Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ..."ΜΠΑΜΙΧΙΕΣ"...


ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ "Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Από το φιλικό "BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ" πήραμε την είδηση.
Ο ΄Αδωνις βγήκε υποστηρικτής των bloggers στην εκπομπή του, όπου ως τηλεπλασιέ θέλησε να "πλασάρει" και προστασία στα blogs.
Πολύ σωστά το"BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ" , αποποιείται την προστασία, διότι δεν πιστεύει του Αδώνιδος τις προθέσεις.
Ο διαχειριστής των ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (CRETAN PATRIOT) ο οποίος προφανώς γνωρίζει άριστα τον Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ, έχει λόγους πρόσθετους να μην τον εμπιστεύεται.
Διαβάστε εδώ :
http://cretanpatriot.blogspot.com/
διότι το κείμενο είναι απόλυτα χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό.
Εμείς θέλουμε να προσθέσουμε τα εξής τα οποία πρέπει να μάθουν οι συνάδελφοι bloggers και όσοι μας διαβάζουν, για τον ΄Αδωνι και τον ΛΑΟΣ.
΄Αδωνι, άν λές όντως αλήθεια, τότε αποδοκίμασε δημόσια :
1.
Το βουλευτή του ΛΑΟΣ Βελλόπουλο, ο οποίος στην τελευταία εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου για την χρονιά που πέρασε, και ενώ του αποκάλυπταν οτι με την 325/2000 απόφαση του Α.Π. είχε καταδικασθεί για υπεξαίρεση, αποκάλεσε τους bloggers..."κουκουλοφόρους"
2.
΄Εναν ονόματι Μπαμίχα -εγνωσμένης διανοητικής κατάστασης- ο οποίος είναι Γραμματέας του ΛΑΟΣ, και στο Συνέδριο του κόμματός σας στις 4-7-09, αποκάλεσε τους bloggers "έρποντα σκουλίκια"
3.
Τον Αρχηγό του κόμματός σου -εγνωσμένης μορφώσεως- ο οποίος κατηγόρησε τους bloggers οτι χρησιμοποιούν "ύποπτες εκφράσεις" και "προσπαθούν να ελέγξουν το κόμμα του!".
4.
Την κομματική σας εφημερίδα Α1 η οποία στην έκδοση (25-26/7-09) γράφει:
ολοσέλιδο άρθρο με τίτλο....
« Στην εποχή των blogs περίσσεψαν οι κουκουλοφόροι κονδυλοφόροι», όπου αναθεματίζει τα blogs γιατί ....«δίνουν ανεξέλεγκτα βήμα σε κάθε μνησίκακο, συμπλεγματικό, αγράμματο, που με ύβρεις, συκοφαντίες, συνειδητά ψεύδη αλλά και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς γνωστών ή αγνώστων προσώπων εξυπηρετούν δικά τους ή αλλότρια συμφέροντα». Καλεί δε την πολιτεία να θεσπίσει σύντομα ....κανόνες στους ανώνυμους και βάρβαρους!!!
΄Αδωνι είναι αγράμματοι οι bloggers ε;
Ο Αρχηγός σου έχει απολυτήριο Γυμνασίου;
5.
Τον φίλο σου βουλευτή Θ.Πλεύρη και σιτευτό υιό του πνευματικού σου πατέρα, Κ.Πλεύρη, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο τον Ιούνιο του 2008 επί Υπουργίας Χατζηγάκη και στις 13-3-09 επί Υπουργίας Δένδια ζήτησε στη Βουλή να φιμώσουν τα blogs.
Αν ΄Αδωνι τους αποδοκιμάσεις, τότε θα σε πιστέψουμε, διαφορετικά αυτά τα γελοία γλυψίματα που κάνεις στους bloggers, επειδή εκτίθεσαι δημόσια εσύ και η Ευγενία και φοβάσαι τις αποκαλύψεις, επειδή τα άλλα ΜΜΕ αφηνιασμένα σας προβάλουν για τους γνωστούς λόγους , πούλησέ τα αλλού!
Κατάλαβε οτι οι bloggers δεν είναι κοπάδι και κυρίως δεν είναι ...Μπαμίχες!!!

4 σχόλια:

  1. Eίχατε μάθει να ποτίζετε το κόσμο με τις ιδέες?
    Είχατε μάθει να κατευθύνετε τα πλήθη?
    Είχατε μάθει να καθοδηγείτε τους πολίτες σα τα αρνιά στο σφαγείο?
    Είχατε μάθει να "διαρρέετε" σιγά & επιλεκτικά τις πληροφορίες?

    Και εμφανίστηκαν οι bloggers.
    Ενα ξέσπασμα, ένας θυμός που γεννήθηκε στις στάχτες των πυρκαγιών του 2007.
    Οι bloggers: οι μόνοι που κατέβηκαν αυθόρμητα να διαμαρτυρηθούν μπροστά στη ΒΟΥΛΗ για τα καμμένα δάση ενώ άλλοι έκαναν διακοπές ή έτριβαν τα χέρια τους μπροστά στις φλόγες που κατέφαγαν τα δάση & τη ζωή μας!
    Ολοι,ειδήμονες και μη, ανοίξαμε τα προσωπικά μας ημερολόγια & μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας & τις αγωνίες μας.
    Μετά οι σκέψεις έγιναν έρευνα, έγιναν χείμαρρος πληροφοριών, έγιναν πληροφόρηση, έγιναν η φωνή ενός φιμωμένου λαού, το βλέμμα μιας τυφλής κοινωνίας.

    Οι bloggers πήραν τα σκήπτρα.
    Ερεύνησαν, δημοσιεύσαν, κυκλοφόρησαν τα νέα & τις ειδήσεις που ασφυκτιούσαν οι καημένες να βγουν αλλά τις έκρυβαν οι δυνάμεις του τόπου.
    Καθοδηγούμενη είδηση στους bloggers? Ισως?
    Αδικες επιθέσεις? Ισως?
    Αδιερεύνητες καταγγελίες? Ισως?

    Ομως τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πλημμύρισαν τη κοινωνία μας.
    Τίποτα δε συγκρίνεται με τη δύναμη της λογικής & την απαίτηση για ειλικρίνεια.
    Επί δεκαετίας οι αρχηγοί μας φίμωναν την ελληνική κοινωνία, μοίραζαν με το σταγονόμετρο τις αλήθειες που τους συνέφεραν, οδηγούσαν & καθοδηγούσαν με φοβερή μαεστρία ένα λαό με αρχές & αξίες που τις πατήσαν & τις ποδοπάτησαν.

    Και τώρα οι bloggers μπήκαν στο δρόμο..Φραγμα στο χείμαρο του ψέματος, της αδικίας, της χειραγώγησης, της ατιμίας.

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ TROKTIKO ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΗΣΊΩΣ? https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F01%2Ftroktiko_02.html
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ DVD/ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που αντί να ενισχύουν την ελεύθερη έκφραση τη φιμώνουν? http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/08/troktiko_06.html

    Η άποψη του πολίτη πρέπει να ελεγχθεί, να λογοκριθεί, να φιμωθεί ...
    Ετσι αποφαίνεται ο νόμος όπως στη περίπτωση του αγαπημένου troktiko

    Αυτό το ιστολόγιο παραβιάζει τους Όρους Υπηρεσίας Blogger και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους συντάκτεςhttp://troktiko.blogspot.com/
    Εάν είστε συντάκτης αυτού του ιστολογίου, πείτε μας ποιος είστε! Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας.

    Συγχαρητήρια σε όλους: δημοσιογράφους, πολιτικούς και όσους θεωρούν οτι ο πολίτης είναι η μαριονέτα του!
    Posted by ΗΛΕΚΤΡΑ at 5:20 PM
    Labels: ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΤΩΝ BLOGGERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ Σ ΑΥΤΟ...ΤΗΣ Δ.ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ Ν.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Apantisi tou Adoni

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/wordpress/?p=14#comments

    **Κατ’αρχάς όσον αφορά στο κείμενο στο “πολιτικό σαφάρι” το είδα και εγώ και φυσικά θα απαντήσω. Αν και από το ύφος, το οποίο είναι απαράδεκτα αγενές και εμπαθές, δεν θα έπρεπε να τους δώσω καμμία σημασία, όμως εν τούτοις επειδή το θέμα των blogs είναι σοβαρό, είδατε τί έγινε σήμερα με το Τρωκτικό, θα απαντήσω σε όλα. Ένα από τα σημεία που χάνουν τα blogs εν σχέσει με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, είναι το ρεπορτάζ. Σροιχειώδε ρεπορτάζ στην blogoσφαιρα θα απεδείκνυε ότι η θέσις μου, όπως εξεφράσθη στην εκπομπή μου, είναι μία σταθερή πολιτική μου θέσις, εδώ και καιρό και όχι πάντοτε με όλο το κόμμα μου στην ίδια θέσι με μένα. Παράδειγμα για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ότι εγώ ήμουν ο μάρτυρας υπερασπίσεως του Ανδρέα Καψαμπέλη στην γνωστή ιστορία με το Press.gr, ακριβώς διότι θεωρούσα και θεωρώ ότι τα blogs είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και με όλες τις παιδικές ασθένειες πού σίγουρα έχουν, π.χ. οι εύκολες συκοφαντίες, πρέπει να υποστηριχθούν. Εάν έρθει εν πάσει περιπτώσει το θέμα στην Βουλή, εκεί θα πούμε πολλά, σε πρόσφατη συνεδρίαση πάντως της επιτροπής θεσμών, είχα μία κόντρα ήδη με κυβερνητικούς βουλευτές παρουσία του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ.
    Τώρα τα υπόλοιπα θα με συγχωρέσεις αλλά είναι παντελώς γελοία και μην δίνεις καμμία σημασία. Η Ο.Ε.Α ήταν κάτι φαιδρό! Όσον αφορά τις κατηγορίες ότι είμαι χριστιανοδωδεκαθεϊστής μασόνος…τί να πω; Πάντως όποιος καταφέρει να αποδείξει ότι είμαι μασόνος και μάλιστα της Μεγάλης Στοάς, δεσμεύομαι δημοσίως όχι μόνον να παραιτηθώ πάραυτα από κάθε δημόσιο αξίωμα, αλλά να του πληρώσω και 1.000.000 $….Πρόκειται περί γελοιοτήτων του χειρίστου είδους. Όποιος θέλει να με ρωτήσει ο,τιδήποτε, αυτός ή κάποιος άλλος, εδώ είμαι πάντως και έχω αποδείξει νομίζω ότι απαντώ σε όλα. Όμως προσοχή ελευθερία του Λόγου, δεν σημαίνει συκοφαντώ! Τέλος για τον Στγο Καραποστόλου έχω τοποθετηθεί αρκετά! Το εκτιμούσα και εξακολουθώ να τον εκτιμώ.**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή, 7 Αύγουστος 2009

    http://troktiko.blogspot.com/2009/08/troktikou.html

    ΛΑΟΣ κατά κυβέρνησης για το κλείσμο του troktikou


    "Η Επιλεκτική φίμωση των bloggers αποδεικνύει τη Δημοκρατική νοοτροπία της Κυβέρνησης"

    Απόστολος Μπαμίχας
    Γραμματέας Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή