Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ--ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ»...!!!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ 
και ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... "ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»...!!!

«Φως στο βάθος του τούνελ» με ορίζοντα διετίας επιχείρησε να προσφέρει στην κουρασμένη από τα αλλεπάλληλα μέτρα κοινή γνώμη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που θα εκλέξει το νέο Γραμματέα του Κόμματος.

 Σε δυο χρόνια, αν όλα πάνε καλά, και δεν υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες, η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης υποσχέθηκε. 
                    *********  
«Στήνουμε βάσεις για Ελλάδα ανεξάρτητη, ευρωπαϊκή, ελεύθερη» σημείωσε. 
                 *********   
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι το νέο πακέτο περικοπών θα είναι και το τελευταίο, καθώς η κοινωνία δεν αντέχει άλλο.
                                *********                      
«Πολλές από τις περικοπές είναι επώδυνες, πονάνε, αλλά και αναπόφευκτες - πρόκειται για το τελευταίο τέτοιο πακέτο περικοπών» υπογράμμισε. 
                                *********
«Το δράμα της ανεργίας δεν πάει άλλο. 
Η Ελλάδα πρέπει πια να πάψει να τρωει τα παιδιά της, αυτή τη μάχη δίνουμε. Ζητήσαμε από την Ευρώπη να σταματήσουν οι τοξικές δηλώσεις πράγμα που έγινε κατανοητό απ’ όλους» πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς. 
                           *********
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι αντίπαλος της κυβέρνησης είναι το λόμπι της δραχμής, και κατέστησε σαφές ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις θα τηρηθούν 
                                     *********                        
«Σε μας έχει εμπιστευτεί ο λαός την τελευταία ευκαιρία για να βγούμε από το χάος τηρούμε τις δεσμεύσεις μας με ορίζοντα τετραετίας, υποσχεθήκαμε να μη βγάλουμε από το ευρώ την Ελλάδα αυτό κάνουμε, υποσχεθήκαμε ανάπτυξη και αυτό κάνουμε» σημείωσε. 
                                   *********
Ο κ. Σαμαράς δήλωσε επίσης ότι θα χτυπηθούν ανελέητα και η φοροδιαφυγή και η γραφειοκρατία, και όσο πιο γρήγορα αυτό γίνει πράξη τόσο πιο γρήγορα θα έρθει και η ανάπτυξη και θα βγούμε από την κρίση. 
«Αυτή είναι η πεμπτουσία της στρατηγική μας. 
                              *********
Δεν θα βελτίωνε τη διαπραγμαυτευτική θέση της χώρας αλλά αυτούς που θέλουν να μας εξαναγκάσουν σε έξοδο από το ευρώ, όσοι θέλουν να φτάσουν τα πράγματα σε αδιέξοδο και να αθετήσουμε τις υποχρεώσεις μας» ανέφερε, αφήνοντας αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ. 
                           *********      
«Έπαιζαν αυτό το παιχνίδι να μας απομακρύνουν από την Ευρώπη μια ώρα αρχύτερα. Να μην γίνει υποψήφια 'Ιφιγένεια' η Ελλάδα. Είμαστε η παράταξη που κρατά τη χώρα στην Ευρώπη, είμαστε εδώ για τα δύσκολα» παρατήρησε. 
                           *********        
«Πλάι στο λόμπι της δραχμής που ποντάρει στην αποτυχία της Ελλάδας δημιουργείται το λόμπι που θέλει να πετύχει η Ελλάδα, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα» σημείωσε απευθύνοντας κάλεσμα ενότητας. 
                               *********
Ο πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι κόβονται τα προκλητικά προνόμια, ελέγχονται αυστηρά οι προκλητικές συμπεριφορές και αντιμετωπίζεται η καθημερινότητα του πολίτη δίνοντας έμφαση στο θέμα της δημόσιας ασφάλειας. 
                            *********  
«Πριν δυο χρόνια κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για λαθρομετανάστες. 
                                  *********
Αναδείξαμε το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο ‘ξένιος Δίας’ αλλάζει την εικόνα των πόλεων και ακόμα δεν αρχίσαμε (...) η Ελλάδα θα γίνει ασφαλής χώρα» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου