Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΩΝΙΣ: «ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ»...!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ «ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ» Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕΣΑ και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!!!

«Η Δημοκρατία δεν φοβάται και θα την προστατέψουμε με κάθε τρόπο», είπε μέσα από την συχνότητα του Κontra ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αργά το βράδυ της Κυριακής, αναφερόμενος στα όσα κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα και έξω από το κοινοβούλιο.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε προσωπικά στον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να τον μαζέψει, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά την εξής φράση:
-- *********-- 
«Καλώ τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο να μαζέψει τους βουλευτές του και ειδικά αυτόν τον θρασύδειλο τον Κασιδιάρη που όποτε με βλέπει εξαφανίζεται για να μην απαντήσει στα ερωτήματα που του έχω θέσει».


4 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος είναι βαλτός. O προσκυνημένος του συστήματος Σαμαρά ("αγοράζω σε τιμές ευκαιρίας απ' όλα τα κόμματα"), με όλο το... "πολιτικό μέλλον" μπροστά του, κάνει ό,τι μπορεί για να εκνευρίσει τον Κασσιδιάρη, να τον κτυπήσει ο τελευταίος με κανένα μπουνίδι μπροστά σε κάμερα και να αρχίσει μετά -σαν γελοίος που είναι- να τσιρίζει, να ουρλιάζει, να σκούζει και να δείχνει, μετά, το (πουδραρισμένο) μάγουλό του στην κάμερα (σαν την... Κανέλλη), για να κερδίσει πόντους στη μάχη του να γίνει αποδεκτός από το σύστημα "ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ" σαν ... μη ακροδεξιός, ώστε να πάρει πάλι πίσω το υπουργιάκι.... Ελπίζω ο Κασσιδιάρης και μια σοβαρή και υπεύθυνη ΧΑ να μην παρασυρθούν στο "παιχνίδι" του αυτό, να μην του κάνουν δηλαδή τη "χάρη" να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί του και να μην απαντάνε ΚΑΘΟΛΟΥ στις εσκεμμένες επιθέσεις και προκλήσεις του τύπου. Ο νουνεχής εθνικά σκεπτόμενος κόσμος και τον ξέρει και τον έχει ήδη κρίνει -ξέρουμε που τον έχουν βάλει... Να τον αφήσουν να τον "χαίρονται", μόνοι τους, η νουδούλα, ο Σαμαράς και όσοι ακόμη τους ψηφισαν και ακόμη τους στηρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΜΙΛΗΣΕ.........

    Καλα ρε ποιος ασχολειται μαζι σου ξευτιλα????
    ο ανθρωπος που ελεγε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ
    τωρα γλυφει τον Σαμαρα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. politiko safari, μη ξαναγράψεις γιά τον Κασιδιάρη γιατι αύριο αυτός θα είναι υπουργός οικονομικών και θα μας σώσει οικονομικά με υφυπουργό τον...Μπαρμαρούση με τα μαλλιά μπούκλες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή