Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ «ΣΑΝ» ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ...Ν.Δ...!!!

ΕΣΠΕΥΣΕ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ «ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ...Ν.Δ...!!!

Ο δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου γεννηθείς στην Αλεξανδρούπολη, του Παναγιώτη και της (δεν γνωρίζουμε όνομα) το γένος... Γ. Τράγκα (αυτό το ξέρουμε καλά), ως πλήρως ενεργούμενο τού Συριζα, μόλις άκουσε ότι ο Καρατζαφέρης εκφράστηκε εγκωμιαστικά γιά το εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ, έσπευσε λαχανιασμένα με μύδρους εναντίον του, να αποτρέψει το ενδεχόμενο επιστροφής του, στην Ν.Δ...

Ο συνέταιρος του Κουρή  (πού εκδίδει την Τσιπροφυλλάδα Kontra news καθολικό απόγονο της αλήστου μνήμης, αμαρτωλής «Αυριανή», πού είναι σήμερα εξ αίματος συγγενής της Real news),  ως γνήσιος  γενίτσαρος της παράταξης πού τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε, κάνει τα πάντα να κερδίσει τις εκλογές ο Συριζα, αποδυναμόνωντας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά την Ν.Δ., σε καθημερινή βάση...!!!
**********
Έχοντας ως «μακρύ χέρι» το αγλάϊσμα της δημοσιογραφικής εντιμότητος και επιστημονικού επιπέδου πάσης φύσεως αρπαχτής,τον Γ.Τράγκα επιδίδονται καθημερινά όχι  απλώς σε πόλεμο κατά της ΝΔ, αλλά σε ανίερο και κατά παράβαση των κανόνων δεοντολογίας του ΕΣΡ, προπαγάνδα  υπέρ Συριζα.
*********
Αυτά όμως τά έχουμε ξαναγράψει και άλλο είναι το θέμα μας
*********
Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ο υποφαινόμενος  έχει έρθει σε σκληρή πολιτική κόντρα με τον Καρατζαφέρη και έχουν ανταλλαγεί εκατέρωθεν πλειστάκις βαρύτατοι χαρακτηρισμοί.
********
Όμως τόσον η γιατρειά του χρόνου όσον κυρίως οι πολιτικές ανάγκες πού αναδεικνύονται από την κοινωνία, δημιουργούν συνεχώς νέες απαιτήσεις, όρους και προυποθέσεις στην εξυπηρέτηση του κοινωνικού και Εθνικού συμφέροντος.
*********
Είχε απόλυτο δίκαιο ο Άδωνις όταν στην τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη κάλεσε τον Καρατζαφέρη να επιστρέψει στην ΝΔ.
**********
Γνωρίζω καλύτερα παντός άλλου (και χίλια συγνώμη για τον φαινομενικά αυτάρεσκο λόγο) 'οτι στη παρούσα φάση ο Καρατζαφέρης είναι απαραίτητος και αναγκαίος...!!!
*********
Ναί και το λέω εγώ, πού στο παρελθόν, δεν ξέρω αν συνετέλεσα στο  να μην...επιστρέψει...!!!
*********
Και με επιχειρήματα μάλιστα εναντίον του...
*********
Προφανώς είχε δίκαιο τότε ο Πρωθυπουργός πού τού έκλεισε τη πόρτα εισόδου στην ΝΔ, γιά πολλούς λόγους, όπως δίκαιο και γιά τους ίδιους λόγους είχε και ο Καρατζαφέρης να στρέφεται εναντίον του.
*********
Δεν ισχυρίζομαι ότι το 2,7% πού πήρε ο Καρατζαφέρης στη χαλαρή ψήφο των Ευρωεκλογών θα το έχει μαζί του και στις Εθνικές και θα προστεθεί στην ΝΔ., άν και θα έπρεπε λογικά να το συγκρίνω με το 1% των Πολύδωρα, Ψωμιάδη, Νικολόπουλου, Ζώη, ως ποσοτικό μέγεθος, οριστικού καταποντισμού και πολιτικής ντροπής.
*********
Είναι άλλοι οι λόγοι πού χρειάζεται στην εκλογική μάχη ο Καρατζαφέρης.
********
Τούς σπουδαιότερους δεν μπορώ να τούς γράψω, παρά μόνο ένα:
********
Είναι αγωνιστής, δεν «παραδίδεται» ποτέ, και δίνει την μάχη μέχρι τελευταίας ρανίδος αίματος γιά την νίκη.
********
Έχουμε πολλούς τέτοιους στην ΝΔ.;;;
********
Αυτοί δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν με τα σούργελα του Συριζα, τον Στρατούλη-Παπαδημούλη- Βούτση-Σκουρλέτη-Κατρούγγαλο τον...συνταγματολόγο και όλο το κακό συναπάντημα της Τσιπροσυριζαίϊκης  λετσαρίας και πάνε δυστυχώς πάσο...!!!
*******
Θα χάσει τηλεοπτικά ο Καρατζαφέρης από κανένα από αυτούς.;;;
********
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ιδιαίτερα ευφυής καί μοναδικά άριστος στη κατάστρωση της πολιτικής στρατηγικής.
*********
Ξέρει και την τελευταία ώρα να κερδίζει τις κρίσιμες εκλογές.
*********
Τις ηγετικές του ικανότητές, ήδη από το 1977 όταν πρωτοεξελέγη Βουλευτής, είχε  διαβλέψει ο αείμνηστος Θανάσης Κανελλόπουλος ως Υπουργός Οικονομικών και τις διαλαλούσε και μάλιστα του έδωσε την εισήγηση του προυπολογισμού το 1978, πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά για ένα νέο... 26 χρονών.!!!
*********
Αποκλείεται δύο έξυπνοι άνθρωποι να μη μπορούν να συννενοηθούν,...αποκλείεται...!!!
********
Αποκλείεται δύο έξυπνοι άνθρωποι να μη μπορούν να επιλύσουν ένα πρόβλημα,...αποκλείεται...!!!
********
Αποκλείεται δύο έξυπνοι άνθρωποι να παίξουν το καθαρά προσωπικό, ιδιοτελές και ανομολόγητο παιχνίδι των Χατζηνικολάου --Τράγκα,...αποκλείεται...!!!
********
Αποκλείεται δύο έξυπνοι άνθρωποι να κάνουν το χατήρι των Τσιπροσυριζαίων εις βάρος του λαού και του Έθνους,...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...!!!
*******
Κατά την αποψή μου την ευθύνη σε μεγαλύτερο ποσοστό θα φέρει ο Καρατζαφέρης...
********
«Ουδέν άλυτον πρόβλημα»...!!!

      ------------------------

10 σχόλια:

  1. Ο πατέρας της χατζηλουλούς Παναγιώτης Χατζηνικολάου πολλές τετραετίες βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο. Το 1977 πρόταση για υποψηφιότητα έγινε στον Νικόλαο Γκαργκάνα, τον εξάδλφο του, αλλά δεν εδέχθη προτιμόντας τη θέση του στην Τράπεζα Ελλάδος. Ο πατέρας της Χατζηλουλούς διεδέχθη τον θείο του, αλευροβιομήχανο, Χρήστο Γκαργκάνα κατ΄επανάληψιν βουλευτού της ΕΡΕ.
    Πρώτος εξάδελφος του Παναγιώτη Χατζηνικολάου και ο Παναγιώτης Γκαργκάνας ηγετικό στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Ο Νικολάκης Χ"νικολάου έχει καταστήσει το Real FM και την Real news σε κομμουνιστικό άντρο και κέντρο αντεθνικής προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα τοσα χρονια κοντα του,δεν εμαθεs ,το πεισμα του, δεν θα παει στην ΝΔ....να κανει τοχατηρι του βοριδη και του αδωνι και καλα θα κανει.....και για μερικουs ειναι πολυ ξυπνιοσ για να πεθανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πολιτικος λογος,Θεε μου!Συμπτωματικα διαβασα το ανωτερω αρθρο-καταπελτη(χιχιχι) και διαπιστωνω μετα λυπης μου,οτι η ανθρωπινη βλακεια ειναι μη πεπερασμενη(κατα Αινσταιν,αλλα συμφωνω απολυτως)...Με το χερι στην καρδια,ειστε εμμισθοι προπαγανδιστες ή απλως βλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To αφεντικό του πολιτικό σαφαρι πάει να παντρολογήσει τον πρώην και τον νυν αρχηγό του.θα δούμε πολλά αυτο το καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kάτι θα ξέρει ο Θανασάκης δε γράφει αυτος στη τύχη ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κρίμα να θέλεις να επιστρέψει στην ΝΔ μόνο ο Μπαρμπαγιώργος!
    Γιατί; Οι χρυσαυγίτες μπάσταρδοι είναι;
    Ο Μιχαλολιάκος είχε 0,29%,
    οι άλλοι πού ήταν κρυμμένοι δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΓΛΥΦΤΡΑ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ Η ΡΟΖΑ Η ΝΑΖΙΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΜΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1983 ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ''ADENAUER''STHN BONNH ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-1986 ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ BERSALLIES!!!!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ''Δ Ε Ξ Α Μ Ε Ν Ε Σ -Σ Κ Ε Ψ Η Σ ''ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ''ADENAUER''ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΡΕΙΓΚΑΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ''ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ'' ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ!!!!*1994 Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ''SCHOOL OF JOYRNALISM LONDON....ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΚ@Τ@ ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ...ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΣΩΝΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αντε κουφαλιτσα μυλωνοπουλε, ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ!!! ΣΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 25/03/2013 ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΡ.111 ΤΗΣ''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GRECE''ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''33o ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!17/04/2013/ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GRECE H XΟΝΤΡΩΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΒΡΩΜΟΠΟΔΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή