Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.!!!


ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ.....

Τήν πληροφορία μας την δίνει η χθεσινή έκδοση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Γράφει:
Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι υπηρεσίες πληροφοριών, αλλά και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών γνωρίζει ότι, περίπου 25-30 Έλληνες πολίτες, διατηρώντας στενές σχέσεις με οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου, ταξίδεψαν τους τελευταίους μήνες σε χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου το δίκτυο ορισμένων ισλαμικών οργανώσεων δεν θεωρείται ελεγχόμενο.
Κατά τις ίδιες πηγές στις χώρες αυτές οι νεαροί, που εκτιμάται ότι κινούνται από τον χώρο των αριστερίστικων οργανώσεων μέχρι τις αντιεξουσιαστικές παρυφές έχουν λάβει εκπαίδευση στη χρήση όπλων, καθώς και στις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ισλαμικές ομάδες.
Σε συνεργασία με μαχητές οργανώσεων όπως η «Χεζμπολάχ», οι οποίοι λειτουργούν ως εκπαιδευτές, οι Έλληνες αντιεξουσιαστές φέρονται να έχουν μυηθεί στις βασικές αρχές του αντάρτικου πόλεων.
Επίσης, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν διδαχτεί τη χρήση φορητών όπλων όπως τα καλάσνικοφ, αλλά και ρουκετοβόλα τύπου RPG, των λεγόμενων και μπαζούκας των φτωχών.
Βέβαια άν οι αριστεριστές είναι όργανα ουσιαστικών Αντιεξουσιαστών και γνωρίζουν την πραγματική έννοια του όρου Αντιεξουσιαστής , δεν έχουν.. ιδέα.!!!
Όπως ιδέα δεν έχουν, αν είναι αθελά τους όργανα άλλων μυστικών υπηρεσιών πού υποτίθεται ότι ...μάχονται τους Αντιεξουσιαστές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου