Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΣ β! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ..!!!

ΜΕ...ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ...

Η ιστορία με τους Κύπριους και τους Βορειοηπειρώτες και τη συμμετοχή τους στις εκλογές Προέδρου ΟΝΝΕΔ δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα Παπαμιμίκου έδωσε σκληρή μάχη για να μη συμμετέχουν στις εκλογές, λαμβάνωντας όμως ηχηρό χαστούκι από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμάρα, ο οποίος δεν δέχτηκε τον αποκλεισμό από τη διαδικασία καμίας κατηγορίας νέων.
Το χαστούκι αυτό δεν συνέφερε από ότι φαίνεται τον κο Παπαμιμίκο ο οποίος τώρα μεθοδεύεται γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να αποτρέψει τη συμμετοχή Κυπρίων και Βορειοηπειρωτών.
Ευτυχώς η στάση του έχει προκαλέσει την αντίδραση της ομάδας Χατζή, αλλά και πλειάδας στελεχών του εκτελεστικού της ΟΝΝΕΔ.Καμία γραφειοκρατική λογική δεν θα πρέπει να αποξενώσει τους νέους Βορειηπειρώτες και Κύπριους από την παράταξη την οποία εδώ και χρόνια υπηρετούν μέσα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ.
Ας το πάρουν κάποιοι απόφαση πως η νεολαία οφείλει στα μέλη της να λειτουργήσει δημοκρατικά και ας σταματήσουν να τοποθετούν προσωπικές στρατηγικές πάνω από το συμφέρον της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ!!!
Γαλάζια Νεολαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου