Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ "ΟΧΙ" ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21474#21474



Ένας Αριστερός ζει σπαρακτικά, σήμερα, την τραγικότητα της εποχής.
Είναι οδυνηρό γι’ αυτόν να βλέπει ότι τα υπάρχοντα «αριστερά» κόμματα όχι μόνο δεν ανοίγουν κανένα παράθυρο διεξόδου και αφύπνισης του λαϊκού κινήματος, αλλά αντίθετα αποτελούν το άλλοθι και το τεκμήριο των πλανητικών σχεδιασμών και εφιαλτικών ιδεολογημάτων του.
Είναι τέτοιο το συνειδησιακό πρόβλημα των αριστερών που άλλους τους κρατάει αιχμάλωτους στις δογματικές «αριστερές» αγκυλώσεις και προκαταλήψεις και άλλους στη σιωπή.
Δεν τολμούν να φωνάξουν αυτό που βλέπουν ή να ταχθούν εναντίον των «αριστερών» πολιτικών στερεοτύπων για να μην «λιθοβοληθούν» από την κυρίαρχη «προοδευτική» τρομοκρατία των μεταλλαγμένων «αριστερών».

Μπροστά στον εφιάλτη,
όμως, που ζούμε σήμερα και στις εθνικές συμφορές που έρχονται η σιωπή είναι προδοσία των αριστερών ιδεών και του αριστερού ήθους.
Σε επίπεδο εκλογικό, κανένα παραθυράκι φωτός δεν υπάρχει προς τα υπάρχοντα «αριστερά» κόμματα.
Κάθε ψήφος προς αυτά όχι μόνο δεν αποτελεί ανάχωμα στους νεοταξικούς σχεδιασμούς και στις εθνικές τραγωδίες που έρχονται, αλλά αντίθετα η εκλογική ενίσχυση αυτών των «αριστερών» σχημάτων ενισχύει ιδεολογικά και πολιτικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.

Τόσο η ηγεσία του ΚΚΕ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ
βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πλανητικών σχεδιασμών και ιδεολογημάτων:
Στην πρώτη γραμμή του ιμπεριαλιστικού δουλεμπορίου, στην πρώτη γραμμή της πολυπολιτισμικής κατάλυσης της ιστορικής μας συγκρότησης, στην πρώτη γραμμή της εθνικής μας διάλυσης…
Στα μεγάλα ιστορικά αιτήματα της εποχής μας (κοινωνικά και εθνικά τα οποία είναι αδιαχώριστα), οι ηγεσίες των αριστερών κομμάτων βρίσκονται από την πλευρά του πλανητικού ιμπεριαλισμού, ανεξάρτητα αν φραστικά καταγγέλλουν τον καπιταλισμό.
Κάθε εκλογική ενίσχυση αυτών των κομμάτων ενισχύει την παράλυση και παραπέρα διάλυση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Ακριβέστερα:
Εμποδίζει την αφύπνισή του και την ανασυγκρότησή του.
Όσο πιο γρήγορα στείλει ο ελληνικός λαός στον σκουπιδοτενεκέ αυτές τις ηγεσίες τόσο και πιο γρήγορα θα ανασυγκροτηθεί το λαϊκό κίνημα: Το μόνο ικανό να αντισταθεί απέναντι στον οδοστρωτήρα της νεοταξικής επέλασης και να ΝΙΚΗΣΕΙ… Κάθε εκλογική ήττα, συνεπώς, αυτών των κομμάτων συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας εξετάσουμε τώρα τα άλλα κόμματα, αρχίζοντας από το ΛΑ.Ο.Σ.

Έχουμε αναλύσει σε βάθος και με πληθώρα κειμένων ότι αυτό το τυχοδιωκτικό κατασκεύασμα αποτελεί την αιχμή των ισχυρών οικονομικών κέντρων για την αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού και την επιβολή πολιτικών λύσεων που θα προωθήσουν άμεσα και ταχύτατα τις εθνικές μας συμφορές. Ο ΛΑ.Ο.Σ αποτελεί το «πατριωτικό» σκέλος του «εκσυγχρονιστικού» κράτους-παρακράτους.
Αποτελεί το «δούρειο ίππο» αυτού του παρακράτους για τη διάλυση της Ν.Δ.:
Έναν νεοφιλελεύθερο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ιμάντα για τα παιχνίδια του νεοταξικού παρακράτους: Μέσα σε αυτό το «παρακράτος» δεσπόζουσα θέση έχει η υπονομευτική της Ν.Δ, πτέρυγα Μητσοτάκη-Ντόρας.
Κάθε, συνεπώς ενίσχυση του Καρατζαφέρη ενισχύει τους σχεδιασμούς των «νταβάδων» και της Ντορικής πτέρυγας: μετάθεση της κυβερνητικής εξουσίας προς το ΠΑΣΟΚ, καταλυτική υπονόμευση της Ν.Δ. και «αποβολή» του Καραμανλή…

Το ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο το «εκσυγχρονιστικό παρακράτος».
Είναι η νεοταξική Νέα Δεξιά η οποία δεν έχει καμία «εθνική ευαισθησία», καμία «εθνική» συστολή και αναστολή. Αποτελεί την πιο ανοικτή, την πιο επιθετική και πιο μακάβρια αιχμή του πλανητικού ιμπεριαλισμού.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και όλος ο παρασιτικός εκσυγχρονιστικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τάσσονται ΑΝΟΙΚΤΑ, χωρίς κανένα ενδοιασμό και συστολή, υπέρ των ιδεολογικών και πολιτικών κελευσμάτων των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Αυτό που προβληματίζει αυτά τα κέντρα είναι η ικανότητα του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου ιδιαίτερα, να επιβάλλουν αποτελεσματικά, όπως ο Σημίτης, τις εντολές τους.
Τρέμουν τις κοινωνικές και λαϊκές θύελλες. Αυτός είναι ο λόγος που προτιμούν και προωθούν συναινετικές κυβερνήσεις και οικουμενικά σχήματα: Αυτά που ο Καρατζαφέρης αδιαλείπτως προπαγανδίζει!!!
Μία αποφασιστική ήττα του Καραμανλή διευκολύνει

αφάνταστα αυτά τα σχέδια, με το δεδομένο ότι η «εκσυγχρονιστική» πτέρυγα της Ν.Δ. (Ντόρα-Σουφλιάς και Σία) μπορεί να έρθει στα πράγματα της Ν.Δ. ή να προκαλέσει διαλυτικές καταστάσεις…
Αναμφίβολα η Ν.Δ. υπηρέτης είναι και αυτή των πλανητικών κέντρων εξουσίας.
Σε επίπεδο οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, ούτε και των παραφυάδων τους, ανεξάρτητα από το τι λένε για εσωτερική κατανάλωση. Από τη στιγμή που είσαι ή γίνεσαι κυβερνητικός διαχειριστής του συστήματος είσαι υποταγμένος στη σιδερένια λογική του συστήματος και στους νόμους της καπιταλιστικής κρίσης και παρακμής. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες πάνω σε αυτό και να μην ακούμε τις σειρήνες της δημαγωγίας των κομμάτων…
Η Ν.Δ. είναι και αυτή, λοιπόν υπηρέτης (όπως όλοι), λόγω ιστορικής διαμόρφωσης, δεν έχει απωλέσει εντελώς κάποια «εθνικά» αντανακλαστικά. Θέλει να προωθήσει τις νεοατξικές επιταγές και στα εθνικά θέματα, αλλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό με ωμότητα και κυνικότητα, όπως το ΠΑΣΟΚ.

Έχει κάποιες αναστολές και συστολές ακόμα, καθώς και κάποιες μικρές αντιστάσεις.

Αυτό έχει φανεί και από τη συμπεριφορά της με τις συμφωνίες με Πούτιν, στο Σχέδιο Ανάν και στο ΟΧΙ που «ψέλλισε» στους Αμερικάνους για τα Σκόπια κ.λπ.
Ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις μεγάλες υπονομεύσεις που υφίσταται εσωτερικά, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας εικοσαετίας που τόλμησε να πει, έστω με μισόλογα, κάποια ΟΧΙ στους πλανητικούς κηδεμόνες και να πάει «κόντρα».
Είναι και αυτός ο βασικός λόγος που θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν.
Το διακύβευμα, συνεπώς, αυτών των εκλογών συνίσταται σε τούτο:
Θα ανατρέψουν τον Καραμανλή, θα ισοπεδώσουν τηΝ.Δ. και θα φέρουν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα ή θα αποτύχουν;
Με τη συνειδητή και όχι συναισθηματική ψήφο μας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να αποτύχουν.
Αν το πετύχουν μας περιμένουν γρήγορα μεγάλες εθνικές συμφορές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου