Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.


ΔΙΟΡΙΣΕ ΕΝΑΝ "ΤΥΠΟ"... ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Υπουργός με το προσωνύμιο "αέρας κοπανιστός", διόρισε με την αριθ. Δ.Υ.1δ/Γ.Π.89044/2-9-09 απόφασή του, ως αντιπρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, τον Παναγιώτη Μαυρίκο.
Ο Μαυρίκος φέρεται ως εκδότης της εφημερίδας ΑΚΡΟΠΟΛΗ, η οποία είναι άγνωστη πανελληνίως και σε καμία περίπτωση τα πρακτορεία διανομής τύπου δεν έχουν δημοσιεύσει ποτέ, μα ποτέ την κυκλοφορία της.
Δεν την αγοράζει κανείς.
Τώρα πώς "βγαίνει" και πώς "κυκλοφορεί" αυτή η εφημερίδα αλλά και ποιός την αγοράζει, είναι και αυτό... πανελληνίως άγνωστο.
Το μόνο γνωστό είναι οτι ο "τύπος" που φέρεται ως εκδότης και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του "αέρα κοπανιστού", προφανώς του δίνει διαφημίσεις, να πληρώνει τουλάχιστον το χαρτί...
Σημειώνουμε οτι ο Αβραμόπουλος είχε διορίσει και την πρώην "συνοδό" του Καρα
τζαφέρη - περασμένα μεγαλεία - ΄Αννα Ζωηρού, στην Επιτροπή ...Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας.
΄Εξαλλοι σήμερα συνδικαλιστές στελέχη της Ν.Δ. που ανήκουν στο χώρο Υγείας, τηλεφωνούν και διαμαρτύρονται για τις επιλογές και προτιμήσεις του Αβραμόπουλου, με πρόσωπα που όχι μόνο ανήκουν σε άλλους χώρους, αλλά κυρίως είναι ανίδεα, άσχετα και ανεπαρκή από κάθε πλευρά και άποψη.
Στελέχη συνδικαλιστικά που ανήκουν στην κλαδική των δικηγόρων της Ν.Δ., ευθέως και δυνατά τόνιζαν οτι δεν "μπορεί ο Καραμανλής να ζητά συσπείρωση της βάσης και των στελεχών και από την άλλη ο Αβραμόπουλος να διορίζει σε διακεκριμένες θέσεις πρόσωπα που ανήκουν σε άλλους χώρους και μάλιστα παραμονές εκλογών".
" Αν αυτό δεν είναι υπονόμευση, τότε τι είναι;"
"Εμείς ως συνδικαλιστικά στελέχη, πώς να ψηφίσουμε ΝΔ, αφού έτσι θα επιβραβεύσουμε τις επιλογές του Αβραμόπουλου;'
Τον ρόλο του Σιούφα, τώρα προς το τέλος πρέπει να τον κατάλαβε ο Καραμανλής, τον ρόλο του Αβραμόπουλου πότε θα τον καταλάβει;
Μετά τις εκλογές;....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου