Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...



ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ





Στον εμπρηστικό εφιάλτη του 2007 είχαμε συμπυκνώσει το στρατηγικό σχέδιο της εξόντωσής μας από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, στην παρακάτω οργισμένη παράγραφο:
«Σχέδιο εξόντωσης:
Να ισοπεδώσουν το γρασίδι, να ξεριζώσουν μέχρι το τελευταίο ζωντανό βλαστάρι, να ποτίσουν τη γη με αλάτι. Έπειτα να σκοτώσουν τη μνήμη της βλάστησης. Για να κατακτήσουν τις συνειδήσεις, τις εξοντώνουν.
Για να τις εξοντώσουν, τους σβήνουν το παρελθόν, τους καίνε τη γη, τους αγρούς, ακόμα και τις πέτρες.
Εξαφανίζουν κάθε ζωντανό οργανισμό, κάθε πέτρα μνήμης και μαρτυρίας που μπορεί να αποδείξει ότι σε τούτα τα μέρη υπήρξε και υπάρχει κάτι παραπάνω από τη σιωπή, φυλακές και τάφοι, λακέδες και ρουφιάνοι. Απαγορεύεται όχι μόνο να σκεφτόμαστε, αλλά και να θυμόμαστε...
Όσες φωτιές, όμως, και αν βάλουν δεν θα το καταφέρουν. Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν το κόστος των εγκλημάτων τους. Και με τα διαμαρτυρικά τους...»

Οι αδίστακτοι γκάνγκστερ της αμερικανικής αυτοκρατορίας

Συνεχίζουν να μας «βομβαρδίζουν» ανηλεώς και με όλη την εγκληματική τους κακουργία. Έχουν εισβάλει κυριολεκτικά στη χώρας μας, αφήνοντας στο πέρασμά τους στάχτες, καμένη γη και ανθρώπινα πτώματα. ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζουν ότι κι αυτό το ολοκαύτωμα της Αττικής, είναι οργανωμένο σχέδιο, μια μεθοδευμένη πολεμική επιχείρηση. .
ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζουν ποιοι είναι οι εισβολείς. Ποιοι εγκέφαλοι έχουν οργανώσει αυτή την εμπρηστική φρίκη, αυτή την απερίγραπτη εθνική μας τραγωδία. Ποιοι ανοίγουν τα εμπρηστικά μέτωπα με μελετημένα και επιτελικά σχέδια, έτσι που να είναι αδύνατη η αντιμετώπισή τους. ΟΛΟΙ αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα προμελετημένο ΣΧΕΔΙΟ πολεμικής Επίθεσης, σε ένα σχέδιο ολοκλήρωσης της καταστροφής του Αττικού τοπίου.
ΟΛΟΙ γνωρίζουν και τους άμεσους πολιτικούς στόχους αυτού του σχεδίου: Αυτούς της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Και όμως ενώ όλα αυτά πλέον γίνονται ΟΡΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ σε οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ για τον ΕΧΘΡΟ μου μας επιτίθεται και ΓΙΑΤΙ μας επιτίθεται.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατονομάζει τον εισβολέα.

Αυτόν που μας επιτίθεται και για ποιους λόγους μας επιτίθεται με τέτοια απροκάλυπτη και ΩΜΗ βαρβαρότητα και κακουργηματική πώρωση. Εδώ βρίσκεται και η διαφορά από τις άλλες επιχειρήσεις των γκάνγκστερ της υφηλίου. Στη Σερβία και στο Ιράκ, οι αιμοσταγείς δολοφόνοι του πλανήτη, έλεγαν το όνομά τους. ΕΔΩ κρύβουν το πρόσωπό τους. Μας επιτίθενται «αόρατα», με τη μακάβρια ιμπεριαλιστική πολεμική συνταγή των ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι αόρατοι, αλλά πολύ ΟΡΑΤΟΙ.
Μόνο που το ελληνικό «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο, η υποταγμένη και πανικόβλητη κυβέρνηση, οι καθεστωτικοί πολιτικοί και κυρίως οι «αριστερές» δυνάμεις ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να τους διατηρήσουν αόρατους, να τους κρατήσουν στο απυρόβλητο, να μην τους ονομάσουν.

ΟΛΟΙ αυτοί που σιωπούν είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο εθνικό έγκλημα.


Καλύπτουν τους δολοφόνους της Ελλάδας όσοι δεν λένε το ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών που μας έχουν κηρύξει ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Όποιοι μιλάνε για «φιλέτα», αποδίδουν δηλαδή τους εμπρησμούς στους οικοπεδοφάγους (ΚΚΕ), είναι διπλά συνένοχοι: Δεν επικαλύπτουν μόνο τον πολεμικό όλεθρο, αλλά και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ με το να μεταθέτουν το ΕΓΚΛΗΜΑ στο παραμύθι των οικοπεδοφάγων.
Από αύριο όλος αυτός ο πολιτικός κόσμος θα αρχίσει να δημαγωγεί ΥΣΤΕΡΙΚΑ μεταθέτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, στους σφοδρούς ανέμους, στο «ανύπαρκτο κράτος» και σε ποικίλα τέτοια ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα που επικαλύπτουν και αποκρύβουν το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και τους ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ του.
Θα βρεθούμε, πάλι μπροστά στις γνωστές εκλογικές κοκορομαχίες, μπροστά στα αφόρητα αυτά ουρλιαχτά των πολιτικών απατεώνων παντός είδους και χρώματος.
Ο βασικός στόχος αυτών των ουρλιαχτών:

Να μην μιλήσουν για το έγκλημα, ποιοι το έχουν οργανώσει και το ΓΙΑΤΙ.
Θα ουρλιάζουν στα επιμέρους για να αποφύγουν να καταγγείλουν ανοικτά αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα…
Ο τακτικός λόγος των ουρλιαχτών:
η χρησιμοποίηση των συνεπειών του «εγκλήματος» για εκλογική εξαπάτηση και για την υλοποίηση των ΑΜΕΣΩΝ πολιτικών παιχνιδιών των «νταβάδων». Παιχνίδια που στοχεύουν στην αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού και στην κατασκευή νέων κομμάτων, ολοκληρωτικά υποταγμένα και ελεγχόμενα από τους «νταβάδες»:
Δηλαδή κόμματα και αποκόμματα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΑ…
ΤΟΣΟ αδίστακτοι, κυνικοί και πωρωμένοι είναι:
Παίζουν με το θάνατό μας τα μακάβρια παιχνίδια τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου