Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ (ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ) 10 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ..«.ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΝ».;;;

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΣΤΙΣ  ΤΣΕΠΕΣ «ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ»... ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...!!!

Τί να πει κανείς για τον Ανδρέα Μαρτίνη;
Από τη μια μεριά οι δικογραφίες σε βαθμό κακουργήματος που έχουν σχηματιστεί εις βάρος του από διάφορες καταγγελίες και από την άλλη οι εκατοντάδες διαθήκες αμύθητης περιουσίας και κληροδοτημάτων που διαχειρίστηκε ως επικεφαλής του πλέον σιτιζόμενου από κρατικά κονδύλια σωματείου «Ερυθρός Σταυρός»,

αναγκάζουν τον οποιονδήποτε προσπαθήσει να συγγράψει βιβλίο, έστω και με τον πιο καλοπροαίρετο τρόπο, να «βουτήξει» σε όλα αυτά. 
-- *********--  
Το τελευταίο «χαστούκι» που δόθηκε στον Αντρέα Μαρτίνη, το οποίο ήταν και το καθοριστικό για την αποπομπή του από την ηγεσία του «Ερυθρού Σταυρού», δόθηκε από τον επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας του «Ερυθρού Σταυρού» Γκεόργκι Άψμπουργκ, ο οποίος επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες την Αθήνα προκειμένου να κάνει οικονομική αυτοψία στο ελληνικό παράρτημα.
-- *********--  
Οι καταγγελίες που είχαν φτάσει στην κεντρική διοίκηση στη Γενεύη ήταν καταιγιστικές, αφού μιλούσαν για χρέος μαύρης τρύπας 240 εκατ. ευρώ.
-- *********--  
 «Για όσο παραμένει πρόεδρος του ‘‘Ερυθρού Σταυρού’’ ο κ. Μαρτίνης, εμείς διακόπτουμε κάθε επικοινωνία μαζί του». 
-- *********--  
Αυτά ήταν τα λόγια του απεσταλμένου της Ομοσπονδίας, εγγονού του τελευταίου αυτοκράτορα της αυστροουγγαρίας.
-- *********--  
Η τετραμελής αντιπροσωπεία που έφτασε στην Ελλάδα αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα, αφού καταρχήν ο ίδιος ο Αντρέας Μαρτίνης αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους! 
-- *********--  
Την ίδια άρνηση, όμως, επέδειξαν και κρατικές αρχές, που –όπως ισχυρίστηκαν τα μέλη της αντιπροσωπείας– είχαν ενημερωθεί για τη στάση που θα κρατήσουν από τον Μαρτίνη!
-- *********--  
Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 27 τα συμπεράσματα που βγήκαν, πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Γενεύη, ήταν αρκετά ώστε να απειλήσουν με οριστική διαγραφή του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» από τα μητρώα της Διεθνούς Ομοσπονδίας εξαιτίας της εξαιρετικά μεγάλης κακοδιαχείρισης που έγινε αντιληπτή ακόμα και χωρίς να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.
-- *********--  
Χλιδή, κότερα και μεγάλη ζωή για τον πρόεδρο του… εράνου εις το όνομα των φτωχών
-- *********--  
Την περίοδο που οι οικονομικοί εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης είχαν αφήσει τα μολύβια πάνω στο τραπέζι απειλώντας με παραίτηση εξαιτίας ισχυρών πιέσεων που δέχονταν αναφορικά με δικογραφίες που ερευνούσαν, λίγοι γνωρίζουν ότι μία εξ αυτών αφορούσε και τον πρόεδρο του «Ερυθρού Σταυρού». 
-- *********--  
Το αποκάλυψαν οι ίδιοι σε κλειστή σύσκεψη που έγινε με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου. 
-- *********--  
Προς τιμή και των δύο ανώτατων δικαστικών, όταν αυτό ακούστηκε στο τραπέζι πίσω από τις κλειστές πόρτες του Αρείου Πάγου, σχεδόν με μια φωνή οι λέξεις τους ήταν όμοιες
-- *********--  
 «Ερευνήστε όπως και όσο νομίζετε οποιαδήποτε υπόθεση. 
Έχετε την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας του Αρείου Πάγου».

-- *********--  
Το σκάνδαλο της δημιουργίας του «Ερρίκος Ντυνάν» θα πρέπει να αποτελέσει πολύμηνη έρευνα εισαγγελικών λειτουργών, προκειμένου να αποκαλυφθεί η απίστευτη λεηλασία των κληροδοτημάτων του «Ερυθρού Σταυρού», που έγιναν μετρητά και είναι άγνωστο πού κατέληξαν.
-- *********--  
Οι δεκάδες διαθήκες που άφησαν ευυπόληπτοι πολίτες για τους σκοπούς του «Ερυθρού Σταυρού», με περίεργες δικαστικές αποφάσεις που επεδίωκε η διοίκηση Μαρτίνη, τροποποιούνταν ως προς τους σκοπούς τους και μέσα σε μια νύχτα διαμερίσματα, οικόπεδα και χρυσές λίρες μετατρέπονταν σε «ζεστό χρήμα».
-- *********--  
Σε όλα τα μεγάλα deal ο Μαρτίνης ήταν από πίσω. 
Κάποιοι πολιτικοί, δικαστές, αλλά και δημοσιογράφοι θεωρούσαν ότι για να πάνε μπροστά στη ζωή τους θα έπρεπε να τα έχουν καλά με τον Πρόεδρο του «Ερυθρού Σταυρού».
-- *********--  
Τέλος, με μέριμνα και ιδιαίτερη προσοχή σχολαστικής αφοσίωσης, θα πρέπει να είναι και η ενασχόληση ενός εισαγγελικού λειτουργού για το ποιος ήταν ο.... πλειοδότης σε κάθε πώληση περιουσιακού στοιχείου από τις εκποιηθείσες διαθήκες του «Ερυθρού Σταυρού». 
-- *********--  
Εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
-- *********--  
Τουλάχιστον 15 off shore εταιρείες έχουν συμμετάσχει σε τέτοιες αγοραπωλησίες. Κατά τον νόμο είναι θεμιτό, αλλά κατά την έρευνα αποκαλυπτικό για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις εταιρείες. 
-- *********--  
Η πιάτσα βοά για το όνομα γνωστού πολιτικού, που σήμερα δεν βρίσκεται εντός Βουλής, ότι έχει αποκτήσει τουλάχιστον δέκα ακίνητα από τέτοιες εκποιήσεις, που πήρε στο... ¼ της πραγματικής αξίας...!!! 
Υ.Γ.
Δύσκολο, πολύ δύσκολο κουϊζ.
Το δικό μας μυαλό δεν πάει...πουθενά...!!!
Ο συντάκτης του κειμένου παρά τα γεγονός ότι επικοινωνήσαμε μαζί του δεν μας το είπε:
Μας αποκάλυψε όμως ότι είναι "όψιμος" ή "νεόκοπος" αντιμνημονιακός και το σπουδαιότερο ότι έχει στα χέρια του, ακόμη ... και τα συμβόλαια της αμαρτωλής αγοραπωλησίας...!!!
Μάλλον θέλει να τα εκδώσει σε βιβλίο και δικαιολογημένα δεν μας τα δίνει δεδομένου ότι θέλει να έχει το πρώτο λόγο στην συνταρακτική αποκάλυψη...
Help......
Εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου