Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

H ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ «ΠΗΓΑΙΝΕΙ» ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑ... ΔΑΝΕΙΟ και ΦΤΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...!!!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕ...ΕΘΝΙΚΕΣ «ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ»...!!! 

Εκεί πού θα συναντηθεί η «παγκόσμια»... Αριστερά, γιά να σώσει την ανθρωπότητα--μιά καί δεν τα κατάφερε ο Στάλιν προ 50 ετών-- θα συναντηθεί η Δούρου με τον Ούγκο Τσάβες   από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, μιά και ο Alexis

θα πρέπει να είναι παρών στις προγραμματικές δηλώσεις της Kυβέρνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δούρου θα «καθαρίσει» γιά τα οικονομικά της Ελλάδος και θα ξεστραβώσει την Κυβέρνηση, εξασφαλίζοντας δάνειο...χωρίς επιτόκιο  από τον Τσάβες, όπως και τζάμπα πετρέλαιο...!!!
(Είναι άλλωστε στο πρόγραμμα...Τσίπρα)...
Επίσης λέγεται ότι θα στο ίδιο συνέδριο θα μετάσχουν ως παρατηρητές, ο πρόεδρος των Α.Ε. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Τέρενς Κουϊκ, πολύ εξειδικευμένο στη σύγχρονη οικονομική επιστήμη, όπως και τις... «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» από την δεκαετία του 80, όταν ήταν στην ΕΡΤ, εκεί, πού μόνο «πρασινοφρουροί» έλεγαν τις ειδήσεις...!!!
Άντε από βδομάδα θα...οικονομήσουμε...!!!



5 σχόλια:

  1. salta kai gamisou malaka..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΡΜΑΝΙ ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρένα Δούρου πές αλεύρι;
    Ο Κασιδιάρης σε γυρεύει.
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος ανώνυμος καλό θα είναι να πλύνει το στόμα του, γιατί αν καταπιεί αυτά που υπάρχουν εκεί θα πάθει ανίατη δηλητηρίαση.
    Άντε καικαλά σαράντα για τον ΣΥΡΙΖΑ του!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...exoun sunnenoithei.. tha poun ...an mas eixate psifisei... tha sas eixame kamei seixides... mono pou sti kouba.. peinane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή