Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Η ΜΕΓΙΣΤΗ "ΑΠΑΤΗ" ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΑΧΝΕΙ "ΑΛΛΟΘΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ.. ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ...!!!

Οί συνεχείς παλινωδίες τού Πρωθυπουργού και τα συνεχή σούρτα-φέρτα με ταξίδια γιά να βγεί... η Ελλάδα από τη κρίση , προκαλούν γέλωτες καί γενική θυμηδία σε όσους γνωρίζουν τόσον την πραγματικότητα, όσον και τίς διαστάσεις τού προβλήματος..
Πώς να μην γελάσει κανείς όταν ο Πρωθυπουργός , σε όλες του τις συναντήσεις με τους Ευρωπαίους Ηγέτες διακηρύσει σε όλους τούς τόνους το περίφημο "Δέν θέλουμε και δεν ζητάω λεφτά" και την ίδια στιγμή Υπουργοί της Κυβέρνησης , μαζί με όλα τα Μ.Μ.Ε. και
τούς εξαγορασμένους και αγράμματους δημοσιογράφους να κατηγορούν την Γερμανία , ότι δεν μας ...δίνει λεφτά.....!!!!!
Ένας δημοσιογράφος πού γιά εμάς χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης δεδομένου ότι έχει σπουδές και γνωρίζει τόσον την οικονομία, όσον και την πολιτική ανάλυση και δεν έχει ουδεμία σχέση με τον... υπόλοιπο δημοσιογραφικό "συρφετό", ο Γ.Κύρτσος είναι πάλι αποκαλυπτικός και σήμερα στην εφημερίδα του:
Περιγράφει με απόλυτο τρόπο τίς συνέπειες της καταστροφικής πολιτικής τού Γιώργου , που μας οδηγούν στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ. και των Η.Π.Α. πού μας έδωσαν πρόσφατα.... "βίζα" γιά τα Σκόπια και την συνδιαχείρηση στο ΑΙγαίο.
Κάντε δίπλα στη φωτό κλικ.
Σύμφωνο δε σε αυτή την πολιτική και το έτερο παράρτημα του "Κυβερνητικού Συνασπισμού", το ΛΑΟΣ τού.. Καρατζαφέρη.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου