Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΟΥΤΕ Ο... ΕΝΟΧΟΣ ΩΣ «ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ Ο ΥΠ.ΕΘ.Α. κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ (ΑΝ.ΕΛ.) ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ... ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ...!!!

Πλήρη «κάλυψη» φαίνεται να περέχει και δή... αφειδώς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος, στον... «αστράτευτο διαρκείας» τέως Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κ.Αιβαλιώτη...!!! 
Προκύπτει άλλωστε από τις «μεθοδεύσεις» του, πού ξεπερνούν τα όρια και της κοινής λογικής,

 αφού «μεθοδεύεται» και κάνει τα πάντα να καλύψει την παρανομία ενός τέως Βουλευτή, πού χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Aρχές προκειμένου να αποφύγει τη στράτευσή του και να κατηγορηθεί, εν συνεχεία,  από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου, με το πλέον ατιμωτικό αδίκημα γιά  Έλληνα πολίτη του... «ατράτευτου διαρκείας»...!!!
-- *********--
Γιά τον βίο και πολιτεία του «περίεργου» αυτού την όψη και συμπεριφορά τέως Βουλευτή του ΛΑΟΣ έχουμε αναφερθεί ενδεικτικά,
Εδώ:
http://politikosafari.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html
και:
1).http://politikosafari.blogspot.gr/2011/12/blog-post_8038.html
2).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/01/blog-post_07.html
3).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/01/blog-post_15.html
4).http://politikosafari.blogspot.gr/2012/04/blog-post_7552.html
-- *********--
Ο κ. Υπουργός ευθύς ως ανέλαβε τα καθηκοντά του, από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, --πού τον εμπιστεύθηκε σε αυτή την υψηλή θέση-- , παρά το γεγονός  ότι είχε στο συρτάρι του τα έγγραφα πού του εστάλησαν απο το Υπουργείο των Εξωτερικών  με τις απτές αποδείξεις πού αποδείκνυαν την απάτη και πλαστογραφία Αιβαλιώτη και παρά το γεγονός ότι οί Στρατιωτικές Αρχές εισηγήθηκαν την εκ νέου στράτευση Αιβαλιώτη τα... «καταχώνιασε» εκ νέου στο γραφείο του...!!!
-- *********--
Εκδόθηκε Εισαγγελική παραγγελία-- διότι μετα απο συνεχείς αναφορές απαντούσε το γραφείο του ότι δέν γνώριζαι τίποτα-- και πάλι ο κ. Υπουργός ασύστολα παρέκαμψε την Εισαγγελική παραγγελία έως ότου η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη των (ΑΝ.ΕΛ.) κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητα να μάθει γιατί....εξαφανίσθηκε ο φάκελος Αιβαλιώτη και ρωτα να απαντησει ο Υπουργός Π.Παναγιωτόπουλος: 

-- *********--

Ο Π.Παναγιωτόπουλος με μία απάντηση «παρωδία» πού αδικεί και τον ίδιον του τον εαυτόν (ούτε μαθητές Δημοτικού Σχολείου δεν καταδεχόντουσαν να δώσουν ...ανύπαρκτη απάντηση), «παραδίδεται» εις τας αγκάλας,  την  λογική και τα συμφέροντα Αιβαλιώτη...!!!
Άραγε...κοινά,;;; 

-- *********--

Τί άραγε είναι τόσο ισχυρό, ώστε να διακυβεύει την αξιοπρεπειά του και τη θέση του γιά λογαριασμό μιάς καραμπινάτης πλαστογραφίας και τού πλέον  «ατιμωτικού» αδικήματος τού... αστράτευτου διαρκείας πού συνοδεύει τον Αιβαλιώτη.;;;
-- *********--
Θα το μάθουμε και πολύ... σύντομα...!!!

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά εξετάστε αν πήγε στο Στρατό και ο Παναγιωτόπουλος,και αν πήγε πόσες μέρες υπηρέτησε και με τί αιτιολογικό πήρε απολυτήριο Στρατού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατριώτες που δεν υπηρέτησαν τη Πατρίδα τους μας πουλάνε Πατριωτιλίκι απατεώνες πλαστογράφοι υπουργοί που παραβαίνουν το καθήκον τους και δεν πάνε στη φυλακή.
    Γλύφτες-γλίτσες υπεράνω νόμων.Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή