Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

«ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ» και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ... ΜΠΟΜΠΟΛΑ--ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ (deal) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2004...!!!

Καί συνέταιρος του γιού τού Άκη, ο γιός του... Μπόμπολα...!!!
Συγκεκριμένα, αναφέρεται  μια περίεργη αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του γνωστού μεγαλοεκδότη Φ. Μπόμπολα (γιου του Γ. Μπόμπολα) και του γιου του Άκη, του Αλ. Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα, αυτό το deal δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αφού η αγοραπωλησία εμφανίζεται στο ΦΕΚ τον Ιούλιο του 2004.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα εμφανίζονται στο ΦΕΚ, ο Φ. Μπόμπολας πούλησε στους Αλ. Τσοχατζόπουλο και Χρ. Ρουπάκα 1.667 εταιρικά μερίδια της εταιρείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ - ΣΤΟΑ ΕΠΕ, έναντι 120.000 ευρώ.
 (Το σχετικό συμβόλαιο είναι το υπ' αριθ. 8637/2004 του συμβολαιογράφου Αθηνών Αλέξ. Μπουρνόζου.)
Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά (σε ό,τι αφορά την αξία τους) και «in» καταστήματα της Αθήνας, σε μια στοά της οδού Πατησίων, που βγαίνει στην Κοδριγκτώνος, σε κεντρικό δηλαδή σημείο των Αθηνών.
Βέβαια, από μόνη της η αγοραπωλησία δεν συνιστά ντε και καλά σκάνδαλο.
Ωστόσο υπάρχουν, δημιουργούνται ορισμένα ερωτήματα. 
Κατ' αρχάς, στο ΦΕΚ αναφέρεται ως ποσό της αγοραπωλησίας τα 120.000 ευρώ. 
Ο Ζήγρας, από τη μεριά του, αναφέρεται όχι σε 120 αλλά σε 400.000 ευρώ, τονίζοντας μάλιστα ότι προέρχονταν από το μαύρο χρήμα και δεν δηλώθηκαν.
Είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να διερευνηθεί, αφού ένα τέτοιο έστω deal μεταξύ της οικογένειας Τσοχατζόπουλου και ενός εκ των μεγαλοεκδοτών της χώρας μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει, πολύ περισσότερο που η διαπλοκή που είχε αναπτυχθεί την περίοδο της διακυβέρνησης Σημίτη μεταξύ της πολιτικής εξουσίας και αυτών που αργότερα ο Κ. Καραμανλής κατηγόρησε ως «νταβατζήδες» πήρε διαστάσεις ανεξέλεγκτες...
Επίσης, μπορεί και πρέπει να διερευνηθεί αν εκτός αυτής της δοσοληψίας μεταξύ του Φ. Μπόμπολα και της οικογένειας Τσοχατζόπουλου υπήρξαν και άλλες... 
Και βέβαια προξενεί μέγιστη και αλγεινή εντύπωση το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, ενώ ανέδειξε τις άλλες πτυχές και παραμέτρους της κατάθεσης Ζήγρα, αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα (τουλάχιστον...) πτυχή την απέκρυψε εντελώς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου