Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΝΕΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΑΕΙ ΤΟ Reuters...!!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Plan D ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό τα Ελληνικά κρατικά ομόλογα που κατέχουν τόσο η ΕΚΤ όσο και οι υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες θα «κουρευτούν» έως και 30%. 
Στόχος του νέου «κουρέματος» θα είναι η μείωση του ελλείμματος κατά 70 με 100 δισ. ευρώ ώστε να φτάσει το 100% ως ποσοστό του ΑΕΠ της Χώρας...

 Αυτό μεταδίδει το πρακτορείο Reuters που μεταδίδει πως Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επεξεργάζονται ένα σχέδιο, για την ακρίβεια «ένα τελευταίο σχέδιο που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να μειώσει και άλλο το χρέος της και να παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης».
Κάτι τέτοιο, εντούτοις, συνεπάγεται ότι η ΕΚΤ και οι άλλες κεντρικές τράπεζες θα πρέπει να δεχθούν ζημιές στο χαρτοφυλάκιο των ομολόγων που κατέχουν, ενώ πιθανή είναι και η εμπλοκή των κρατών. Τόσο, δηλαδή, η ΕΚΤ όσο και ορισμένες κεντρικές τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση.
Βάσει του δημοσιεύματος, τέλος, το σχέδιο αυτό βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις.
Ωστόσο, η πεποίθηση που επικρατεί είναι ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει εκτροχιαστεί και απαιτείται «επιθετική δράση», προκειμένου το χρέος να καταστεί βιώσιμο.
Σημειώνεται ότι το ΔΝΤ, αλλά και η Κομισιόν έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι οποίες αποφάσεις σχετικά με την Ελλάδα θα ληφθούν μετά τον Σεπτέμβριο, οπότε θα συνεχιστεί η αξιολόγηση της τρόικας επί του ελληνικού προγράμματος.
Eντύπωση εξάλλου προκαλεί το γεγονός πως αυτό το δημοσίευμα του Reuters έρχεται μόλις μία ημέρα μετά το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που ανέφερε πως οι δανειστές της Ελλάδας επεξεργάζονται ένα … Plan D για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας, το οποίο προβλέπει την παραίτηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και των ιδιωτών ομολογιούχων κατόχων ελληνικών ομολόγων ξένου δικαίου που δεν μετείχαν στο PSI από μέρος των κερδών που καταγράφουν από τις επενδύσεις τους σε ελληνικά ομόλογα.
Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, το Plan D μελετάται ως εναλλακτική επιλογή στα τρία άλλα σενάρια, δηλαδή τη χρεοκοπία, τρίτο πακέτο χρηματοδοτικής στήριξης και κούρεμα του ελληνικού χρέους. 

37 σχόλια:

  1. https://attikanea.blogspot.com/2017/01/blog-post_43.html

    αττικα νεα μπαλαντινασ

    ===============================


    Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 - 8:17 μ.μ.
    ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΒΑΖΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΥΠΩ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ...


    Ανώνυμος8 Ιουνίου 2018 - 4:24 μ.μ.
    Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2016 - 1:47 π.μ.

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

    Giannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 - 5:03 μ.μ.

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…


    http://alfeiospotamos.gr/?p=25480

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3 Φεβρουαρίου 2017 - 12:23 μ.μ.
      πισσα κ πουπουλα G.P = Ο κατα φαντασιαν βουλευτης του ξ/ρε ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα διορισει τον δασκαλο στην επιθεωρηση αρχηγοπουλο ουααααααααααααααααου κωλοτουμπα στον αερα τη ψωρρα κανει περα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      ΑΗΡ πρρρρρρρ ΑΗΡ πρρρρρρ ΑΗΡ πρρρρρρρρρ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2018 - 1:18 π.μ.
      AXAXAXA
      ΝΑΙ... ΝΑΙ... ΣΥΜΦΩΝΩ
      ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΩΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ

      ΑΧΑΧΑΧΑ

      ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΑΞΙΑ-ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ

      Ο Kyriakos Karagiannis τρώει Kaffee.
      1 ώρα ·

      ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
      ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
      ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΣΜΠ
      ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΠΟΥΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝ
      ΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝ ΚΙΜ ΜΟΥΓΚ ΓΙΑ
      ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΩΝ
      ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ CABAL ΕΙΧΕ ΤΟ
      ΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΞΗ ΜΙΚΡΕΣ ΠΗΡΥΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑ
      ΧΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ
      Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΠΟΥΡΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ
      ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ
      ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΠΛΑ
      ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥ
      ΨΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ. ΑΥΤΟ
      ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ
      ΚΑΜΠΑΛ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ
      ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
      ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑ
      ΝΟ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΝ ΤΟ
      ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ 4 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ
      ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ
      ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
      ΔΥΟ ΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ
      ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤ
      ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ
      ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
      ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
      ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ.
      ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙ
      ΣΜΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛ
      ΥΜΠΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ
      ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑ
      ΚΕΛΕΙΟ ΜΕ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 12 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
      ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙ
      ΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
      ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
      ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ
      ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
      ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ .ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΟΛΥΜ
      ΠΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟ
      ΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΝΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠ
      ΟΙΑ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ
      ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙ
      ΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
      ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩ
      ΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ(ΚΟΥΝΟΥ
      ΠΙΑ ΜΥΓΕΣ ΜΥΡΜΙΓΚΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΤΛ.)
      ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΕΚΑΛΕ
      ΣΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ
      ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕ
      ΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΒΑΛ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΕΣΤΕΙΛΑΝ
      ΑΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑ
      ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ
      ΣΤΗΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ
      ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ
      ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜ
      ΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :https://alfeiospotamos.gr/?p=34495


      ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
      Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
      Ιούλ
      06
      2018

      ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
      ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
      ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )
      ……………………………….
      ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

      … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

      … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

      … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

      … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

      … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

      … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

      Διαγραφή
    4. Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 - 9:22 μ.μ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ...

      Giannis Paterakis13 Δεκεμβρίου 2016 - 5:20 μ.μ.

      ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΛΑΚΟ,ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΤΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
    5. Giannis Paterakis31 Ιουλίου 2018 - 5:35 μ.μ.
      ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..!!!

      ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ,ΕΤΣΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ,ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

      ΣΗΜΕΡΑ 31-7 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ,ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΛΥΦΟ, «ΠΙΝΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

      https://www.facebook.com/100015128595722/videos/435318483649101/

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Giannis Paterakis31 Ιουλίου 2018 - 6:02 μ.μ.
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..!!!!

      Διαγραφή
    6. http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html#comment-form

      Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 - 7:27 μ.μ.
      Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
      Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

      Διαγραφή
  2. Giannis Paterakis23 Ιουνίου 2016 - 3:23 π.μ.

    ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.??

    ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ,ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ,100% ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ,ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ..!!!!

    ----------------------------------

    Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2016 - 5:01 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Ξ/Ρ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΝΩΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ??
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...

    Artemis Sorras:
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ [ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΜΑΔΑ 40 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ]

    ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΕΓΕΝΕΙΣ

    ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ????????

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΗΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    http://alfeiospotamos.gr/?s=%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%99&searchsubmit=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://attikanea.blogspot.com/2017/01/blog-post_80.html

    Μήπως αυτά τα σχόλια, δείχνουν τα επόμενα θύματα του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ;;;;;; Ελευθέριος Ρήνος, Δημήτρης Αντωνίου, Δημήτρης Μαντές και Καλλιόπη Σουφλή, τα επόμενα θύματα των παρανοϊκών της συμμορίας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρης Καζαμιας

    ΣΟΡΡΑ" ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    .1.46 ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ
    καταλαβες μικρε.?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_207.html

      Τε.Ταξ.Κ.Υ.Π.

      Διαγραφή
  5. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΩ !» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ 4/7/2899(2015) (β’ μέρος απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 12:05 ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Add comments Tags:ανθέλληνες, αντιδράσεις, Αρτέμης Σώρρας, Γενοκτονίες, Δόλος, Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνισμός, Επικαιρότητα, εσχάτη προδοσία, κόμματα, λαμόγια πολιτικοί, ΜΜΕ, Νέμεσις, Οικονομία, Παγκοσμιοποιητές, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ., συνεντεύξεις, συνομωσίες, Χάζαροι
    Μαΐ
    02
    2016

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ ΣΤΙΣ 4/7/2899(2015)

    συνέχεια από το μέρος α’

    μέρος β’

    ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ που θα μπει σε ολόκληρα τα Παγκόσμια Ταμεία, έχει σημασία να καταλάβετε όλοι ότι…

    ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΙΩΤΗΣ: Αυτοδιαχείριση;

    Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Λάμπρο, εσύ είσαι ένα μεγάλο παιδί με πολύ μεγάλη αρχαία ιστορία. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο χρυσός. Αλλά, θέλω να πω αυτό και το λέω πρώτη φορά δημοσίως στην τηλεόραση:

    Ξέρετε τι είναι ο χρυσός; Πώς γίνεται αυτό το μέταλλο στην γη;

    Σας δηλώνω λοιπόν ότι ο χρυσός είναι Ήλιος! Δεν είναι μέταλλο, αλλά γίνεται μέταλλο με το σπέρμα της Γης που είναι το Αλάτι. Πώς δημιουργείται λοιπόν;

    Ας μας πουν οι επιστήμονες λοιπόν πώς δημιουργείται ο χρυσός και πώς δημιουργούνται τα μέταλλα. Το γνωρίζουν; Ούτε αυτό το γνωρίζουν; Σαφώς, δεν γνωρίζουν τον Ορείχαλκο! Ούτε να τον ξαναφτιάξουν δεν μπορούν! Είχαμε Ορείχαλκο…

    Λ. ΓΙΩΤΗΣ: Δεν κατάφερε κανείς να φτιάξει! Αλχημιστές!

    Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Μα, ο χρυσός είναι μόνος του αλχημεία. Ο χρυσός είναι πάντα σε σκόνη. Τα ψήγματα που βλέπετε είναι από τις ανακατάξεις της γης. Ο χρυσός γίνεται από τον Ήλιο. Ο Ήλιος που χτυπάει το Άλας της Γης, το Αλάτι στο Νερό. Οι ακτίνες του Ήλιου που χτυπούν το αλάτι στο νερό, είναι χρυσός! Για αυτό κι ο χρυσός είναι παντού! Παντού!

    Το ό,τι δεν τους συμφέρει να τον βγάλουν, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αλλά σας λέω ότι Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ! Τώρα, το πώς δημιουργείται από το αλάτι, είναι μια άλλη ιστορία! Είναι σπέρμα της Γης. Το σπέρμα της Γης είναι το Αλάτι που κτυπώντας το οι Ηλιακές Ακτίνες..κι αν το θέλετε, ο χρυσός είναι και ραδιενεργός. Έχει το μεγαλύτερο ραδιενεργό βάρος μετά τον υδράργυρο. Για σκεφτείτε το! Είναι πάντα σε πούδρα! Γίνεται στην μορφή που βλέπετε, από τις ανακατάξεις του νερού που τρέχουν μέσα στην γη. Γιατί αυτό γίνεται!

    Δηλαδή ο Αμαζόνιος τώρα που βγάζει 1 δισεκατομμύριο κυβικά την ώρα, άμα αυτό το νερό δεν πήγαινε κάπου κάτω, θα έπρεπε τα Ιμαλάια να είναι παραλία! Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά τόσες χιλιάδες ποταμοί, τεράστιοι!

    Άρα, δεν είναι μόνο αυτό το νερό που μένει εδώ, μπαίνει κάπου και ξαναγυρίζει και μπερδεύεται στην θάλασσα με θαλασσόνερα. Ταξιδεύει! Η θάλασσα έχει ρεύματα… τα πάντα! Άρα, ταξιδεύει, μπαίνει στην μέσα γη και ξαναβγαίνει στην πηγή του. Ή κάνω λάθος; Και δεν είναι μόνο ο Αμαζόνιος, αλλά όλα τα ποτάμια. Άρα, καταλαβαίνετε είναι τεράστια η λειτουργία του.

    Ο χρυσός λοιπόν πηγαίνει και έρχεται σε όλη την γη και μεταβιβάζεται μόνο με τις Ηλιακές ακτίνες.

    Έχουμε χιλιάδες ανακατατάξεις σε αυτή την γη, αλλά ο Ήλιος που κτυπάει πάντα το νερό της Γης και το σπέρμα της γης, δημιουργείται ο χρυσός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

    ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !

    Έχουμε βέβαια και τον ανατομικό χρυσό τον οποίο τον τρώμε!

    ΑΛΦΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10 Ιουνίου 2018 - 11:02 μ.μ.
    Απάντηση στον ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
    Αγγελο Γιαννοπουλο από την Ελληνίδα ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

    Διαβαζω στα άρθρα του Άγγελου απιστευτες ανθελληνικες ανοησιες. -απ το παράδεισο κατέβηκε; - να μας λέει ότι η Κωνσταντινούπολη, ήταν μια πόλη γεμάτη Έλληνες, - μπα έτσι λέει χρυσό μου η ιστορία για πες μας κι αλλά - και μας λέει μωρέ παιδία ότι: ήξεραν τι θα πει ελεημοσύνη ,τι θα πει βοήθεια στον φτωχό, στον, άστεγο, στον πεινασμένο ,στον ανάπηρο!
    Ναι μωρέ Άγγελε συμφωνώ κι εγώ η καημένη έτσι είναι αφού οι λίγοι είχανε τα πάντα κι οι πολλοί τίποτα να μη δώσουν τ΄ αποφάγια;

    Η πόλη των πόλεων (Κωνσταντινούπολη) –που λες Άγγελε να μη ξεχάσω να σου θυμίσω ότι την δημιούργησε ο Κωνσταντίνος, ο Ιλλύρας, ο πατροκτόνος.

    Ο Δίας να συγχώρεση τη ψυχή του! Α!!! –κι αν κατάλαβα καλά Άγγελε , μου λες – είμαι κι λίγο τσαλαφή συμπάθησε με – ότι είχε τα περισσότερα νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, πτωχοκομείο.


    Ε ναι, σε πιστεύω, με τέτοια φτωχιά και συμφορά που είχαν επιβάλει οι φεουδάρχες, τι περιμένεις, ούτε το ΔΝΤ να ήταν.

    Κι ασφαλώς έχεις δίκιο πως δεν είχανε σπίτι να μείνουν, (ήταν άστεγοι) – λες - κι αλήθεια είναι ότι δεν είχαν εργασία, που να δούλευαν οι άμοιροι αφού τα είχε πάρει όλα το κράτος κι εκκλησία;

    Και μετά μου λες ότι η «Ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία»

    Ε αυτό δεν το κατάλαβα υπήρχε τότε τέτοια;
    Και μετά μου λες για εκείνη την ωραία εποχή που….
    «Η γυναίκα εκείνη την εποχή ηταν το πραγματικό θεμέλιο του ΕλληνικούΚράτους;-Εθνους; - DEN KATALABENI ΆΓΓΕΛΕ TI TES NA PIS = Καμία αξιοπρεπής γυναίκα δεν εμφανιζόταν στον δρόμο με το πρόσωπο της ακάλυπτο»

    Α! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΆΓΓΕΛΕ !!!
    Η "ΗΘΙΚΗ" ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ

    Και μετά μου λες ότι:
    Σε αντίθεση με της σημερινές που οι περισσότερες είναι πλήρως ενταγμένες (συνηδειτα) στο στρατόπεδο του διαβόλου ανίκανες να διδάξουν Χριστό-Ελλάδα, καθώς το μόνο που μπορούν να διδάξουν έιναι σοδομισμό, στοματικό σεξ, παρτούζες, εκατοντάδες η και χιλιάδες παρτενέρ κλπ.

    Έχω κάνει εγώ τέτοια Άγγελε τρέλα σου λέω τρέλα – και θα κάνω κι αλλά τόσα η πουτάνα να το φχαριστηθώ! - Τα πίνω όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα επειδή έχουν βιταμίνες.


    Και μετά μου λες για την.

    Αρχαία Ελληνική Γραμματεία μαζί με τον χριστιανισμό
    Α! θα εννοείς τη φιλοσοφική σχολή των Αθηνών που έκλεισε ο Ιουνστινιανανός ο άντρας της θεοδώρας!
    Ξέρεις αυτή πριν την παντρευτεί ήταν πουτάνα. Αλλά μη το πεις πουθενά έτσι!

    Ο Έλληνας πολίτης του μεσαίωνα είχε πολύ έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα ,ήταν έτοιμος κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να αρνηθεί τα εγκόσμια και να αποτραβηχτεί σε κάποιο μοναστήρι από αγάπη και μόνο για τον Χριστό.

    Μπα; Κι εγώ νόμιζα πως το κάνε από πεινά!
    http://www.ksipnistere.com/2018/06/blog-post_356.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11 Ιουνίου 2018 - 11:17 μ.μ.
    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ.

    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΔΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.ksipnistere.com/2018/06/6_3.html

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.facebook.com/omorfigeitonia/photos/a.448237851931280.1073741828.448215251933540/1553282521426802/?type=3&theater

    ΜΑΝΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.facebook.com/omorfigeitonia/photos/a.448237851931280.1073741828.448215251933540/1548422501912804/?type=3&theater

    ΠΛΑΚΑΛΗΑ ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Καισαριανή των δεκαετιών 1950 - 1960. Μέρος 1ο

    https://www.youtube.com/watch?v=_HIv0jsdNf8

    .....................................

    Η Καισαριανή των δεκαετιών 1950 - 1960. Μέρος 2ο

    https://www.youtube.com/watch?v=Itl02lGyZok

    ...............................

    Η Καισαριανή των δεκαετιών 1950 και 1960 μέρος 3ο

    https://www.youtube.com/watch?v=YsW87rdV664

    .................................


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ....... ΚΑΙ Η .... ΚΑΛΥΨΗ.... ΤΗΣ Ε.Υ.Π..!!!!

    http://www.ksipnistere.com/2017/03/blog-post_340.html?showComment=1488734957188#c536059231983061737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://amanpoiare.blogspot.com/2012/06/blog-post_2873.html

    ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ ΗΓΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Ανώνυμος20 Ιουλίου 2018 - 6:25 μ.μ.
    ...ΤΟ..."ΜΟΥΝΟΥΧΙ" ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ 12.03π.μ.., ΠΟΥ..."ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ... "ΕΥΤΑΞΙΑΣ",

    ..."ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ" ΟΤΙ ΤΟΥΣ..."ΑΠΕΙΛΗΣΑ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ...

    ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΙΝΕ..."ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ" ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΑΠΕΙΛΗΣΑ", ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΩ ΤΙ ΘΑ..."ΠΑΘΟΥΝ" (.)...

    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ..."ΠΕΤΥΧΕΙ" Η "ΛΟΙΔΩΡΙΑ" ΚΑΙ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ" ΜΕ ΤΟ..."ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

    ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ..."ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ..."ΜΟΥΝΟΥΧΙ"...ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ..."ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ". ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΡΑΒΙΝΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ..."ΠΟΥΤΑΝΕΣ", ΤΗΝ..."ΠΡΩΤΗ" ΦΟΡΑ..."ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ"...

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ 12.03π.μ., ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ..."ΔΕΙΡΕΙ" ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ..."ΦΟΒΑΣΑΙ".

    ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΥΣ "ΝΟΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ..."ΧΕΡΙΑ" ΜΟΥ, ΤΟΤΕ..."ΜΑΥΡΟ" ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ..."ΦΑΕΙ"...

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ,..."ΜΟΥΝΟΥΧΙΑ", ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΝΟΝΟΙ, ΡΑΣΟΦΟΡΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ..."ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ..."ΘΕΡΕΤΡΟ", ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ..."ΒΟΡΕΙΑ ΣΙΒΗΡΙΑ", ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 16.500 ΧΡΟΝΙΑ..

    ...ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ..."ΔΕΣΜΕΥΣΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΩ ΩΣ..."ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ"...

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ανώνυμος20 Ιουλίου 2018 - 10:06 μ.μ.
    ...ΤΟ..."ΜΟΥΝΟΥΧΙ" O ¨"EYTAΞΙΑΣ"¨ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ "ΑΝΤΡΑ"
    ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ
    ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΚΟΤΑ
    Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΚΙΛΟΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

    """...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΥΣ "ΝΟΜΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ..."ΧΕΡΙΑ" ΜΟΥ, ΤΟΤΕ..."ΜΑΥΡΟ" ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ..."ΦΑΕΙ"...""""

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΑΠΙΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ;

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΜΩΡΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ
    ΑΣΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΠΟ ΣΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=ZrWhfwnOthI

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
    ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23 Ιουλίου 2018 - 9:31 μ.μ.
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΗΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΜΠΛΟΓΚ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΞΩΓΗΪΝΟ" ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ...ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

    Πλάτων Πισατίδης | 9/10/2012 10:02

    Διαβάστε και τα σχόλια στο βίντεο...έχουν ενδιαφέρον!
    Οι περισσότεροι πολέμιοι της END ασχολούνται με το πως θα διακωμωδήσουν,θα εξευτελίσουν,ακόμα και να παρουσιάσουν ως...εξωγήϊνους,ακόμα και...ανθέλληνες,τους ανθρώπους αυτούς...Ουδείς βέβαια ασχολείται με τις θέσεις-προτάσεις της END,για τον λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους,την αλλαγή του Συντάγματος(ειδικά για τα περί ευθύνης υπουργών και δημόσιων λειτουργών),τον έλεγχο όλων των πολιτικών από το 1974 και εντεύθεν...Η αποσιώπηση αυτών των προτάσεων,μπορεί να θεωρηθεί ως υπεράσπιση της σημερινής πραγματικότητας,ήτοι της συνέχισης της κατοχής της Πατρίδος μας,από το ΔΝΤ,τους δανειστές και το δουλικό πολιτικό πάνελ...
    Από την άλλη,γνωρίζουν οι λασπολόγοι πολλούς που αναφέρονται σε άκρως μυστικά των ΗΠΑ,με κάποιες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες,πιάνοντας στο στόμα τους τον αμερικάνικο στρατό,να κυκλοφορούν ελεύθεροι;
    Θα συμφωνήσουμε εδώ με τον μπλόκερ ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ και την έρευνα για το αν ευσταθούν τα περί..."εξωγήϊνου" διαστημοπλοίου,το οποίο κατά τους τραγικούς μικρόνοους σχολιαστές,μετέφερε εξωγήϊνους με δις ντάλλαρς για τον...Σώρρα!!!

    ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ»
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!
    http://ellhnkaichaos.blogspot.de/search/label/

    Από το δεύτερο απόσπασμα του βίντεο της συνάντησης της Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στη Λακωνική Αγωγή όπως ανέβηκε στο

    http://www.oikoumenismos.gr/end.html
    .................................................

    http://alfeiospotamos.blogspot.com/2014/03/600_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πλήρης Ευτελισμός Της Αριστεράς................................http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_518.html?showComment=1533550567384#c5337478785461622238

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποια Η Αλήθεια Που Μας Κρύβουν Για Την Παλαιά Διαθήκη; (Βίντεο)

    http://www.ksipnistere.com/search?updated-max=2018-08-12T23:00:00%2B03:00&max-results=20&start=20&by-date=false


    ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μυθολογικα ονοματα

    http://www.thedailyowl.gr/mt-olympus-genealogical-tree/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mad Dog30 Αυγούστου 2018 - 4:44 μ.μ.
    Κοίτα, δεν είμαι υπερήφανος όταν παρασύρομαι σε ύβρεις, αλλά όπου και να
    ψάξει θα βρεις κάποιος αλήτης ξεκινάει, συνήθως δεν απαντώ μετά ερχετε
    ξεθαριασμένος και με βρίζει, εκεί γίνομαι τούρκος, θέλω σκοτώσω!

    Στην χώρα όπου ζω η μεγαλύτερη βρισιά είναι το "jävlar" ή το "fan" και τα δύο
    σημαίνουν διάβολος, ΔΕΝ βρίζω ποτέ μου αλλά τα χριστιανά ΔΕΝ με βρίζουν γιατί
    βρίζω αλλά γιατί αποκαλύπτω το ψευδως του χριστιανισμού, ΌΧΙ με δικές μου θεωρείες,
    αλλά αναδημοσιευοντας παπαριές που έχει πει το παπαδαριό και συν αυτό!

    Και αυτό τους ενοχλεί κάργα, δεν μπορούν να το αρνηθούν, δεν το λέω εγώ και
    εκεί το ρίχνουν στο βρίσιμο για να έχουν την ευνοια του αρχισατανιστή
    εκδικητικιό θεού της ερήμου jahve!

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_4853.html?showComment=1535624023347#c6681725659138150015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
    Post A Comment BLOGGER Comment using Blogger FACEBOOK Comment using Facebook DISQUS Comment using Disqus
    3 σχόλια :

    Ανώνυμος17 Σεπτεμβρίου 2018 - 4:55 μ.μ.
    ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...ΣΑΝΟ ΣΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ".ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!

    Απάντηση

    Mad Dog17 Σεπτεμβρίου 2018 - 5:07 μ.μ.
    Στμπτσάραμ, άκου είπε ο θεός στον μωυσή, μα τι λέτε ρε προβατίνες?
    Ποιος θεός ρε και ποιος μωυσής και ποιο μνί εβραϊκό τα λέει ετούτα?

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17 Σεπτεμβρίου 2018 - 6:32 μ.μ.
    ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


    Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
    Post A Comment BLOGGER Comment using Blogger FACEBOOK Comment using Facebook DISQUS Comment using Disqus
    2 σχόλια :

    Ανώνυμος17 Σεπτεμβρίου 2018 - 4:55 μ.μ.
    ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...ΣΑΝΟ ΣΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ".ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!

    Απάντηση

    Mad Dog17 Σεπτεμβρίου 2018 - 5:07 μ.μ.
    Στμπτσάραμ, άκου είπε ο θεός στον μωυσή, μα τι λέτε ρε προβατίνες?
    Ποιος θεός ρε και ποιος μωυσής και ποιο μνί εβραϊκό τα λέει ετούτα?


    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_660.html?showComment=1537198340036#c8096625874278662361

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_612.html#comment-form

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=404222&cid=122

    ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_9744.html#comment-form

    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΑΓΚΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://hellasxg.blogspot.com/2018/07/universal-police-force-10586327-ceo.html

    ο ψευτικοσ διοικητησ

    ---------------------------------

    Ανώνυμος29 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:49 μ.μ
    *******************************************
    Giannis Paterakis29 Σεπτεμβρίου 2018 - 8:03 μ.μ.
    ΦΟΒΟΣ...!!!
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ...

    ΘΥΜΑΤΑ:
    ΑΝΟΑ ΟΝΤΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ...
    ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΓΙΑ:
    ΠΟΝΗΡΟΥΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

    ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ...
    1=ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΒΟΥΝΟΥ ΓΙΑΤΙ Ρ/Σ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

    ΑΓΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΗΦΟΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ,ΠΑΤΗΣΑ ΦΡΕΝΟ,ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...

    ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ,ΕΚΑΝΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΘΑΜΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ,ΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...

    2=ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΛΠ ΜΕ ΟΠΛΟ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΔΙΩΞΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ...

    ΦΑΤΕ ΚΟΥΜΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ,ΟΥΣΤ...!!!!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_1394.html#comment-form

    ********************************************

    ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_2865.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 - 1:07 μ.μ.
    Τα μόνα θέματα που σχολιάζοντε στο σάιτ δρυμήτατα κάθε μέρα άσχετα
    με της αναρτήσεις, είναι ο κ. Σωρρας και οι θρησκευτικές τσίμπλες!

    Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν το ποιμνοιο, ποιμένας τους εδώ
    στο κοιμηθείτε ρε, ο ανθέλληνας αρχιτσιμπλιάρης γιαννόπουλος!

    Σε αυτή την ανάρτηση κάτι πολύ επίκαιρο θέμα, το περί καινής διαθήκης!
    Ένα βιβλίο που κατά 75% στηρίζεται στην παλαιά διαθήκη που είναι η μυθολογία
    των εβραίων και ένα πορνογράφημα με ένα απέραντο μίσος κατά των ανθρώπων.




    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 - 2:28 μ.μ.
    αυτα που εγραφες χθες οτι εχεις οπλα σπιτι σου και εβαλες το ξυπνηστε ρε να το σβησει το θυμασαι καθολου?


    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 - 2:35 μ.μ.
    Θυμάμαι ότι κάτι έγραψα, δεν θυμάμαι γιατί, είναι αλήθεια ότι έχω
    ένα οπλοστάσιο σε διαφορετικά διαμετρήματα, δεν είπα να το σβήσει
    το ξ/ρε , γιατί να το κάνω αυτό?

    Οι περισοτεροι εδώ μέσα πάσχουν από την ασθένεια της μυστικοπάθειας και
    της συνωμοσιολογίας, εγώ ρε φίλε είμαι καθαρός γαλανός Ελληνικός ουρανός,
    ούτε ψέματα λέω, ούτε φοβάμαι κανέναν και μιλώ ελευθερα!

    Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό το τόσο απλό, έχεις πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 - 4:04 μ.μ.
    ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
    Ο mad dog ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 - 4:08 μ.μ.
    Που βλέπεις το παράξενο ωρε πατριώτη?
    Όλη η Κρήτη και η Μάνη είναι φορτωμένη με όπλα!


    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 - 4:36 μ.μ.
    ΑΝΤΕ ΚΙ'ΈΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΑ...ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ Ο ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙΑ ΤΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?


    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 - 4:38 μ.μ.
    Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΖΑΓΚΛΑΡΙΝΑ ΑΡΧΙΔΟΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΑ ΕΧΕΙΣ?

    Απάντηση

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2018 - 6:18 μ.μ.
    Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 - 4:08 μ.μ.
    Που βλέπεις το παράξενο ωρε πατριώτη?
    Όλη η Κρήτη και η Μάνη είναι φορτωμένη με όπλα!


    ----------------------------------------

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΡΗΤΗ?
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ

    ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

    ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ?

    Απάντησηhttp://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_979.html?showComment=1538752736587#c5753599288468264535

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mad Dog5 Οκτωβρίου 2018 - 6:28 μ.μ.
    Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, είναι αλήθεια τα Ελληνικά μου δεν είναι καλά,
    τα βερμπαλ είναι ακόμη χειρότερα, αυτά έμαθα, αλλά η αλήθεια είναι
    ότι στα χρόνια που σχολιάζω στα sait, καλυτέρεψα πολύ.

    Αλλά πρέπει να σε πω δύο πραγματάκια αγαπητέ.

    1) Μέρος των ασχολιών μου είναι να γράφω γράμματα στους πελάτες
    σε διάφορες γλώσσες και είμαι πολύ καλός σε αυτό.
    2) την πούτσα ΔΕΝ την εμποδίζουν οι τρίχες, εκτός και αν το μουνί
    είναι κανένα σγουρό αρμένικο και το πουτσάκι μικρούτσικο!

    Στην περίπτωση σου κρίνοντας από το κατινιστικo υφάκι σου,
    πιστευω η περίπτωση 2) είναι για σένα.

    Συμβουλή,
    σταματά να χτυπάς συχνά την ομελέτα,
    γιατί θα λιώση το πιρουνάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.ksipnistere.com/2018/10/blog-post_156.html?showComment=1538807371642#c7170603888939525316

    ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΜΑΝΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή