Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ


ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21466#21466




Ένα από τα πολιτικά παράδοξα και λίαν αποκαλυπτικό της πολιτικής και παραπολιτικής φιλολογίας που ζούμε είναι τούτο:
Ένα γενικευμένος πόλεμος από τη μια του «όλοι εναντίον όλων» και από την άλλη στο απυρόβλητο ο Καρατζαφέρης.
Ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, οι του ΚΚΕ και οι Συριζαίοι κτυπιούνται σαν χταπόδια σε ό,τι πουν και σε ό,τι κάνουν και από την άλλη ο Καρατζαφέρης τυγχάνει μιας σκανδαλώδους ασυλίας.
Και όχι μόνο αυτό: Κάθε «κίνησή» του, κάθε «χρησμός» του και κάθε «κοτσάνα» του προβάλλονται σαν γεγονότα «ιστορικής» σημασίας.
Ο άνθρωπος αυτός που σε άλλες εποχές, πολιτικής ανάτασης και ζωντάνιας, θα αποτελούσε το «υλικό» των επιθεωρήσεων και τον κλόουν του γέλιου, σήμερα, όχι μόνο διατηρείται στο απυρόβλητο, αλλά αποτελεί και τον «πρωταγωνιστή» του «πολιτικού θεάτρου», διαφημιζόμενος λυσσωδώς…

Λέει του κόσμου της «κοτσάνες» και ουδείς αγανακτεί
Προκαλεί τη νοημοσύνη μας με την άθλια και αντιαισθητική «πολιτική του παιδεία» και κανείς δεν ενοχλείται. Δοκιμάζει το νευρικό μας σύστημα με την αχαλίνωτη και χοντροκομμένη δημαγωγία του και ανευθυνολογία και κανείς δεν ασχολείται.
Όλοι οι άλλοι καρατομούνται (και η τρίχα σε αυτούς γίνεται τριχιά) και ο Καρατζαφέρης, με τις τόσες τυχοδιωκτικές απόψεις και πράξεις, μένει στο απυρόβλητο, λες και κάποιο «αόρατο χέρι» τον προστατεύει.
Πράγματι σε αυτή την πολιτική συγκυρία ο Καρατζαφέρης έχει ισχυρούς «προστάτες»: Αυτούς που κινούν τα νήματα της πολιτικής αποδόμησης, και τον χρησιμοποιούν σαν «δοκιμαστή» των σεναρίων τους και «αιχμή του δόρατος».
Έχει, συνεπώς, ασυλία σε ό,τι και να πει και ό,τι και να κάνει, ακριβώς γιατί αυτά πρέπει να πει και να κάνει.
Και εδώ πλέον αποκαλύπτονται τα παιχνίδια των ΜΜΕ, αλλά και πολλών ιστολογιών που ποζάρουν σαν «αντικειμενικά» και σαν εραστές της «αλήθειας» και της «ελεύθερης άποψης».
Είναι τόσο «ελεύθερη» η άποψη που για τον Καρατζαφέρη
δεν βρίσκουν (ούτε δημοσιεύουν) τίποτα, ενώ για τους «άλλους» τα μύρια όσα.


Θα περάσει, λοιπόν, στο «ντούκου» και η καινούρια του «ατάκα» της πολιτικής απάτης.

Μας είπε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ότι αυτοί που κινούν τα νήματα των πολιτικών εξελίξεων θέλουν συγκυβερνήσεις, γιατί ένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να περάσει τα σχέδιά τους στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Φαίνεται ότι ο Καρατζαφέρης διαβάζει ΡΕΣΑΛΤΟ, το αντιγράφει και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
Μας προειδοποιεί τώρα ο Καρατζαφέρης για τα εφιαλτικά σενάρια των «νταβάδων», επιδιώκοντας προφανώς να πείσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν για να μην πραγματοποιηθούν αυτά τα μαύρα σενάρια!!!
Μια ανέξοδη διαπίστωση του αυτονόητου (το γνωρίζει από πρώτο χέρι) για να παγιδεύσει τους αφελείς και τα εκλογικά κοροΐδα.

ΟΥΔΕΙΣ, όμως, δεν επισημαίνει αυτή την απάτη και δεν τον ρωτάει τα απλά:

α). Αυτός δεν ήταν που επί ενάμιση χρόνο τώρα προβάλλει για τη σωτηρία της Ελλάδας τα οικουμενικά σχήματα; Δηλαδή αυτό που θέλουν τα κέντρα που «κινούν τα νήματα»;
Πώς τώρα αυτά τα οικουμενικά σχήματα γίνανε εφιάλτες;
β)
Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που τον Ιανουάριο του 2008 ζήταγε κυβέρνηση προσωπικοτήτων για να αντιμετωπιστούν τα εθνικά και οικονομικά προβλήματα;

Η κυβέρνηση προσωπικοτήτων αποτελεί την πιο ακραία μορφή των εντολοδόχων των ισχυρών του χρήματος!!!
γ).
Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που πριν από μερικούς μήνες ζήταγε κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Κυβέρνηση με τον αντιπρόεδρο του μηχανισμού της Ε.Ε. του κεφαλαίου και των τραπεζών, που να την στηρίζουν Καραμανλής και Παπανδρέου!!!
Τώρα μας λέει, ανέξοδα και δημαγωγικά, ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα είναι εφιάλτης!!!
δ).
Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο την Τζαβελλα;
Ο ίδιος δεν κορδώθηκε γι αυτή την άριστη επιλογή του, στο ντιπέιτ, αναφέροντας τις «συστατικές επιστολές» της κυρίας από τον κ. Λάτση, τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Κυριακού και την ...βασίλισσα της Ιορδανίας!

Δηλαδή χρησιμοποίησε τις «συστατικές επιστολές» των «νταβάδων», αυτών που απεργάζονται τα εφιαλτικά σχέδια!!! ε).
Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που μίλησε για το «μεγάλο κεφάλαιο» Σημίτη; Το «μεγάλο κεφάλαιο» αυτών που παίζουν το τέλος μας!!!

ΦΥΣΙΚΑ, ο Καρατζαφέρης θα ειναι από τούς ΠΡΩΤΟΥΣ που θα σπεύσει σε μια οικουμενική κυβέρνηση. Το αποζητά και το έχει δηλώσει πολλές φορές.
Θα είναι από τους πρώτους μιας κυβέρνησης ΕΦΙΑΛΤΗ!!!
Ο καιροσκοπισμός και η απάτη αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας και ΟΥΔΕΙΣ μιλάει. Ούτε μια ένσταση δεν προβάλλει!!!
Ζούμε εποχές, το έχουμε ξαναγράψει, που κάθε κατεργάρης ξεσκεπάζεται, με οποιαδήποτε προβιά και αν εμφανίζεται: Μπλε, πράσινη, κόκκινη ή ροζ…
Δεν μπορεί να ωρύεσαι για τις «προδοσίες» και τις απάτες των άλλων και ο «διατεταγμένος» κλόουν της πολιτικής να μένει στο απυρόβλητο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου