Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

«ΣΤΗΜΕΝΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!!

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ καί ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ...ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ...!!!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...!!!
«Σκηνικό» επεισοδίων στήνει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή και επειδή λόγω της... «ποιότητας» των Βουλευτών της, δεν τα καταφέρνει στον διάλογο με επιχειρήματα προσπαθεί να εντυπωσιάσει με ύβρεις, βωμολοχίες και αγοραίες εκφράσεις πεζοδρομιακού επιπέδου

«Έστησαν» επεισόδιο καί «έστησαν»  δικό τους video μέσα στη Βουλή, --δεδομένου ότι ο Πρόεδρος της Βουλής είχε απαγορεύσει την λήψη εικόνων-- για να αποθανατίσουν τα δήθεν...αντριλίκια τους...!!!
                              -- *********--
Απολάυστε και διαβάστε τούς απίστευτους διαλόγους και καμαρώστε θέαμα... κοινοβουλευτικών ανδρών...!!!

                               -- *********--

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Βενιζέλος προκαλεί εμετό σε όλη την κοινωνία εχει και μας κάνει μαθήματα ηθικής στα κανάλια της διαπλοκής. Θα πρέπει να βρεθεί ένας ανακριτής και να του πει «σκάσε» - αυτό θα γίνει όταν θα έρθουμε εμείς στα πράγματα.
                       -- *********--
Λεωνίδας Γρηγοράκος (πρόεδρος): Υπάρχει άρθρο του Κανονισμού της Βουλής που μιλά για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η χρησιμοποίηση φράσεων υποτιμητικών και η καταφρόνηση του συντάγματος με λόγια ή έργα, πολύ σκληρές φράσεις χρησιμοποιείται για ανθρώπους που απουσιάζουν, να τηρηθεί ο κανονισμός της Βουλής.
                         -- *********--
Γιάννης Μανιάτης: Γίναμε μάρτυρες εκτόξευσης λεκτικών, φασιστικών σκουπιδιών ανάξιων οποιουδήποτε σχολιασμού, θα αποδείξω ποια παράταξη και ποιοι ηγέτες υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα και ποιοι τα χρησιμοποιούν για να υφαρπάξουν ψήφους.
                           -- *********--
Χρήστος Παπάς: Σας πόνεσε το «σκάσε» του Κασιδιάρη, έπρεπε κάποιος να το πει! Κύριε Μανιάτη, πάμε μαζί ένα σαββατοκύριακο στην Αργολίδα εσείς θα φάτε γιαούρτια ή μάλλον πορτοκάλια, εμάς θα μας χειροκροτεί ο κόσμος. Είστε ένας μικρός Βενιζέλος… το ΠΑΣΟΚ τέλος.
                             -- *********--
Σοφία Βούλτεψη: Κανείς δεν μπορεί να δίνει πιστοποιητικό πατριωτισμού. Προφανώς απαράδεκτα τα χθεσινά επεισόδια στο πεντάγωνο. Κάνετε επίκληση των 500.000 ανθρώπων που σας ψήφισαν, ουδείς όμως έχει το δικαίωμα να λέει «σκάσε» σε κανέναν, αν χρησιμοποίησε την προστακτική θεωρώντας ότι ικανοποιεί μερίδα του ελληνικού λαού, ας ξέρουν ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι που από το στόμα σας θα ακούσουν να λέτε «σκάσε». 
                                 -- *********--
Χρήστος Παπάς: Ούτε σκύψε είπαμε, ούτε τίποτα. Είπαμε σκάσε.

                           -- *********--
Γιάννης Μανιάτης: Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών σκουπιδιών απ όπου και αν προέρχεται. Ο οχετός των ύβρεων και οι συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσουν. 
Η δημοκρατία θα νικήσει.
                    -- *********--
Τον κ. Μανιάτη διακόπτουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι φωνάζουν «είστε κλέφτες… απατεώνες. Για 20 χρόνια κλέβατε το κράτος» με αποτέλεσμα να παρέμβει ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νάκος. 
                   -- *********--
Θανάσης Νάκος: ….Πώς την έχετε δει; Πώς την έχετε δει; Δεν σας διέκοψε κανένας. Είναι συμπεριφορά αυτή; υπάρχει δικαίωμα για αποφυγή καταστάσεων που δεν τιμούν το κοινοβούλιο, διέκοψα τη συνεδρίαση. Τέλος.
               -- *********--
Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω από την αίθουσα της ολομέλειας όπου ομαδικά βγήκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίζοντας και καταγγέλλοντας τους πάντες.

5 σχόλια:

  1. Ότι θα γινόσουν απολογητής του ΠΑΣΟΚ και αναπαρραγωγός της προπαγάνδας του MEGA δεν το περίμενα ρε Θανάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποτε βλεπω tvβουλη, οι βουλευτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τους ξευτιλιζουν με τον λογο τους........
    ξευτιλα εχουν γινει ο Δενδιας και ο Στυλιανιδης.........μηπως τελικα κυβερναει ακομη το πνευμα Συριζα????για Συριζα μοιαζει η ΝΔ...........
    ΛΕΒΕΝΤΕς ΤΗς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επιτελους η ψηφος μου επιασε τοπο...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοια βλέπουμε και χαιρόμαστε που τους ψηφίσαμε.
    Σχεδόν κάθε φορά που μιλάνε ξεφτιλίζουν όλους τους άλλους.

    Όσο για το δήθεν στημένο επεισόδιο, φανερά ΔΕΝ είανι στημένο διότι τότε θα έπρεπε να είναι κι ο Μανιάτης στο κόλπο (π.χ. πώς ήξεραν τι θα απαντήσει;) πράγμα αδύνατον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ...ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... ας μας αποδειξουν οτι αξιζουν αυτοι που μας κυβερνανε τοσα χρονια κ οχι επειδη η χρυση αυγη παει να κανει πραγματα για την χωρα μας να την κατηγορουν. Αυτο ειναι το επιπεδο τους για το οποιο την κατηγορουν οτι δεν εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή