Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ Ε.Λ.Κ. ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ.

"ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ" ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Κεντρικός ομιλητής θα είναι αύριο ο Αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλες στη σύνοδο του Ε.Λ.Κ.,μετά από πρόσκληση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ .
Στή πρόσκληση της Μέρκελ είναι χαρακτηριστικό ότι ΄ιδια ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να διατυπώσει το.... ακριβές Ελληνικό αίτημα,διότι από τις μέχρι τώρα συνομιλίες της με τον Γιώργο και μέ το περίφημο και ακατανόητο "Δέν θέλουμε λεφτά ,αλλά ζητάμε βοήθεια," προφανώς δεν καταλαβαίνει κανένας τίποτα...

Οι προτάσεις Σαμαρά είναι:
. - Να παρασχεθούν στην Ελλάδα οι απαραίτητες εγγυήσεις, ώστε να μπορέσει η χώρα μας να δανειστεί με όρους που τη συμφέρουν , όπως ακριβώς δανείζονται και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες
. - Ή να υπάρξει οικονομική βοήθεια, η οποία μπορεί να διακανονιστεί σε διμερές επίπεδο, ώστε να μην προσκρούει, μια τέτοια απόφαση, στις γνωστές κοινοτικές απαγορεύσεις.
Σημειώνεται, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα πυκνώσει το επόμενο διάστημα τις επαφές του με κεντροδεξιούς ηγέτες, πολλοί απο αυτούς μιλούν ήδη με τα καλύτερα λόγια για τις πρωτοβουλίες του Αντώνη Σαμαρά στην ανασυγκρότηση της Ν.Δ. ώστε να μπορέσει ως αξιωματική αντιπολίτευση, να συμβάλει γιά να πειστεί η Γερμανία στην εξεύρεση μιας σωστής λύσης για την Ελλάδα, μέσα στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου