Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ

Ο "ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟΣ" ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ....


Συσκέπτονται συνεχώς οι πολιτικοι απατεώνες μετά τις αποκαλύψεις μας, και κατηγορούν τώρα τον ΤΟΤΟ τον ΜΥΑΛΟΦΥΓΟΔΙΚΟ, του λεγόμενου ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ επειδή δεν τούς είχε ενημερώσει , ότι τού έδωσα 1000 ευρώ γιά να φτιάξει το δικό μου ιστολόγιο και πήγε "περίπατο" και στο "βρόντο", ότι το ιστολόγιο έγινε δήθεν για λογαριασμό της ΝΔ.
Τον απείλησαν ότι θα τον διώξουν από τη δουλειά και αυτός κλαίγοντας τούς είπ
ε γιά να τους καθυσηχάσει ότι θα ξεκινήσει νέο πόλεμο λασπης εναντιον μου.
Γιά όσα γράφεις άθλιε τον λόγο θα τον έχει η δικαιοσύνη, γιά να διαπιστωθεί γιά άλλη μία φορά τι ανεκδιήγητος έμμισθος συκοφάντης είσαι.
Γιά να δούμε θα σε ξεμπλέξουν τα αφεντικά σου που γνωρίζουν ότι είσαι μειωμένης διανοητικής κατάστασης και αντικείμενο ψυχοπαθολογικής έρευνας και γιά αυτό σε "χρησιμοποιούν" ανόητε ή θα σε πετάξουν με τις κλωτσιές πάλι , όπως έχουν κάνει πλειστάκις στο παρελθον;
Αλλά , όπως είπαμε θα τα ειπούμε στο δικαστήριο.
Εσύ λιγούρη Παπαγιάννη,άσε τα άλλοθι και απάντησε γιά την φωτογραφία που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή , τα πήρες από εμένα τα 1000 ευρώ γιά να μου φτιάξεις το ιστολόγιο Ναι ή Οχι , είναι η φωτό από το γραφείο μου ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Γιά τα υπόλοιπα επειδή έχεις μπλέξει στη μεγάλη σου βλακεία και άλλα πρόσωπα αναιτίως, ασφαλώς και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.
Καλό σου βράδυ....

2 σχόλια:

  1. Καλα, βρε Σαφαρι, κι εσυ εδωσες 1000 ευρω σ αυτον τον ανεκδιηγητο για να σου κανει κατι που όλοι το κανουν τζαμπα?αποδειξη σουδωσε?με ωραιους τυπους κανεις παρεα!!(που θαλεγε κι ο παγκαλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή