Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ» Ο... ΥΠ.ΕΘ.Α. και ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ...!!!

ΘΑ «ΣΥΝΕΡΓΗΣΟΥΝ» ΣΤΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ «ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑΣ»  ΤΟΥ τ. ΒΟΥΚΕΥΤΗ...;;;;

«Εθνικό- ατομικό» φιλότιμο και αίσθημα καθήκοντος στο... ναδίρ.
Σεβασμός στούς νόμους και στη Στρατιωτική Ιεραρχία, έννοιες.. ανύπαρκτες...!!!
Ο ΥΠΕΘΑ κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έχει δώσει σαφείς εντολές στούς συνεργάτες του, όταν στις 100 φορές πού τους αναζητάς να απαντούν στην μία  (1), να σε παραπέμπουν από τον Άννα στον Καϊάφα γιά τον φάκελλο του «ανυπότακτου διαρκείας»  τ.Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιώτη,

επειδή τρέμουν να... «αποδείξουν» ( ενώ το έχουν ομολογήσει) ότι ο φάκελλος βρίσκεται στο γραφείο του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, ό οποίος κάνει τα πάντα να μη τον υπογράψει γιά να γλιτώσει τον «ρωποπερπηρήθρα» τ. Βουλευτή από την στράτευση και την ποινική δίωξη γιά... απάτη και πλαστογραφία...!!!   
                               *********
Τό «τραγικό» και «ανεπανάληπτο» γιά τον Υπουργό είναι ότι η Ηγεσία τού Στρατού έχει υπογράψει τα πάντα για τον Αιβαλιώτη και μόνο ό ίδιος τον έχει «καταχωνιάσει» στο γραφείο του και δεν τον υπογράφει γιά λόγους πού καθημερινά  διαρρέουν καί έχουν γίνει... «βούκινο» στο Υπουργείο...!!!
                             *********
Πάντως υπενθυμίζουμε και δείχνουμε στον κ. Υπουργό το έγγραφο του Προξενείου Βρυξελλών πού αποδεικνύει  την πλαστογραφία και απάτη Αιβαλιώτη... 
                            *********
Τί άραγε συμβαίνει και «συνεργεί» ο κ. Υπουργός στην «κάλυψη» του ανάξιου τ. Βουλευτή τού ΛΑΟΣ, μέχρι στιγμής --παρά τα όσα λέγονται-- δεν μπορούμε να... επιβεβαιώσουμε...!!! 

7 σχόλια:

  1. Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με τον Πανάρα και τον Αι-Βαλιώτη; Τι κοινό τους συνδέει και ο Πανάρας κάνει τον κοκοβιό; Αλήθεια αναρωτιέσαι;
    Αστεία πράγματα...
    Έρχεται η ώρα που όλοι θα κάτσουν στο σκαμνί...
    Το ξέρουν, γι αυτό και δεν στέλνουν ο ένας τον άλλο, εκεί που θα έπρεπε κανονικά.
    Αλλά γιατί να το κάνουν; θα πάνε όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύεις ότι ο Πανάρας έχει λόγους να ξεφτιλισθεί κάνοντας την "πάπια" γιά τον Αιβαλιώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η βλακεία και η αλαζονεία είναι ανίκητες και ενας Πανάρας είναι ευκολο να την πάθει. δεν θα είναι ο πρωτος ούτε και ο τελευταίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως είναι δυνατόν να ασχολείστε ακόμη με τον Αιβαλιώτη;Επίσης,πρέπει να ξέρετε πως η συμμορία είναι μία.Οι καπεταναίοι αλλάζουν.Άσε που μόλις γίνουν εκλογές,ο Αιβαλιώτης θα έλθει πρώτος σε σταυρούς!! Δόξα τον Θεό,η βλακεία μας δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έχεις ξαναγράψει καλέ φίλε ότι ασχολούμαστε με τον Αιβαλιώτη.
    Κάνεις μέγα λάθος...
    Ασχολούμαστε με τον ΥΠΕΘΑ, πού "καλύπτει" τον Αιβαλιώτη στο πλεον ατιμωτικο αδίκημα του "αστράτευτου διαρκείας" πού επι μία δεκαετία με πλαστά έγγραφα εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχες για να αποφύγει την στρατευσή του.
    Διάβασε από την αρχή την περίπτωσή του γιατί ο "περίεργος" τ. βουλευτής είναι περίπτωση εξαπάτησης .
    Όταν έρθει "καταιγισμός" ερωτήσεων για τον ΥΠΕΘΑ στην Βουλή θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ξέρω,από πρώτο χέρι,ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος,μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι συμβαίνει.Στις συμμορίες έτσι δουλεύουν.Αλληλοκάλυψη επιμελώς.Just in case, στην περίπτωση του μέλλοντος,που αναμφίβολα, οι ηλίθιοι της Β Αθηνών θα επανεκλέξουν τον Αιβαλιώτη ο κάθε μέτριος Παναγιωτόπουλος,επιδιώκει άλλοθι στήριξης.Αυτά είναι τα λεγόμενα ανταποδοτικά οφέλη.

      Διαγραφή
  6. Άσε ρε φίλε... Όλοι τα ίδια είναι. Βλέπεις πουθενά τους αγωνιστές Μιχαλολιάκο και Καμμένο;
    Στη μάσα; όλοι μέσα είναι... Αστειεύεσαι τώρα που θα κάνουν θέμα γιατί είναι αστράτευτος ο Τζουτζούκος; Πλάκα κάνετε όλοι σας!
    Καπάκια, πλακωτά και μούγκα στη στρούγκα...
    Να τα βλέπουν οι χαζοί που πίστεψαν τον ήρωα Μιχαλολιάκο και τον αγωνιστή Καμμένο!
    Να τους χαίρεστε, μαζί με τοπν Αι Βαλιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή