Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. «ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ» ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ... Π.ΣΑΞΩΝΗ...!!!

....ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ-ΜΑΜΟΥΘ 51,4 εκατ. ευρώ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, αν και υπάλληλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης, δούλευε ως «πορτιέρης» στα νυχτερινά μαγαζιά του Παν. Σαξώνη, βασικού κατηγορουμένου για την υπεξαίρεση-μαμούθ των 51,4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου... 

Την αποκάλυψη έκανε χθες ο υπάλληλος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, Φ. Σκαμπαρδώνης, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη για το σκάνδαλο, που συνεχίστηκε για 11η μέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.
-- *********-- 
Ο Γρέγος είναι δημοτικός υπάλληλος, από το 1991, χρονιά που προσλήφθηκε και ο Σαξώνης, ενώ πέρασε κι αυτός από την... Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου...!!! 
-- *********-- 
Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο κ. Σκαμπαρδώνης επιβεβαίωσε ότι ο Σαξώνης απασχολούσε στα νυχτερινά μαγαζιά του έναν αριθμό δημοτικών υπαλλήλων. 
-- *********-- 
Στην επιμονή του Γ. Δημήτραινα, π. Γ.Γ. του Υπ. Δικαιοσύνης και συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων, να κατονομάσει κάποιους από αυτούς, ο μάρτυρας ανέφερε τον Αντ. Γρέγο.
-- *********-- 
*  -«Αυτός τι δουλειά έκανε εκεί;»
*  -«Θα έρθει να καταθέσει»

*  -«Οχι, δεν θα έρθει. Είναι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου»

*  -«Δούλευε ως... πορτιέρης...!!!».

Εθνος


6 σχόλια:

 1. το εθνος τα εγραψε ?????
  ε καλα......
  αυτος που τα εγραψε δουλεψε ποτε δυο οχταωρα για να συντηρησει την οικογενεια του???????
  και να που ηξερε οτι ο εργοδοτης του
  εκανε υπεξαιρεσεις??????
  ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.......ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ????
  Εμεις του ιδιωτικου τομεα τους γουσταρουμε γιατι δεν ειναι κρατικοδιαιτοι σαν του Συριζα και των λοιπων κομματων............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και εγώ έχω δουλέψει και σε δεύτερη δουλειά, για να τα βγάλω πέρα στα έξοδα της οικογενείας μου . Δούλεψα νύχτα σαν οδηγός ΤΑΞΙ και νυχτοφύλακας σε αλυσσίδα καταστημάτων .Εχω κάποια ευθύνη αν οι εργοδότες μου ήταν σχέσεις με ποινικά δικαστήρια ή είχαν οφειλες ΦΠΑ κ.λ.π. στο δημόσιο ;

  Δεν κτυπιέτε έτσι η Χρυσή Αυγή , από παπαγαλάκια δημοσιογράφους ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νέα δίκη για τη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις - 3η συνεδρίαση, Δευτέρα 22.10.12
  Τί δήλωσαν οι Θεόφιλος Μαυρόπουλος και Χρήστος Τσάκαλος


  Και αυτή η συνεδρίαση ήταν σχετικά σύντομη, γιατί όλοι οι διορισμένοι από τον κατάλογο συνήγοροι υπέβαλαν αίτημα νέας διακοπής της δίκης, γιατί οι δώδεκα μέρες (εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ημέρες αργίας) δεν έφτασαν όχι για να μελετήσουν τη δικογραφία, αλλά ούτε για να πάρουν έστω μια υποτυπώδη γνώση. Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από την πιεστική επιμονή της προέδρου να δεχτούν οι νέοι συνήγοροι συντόμευση του χρόνου διακοπής, για νʼ αποκτήσουν έστω κάποια στοιχειώδη γνώση για τη δικαζόμενη υπόθεση και από τις δηλώσεις των Θεόφιλου Μαυρόπουλου και Χρήστου Τσάκαλου.

  Ο Θ. Μαυρόπουλος πήρε πρώτος το λόγο και

  διάβασε εκτενή αποσπάσματα μιας δήλωσης των καταζητούμενων Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Πολίτη, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είναι μέλη της ΣΠΦ:

  «Ας μιλήσουμε με αφορμή τη δίκη της επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, αφού τυγχάνει να είμαστε καταζητούμενοι για την υπόθεση αυτή. Οχι, δεν απευθυνόμαστε στους δικαστικούς εκπροσώπους της εξουσίας. Δεν έχει κανένα νόημα η απεύθυνση στους εχθρούς μας. Απευθυνόμαστε στους συντρόφους μας με την στενή αλλά και με την ευρεία έννοια της λέξης…

  Αρχικά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όχι για να αποποιηθούμε τις όποιες νομικές ευθύνες μας, αλλά για να αποφύγουμε την ταύτιση του πολιτικού μας λόγου με αυτόν της οργάνωσης καθώς διατηρούμε τις διαφωνίες μας. Φυσικά παραμένουμε αμετανόητοι για την επιλογή μας να στηρίξουμε και να στηριχθούμε έμπρακτα από τους συντρόφους της ΣΠΦ, όπως και για την επιλογή μας να ενταχθούμε ενεργά στον αναρχικό χώρο… Ως αναρχικοί στεκόμαστε εχθρικά απέναντι στο δικαστικό σύστημα και το κράτος συνολικά. Οπότε για μας, κάθε δίωξη του κράτους εναντίον μας είναι και ένας τίτλος τιμής… Δεν υποχωρούμε-δεν παραδινόμαστε. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συντρόφους μας, της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, στον σύντροφό μας Θεόφιλο Μαυρόπουλο, στους αναρχικούς επαναστάτες που κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση…».

  Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Χρήστος Τσάκαλος, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας: «Λοιπόν, επειδή τα λόγια μας είναι οι πράξεις, δεν έχουμε σκοπό να καταφύγουμε σε μια δειλή ρητορική αθωότητας. Η νομιμότητα για εμάς είναι η συνθήκη των δούλων. Ο νόμος είναι μια πόρνη που εκδίδεται για τα συμφέροντα της εξουσίας. Κιʼ όλοι εσείς οι δικαστές κι οι “αξιότιμοι” εισαγγελείς είστε οι νταβατζήδες της που την συνοδεύετε στους πελάτες της. Είναι αλήθεια ότι παραβήκαμε τους νόμους σας. Είναι αλήθεια πως το ίδιο θα πράξουμε ξανά και ξανά. Εσείς δικάζετε στο όνομα του νόμου, εμείς πράττουμε στο όνομα της αξιοπρέπειας και της αναρχικής συνείδησης. Ανάμεσά μας υπάρχει ένα χάσμα που δεν χωράνε ούτε νομικίστικες ευγένειες, ούτε προσχήματα διαλόγου». Και κατέληξε: «Για ένα πράγμα λοιπόν μπορείτε να είστε σίγουροι. Δεν θα σας χαρίσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο ειρήνης».

  Η πρόεδρος, απευθυνόμενη στους συνηγόρους τους υπενθύμισε ότι οι κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι και ότι υπάρχουν και τα δεκαοκτάμηνα. Ο εισαγγελέας όταν τέθηκε το ζήτημα να διακόπτεται η δίκη μετά τις 10 το πρωί, απάντησε,ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί οι κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι! Τελικά, πρότεινε εβδομαδιαία διακοπή της δίκης και το τρομοδικείο δέχτηκε την πρότασή του. Ετσι, η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 29 Οκτώβρη.

  ΚΟΝΤΡΑ

  http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=17868&pos=4&cat_id=48

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο δικός σας ο Σαμαράς δεν δούλευε "πορτιέρης" στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ της Σημενς και όχι μόνο σήμερα (που "έκλεισε" την υποθεση με τον γνωστό κατάπτυστο συμβιβασμό των 200 εκατ.) αλλά προ "δεκαετιών ήταν ικανός" ακόμη και να ανατρέψει την εκλεγμένη κυβέρνηση κατ' εντολή των αφεντικών του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όταν "σκάλωσε" η δουλειά της απευθείας (!) ανάθεσης των ψηφιακών του ΟΤΕ στην πολυεθνική, εξ' ου και ο πολύς Κρίστοφερ, ο ΥΠΕΞ των USA είχε "προβλέψει" ότι τον Oκτώβριο (1993) θα είχαμε εκλογές στην Ελλάδα, τουθ' οπερ και εγένετο!... Ποιος άραγε είναι ο πιο "σημαντικός (για τους ξένους) πορτιέρης", ο χρυσαυγίτης, που λέτε (που δεν είχε δημόσια δουλειά και σε κάποιο μαγαζί έπρεπε να δουλέψει), ή ο.... δικός σας ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο πρώτος κατηγορούμενος είναι ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ο νεοδημοκράτης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος, αν και δεν έχει εργασθεί στη ζωή του, διαθέτει πολυτελεστάτη έπαυλη στο Πανόραμα, πολλά άλλα ακίνητα και καταθέσεις εκατομυρίων. Τα 51,4 τα « βούτηξαν» απο το δημοτικό ταμείο, δλδ έκλεψαν δημόσιο χρήμα. Τις μίζες που έπερναν είναι άλλη ιστορία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ανωνυμε τελευταιε εισαι ενας αλητης συκοφαντης κοπροσκυλο...ο παπαγεωργοπουλος ηταν χρονια αθλητης χρονια ειχεοδοντιατρο και χρονια εχει οδοντιατρο η γυναικα του...δευτερον αλητη πριν συκοφαντησεις αληταρα παρακολουθα την δικη συκοφαντει και θα δεις οτι τωρα τα 51,4 εκ εγιναν 18..και ο προεδρος του δικαστηριου ειπε στον παπαγεργοπουλο μια μερα της δικης οτι αν ειχαν τα στοιχεια των λογαριασμων του νωριτερα δεν θα ηταν κατηγορουμενος και απαντησε οτι δεν του ζητηθηκαν εξαρχης τα στοιχεια...και τριτον αληταρα συκοφαντη ονειδος της οικογενειας σου τη μεζονετα στο πανοραμα την εχει απο τη δεκαετια του 1980...αθλιε συκοφαντη πως εχεις το θρασος αλητη να συκοφαντεις χωρις στοιχεια χωρις να ξες τπτ χωρις να παρακολουθεις τη δικη μονο και μονο καθοτι πρεπει να σαι αμμορφωτος αναμασας τα non paper της κλαδικης σου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή