Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ...!!!

ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ--ΕΠΙΣΚΕΨΗ--ΠΑΡΟΥΣΙΑ,   ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΕΘΝΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ...!!!

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς θα επισκεφθεί την Κύπρο, σε μία επίσκεψη με βαθιά εθνική και πολιτική σημειολογία για να μιλήσει στο ετήσιο μνημόσυνο του π. Προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Σαμαράς απεδέχθη σχετική πρόσκληση της οικογένειας του αειμνήστου Προέδρου και θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά.
-- *********--
Ήδη στη Λευκωσία εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση προαναγγέλλοντας την επίσκεψη του κ.Σαμαρά. 
-- *********--
Ο Πρωθυπουργός είχε αναπτύξει αληθινή φιλία με τον Πρόεδρο του «Όχι στο Σχέδιο Ανάν», όπως αποκαλούν στην Κύπρο τον Τάσσο Παπαδόπουλο, από τότε ακόμα που ο κ. Σαμαράς ήταν ευρωβουλευτής της ΝΔ. 
-- *********--
Εκτιμούσε τις απόψεις του, τις θέσεις του Κυπρίου τότε Προέδρου και πολύ συχνά ο Τάσσος Παπαδόπουλος συνομιλούσε τηλεφωνικά με τον κ. Σαμαρά και τον συναντούσε όταν βρισκόταν στην Αθήνα. 
-- *********--
Άλλωστε οι συνεργάτες του αείμνηστου Κύπριου προέδρου ποτέ δεν ξέχασαν τη βοήθεια που προσέφεραν οι Ελλαδίτες ευρωβουλευτές και κυρίως ο κ. Σαμαράς, στα πρώτα βήματα στις Βρυξέλλες των Κυπρίων ευρωβουλευτών. 
-- *********--
Το ίδιο βράδυ ο Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο Μόναχο, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του. 
-- *********--
Ακολούθως ο Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει στο Στοκχόλμη για την τελετή της απονομής του Νόμπελ, που ως γνωστό απονεμήθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 
-- *********--
Στην τελετή θα είναι και η Γερμανίδα Καγκελάριος κυρία Ανγκελα Μέρκελ, ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά και ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Δ. Χριστόφιας, που προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
             ------------------------------
βημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου