Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

«ΠΑΕΙ ΣΩΝΕΙ και ΚΑΛΑ» Ο ΥΠ.ΕΘ.Α. ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ, ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ (Πίου-πίου) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ...!!!

ΞΑΦΝΙΚΑ και «ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ» ΑΝΕΛΑΒΕ και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ...ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ...!!!

Να δείτε πού η «κρίση» στην Κυβέρνηση δεν θα έρθει από τα οικονομικά μέτρα αλλά από τις μεθοδεύσεις του ΥΠ.ΕΘ.Α. να γλιτώσει την στράτευση και τις ποινικές ευθύνες της πλαστογραφίας και απάτης εις βάρος των Στρατιωτικών Αρχών, ο (Πίου-πίου) τ. Βουλευτής...!!!

«Ξαφνικά καί όλως περιέργως», ενώ την στρατευσή του είχαν υπογράψει και οι δύο Υφυπουργοί ΕΘ.Α. πού προέρχονται από το Στράτευμα και είναι άριστοι γνώστες του θέματος, ο κ. Υπουργός ανέλαβε --ως μη όφειλε-- τις αρμοδιότητες της...Στρατολογίας, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις υπογραφές τους, μιά και η αρμοδιότητα περιέρχεται αποκλειστικά και μόνο στον...ίδιο...!!!
«Βοά» το ΥΠ.ΕΘ.Α. γιά τις μεθοδεύσεις και αναμένεται «βροχή» ερωτήσεων  από Βουλευτές άλλων κομμάτων μηδέ εξαιρουμένων και κυβερνητικών Βουλευτών...!!! 
Το Μαξίμου γνωρίζει τα «τεκταινόμενα» απο τον κ. Παναγιωτόπουλο στο ΥΠ.ΕΘ.Α...;;;

3 σχόλια:

  1. Τον ξέρει τον φακελο Αιβαλιώτη η Χρυση Αυγή για να τους ξετινάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΣΕ! ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://gr.linkedin.com/in/nansy-kyriazi-95ba0b108

    ΑπάντησηΔιαγραφή