αχέροντα, ανεπιστρεπτί, βυθίζοντας τις οικογένειες τους στο πιο βαθύ σκοτάδι της ψυχής! Το χαμό αγαπημένου προσώπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΦΣΠΛΑΧΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΤΑ ΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΩΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή