Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ...


ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΔΩΝ" ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
 
Έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές ότι το νεοδεξιό ΠΑΣΟΚ αποτελούσε την άριστη επιλογή του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου και κυρίως του αμερικανισμού.
Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια, με μια λύσσα δίχως ιστορικό προηγούμενο, το στήριξαν και επέβαλαν ως πρωθυπουργό την αυθάδεια της πολιτικής κενότητας και ανοησίας, τον ΓΑΠ:

Τον πωρωμένο δολοφόνο και εξολοθρευτή της ελληνικής κοινωνίας, του ιστορικού ΠΑΣΟΚ και του μισητού πατέρα του.
Το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με το άλλο κυβερνητικό κόμμα του κεφαλαίου, το κλασσικό κόμμα της «Δεξιάς», διέθετε μεγάλα ιστορικά πλεονεκτήματα:
α).-- Τη «σφραγίδα» του αγωνιστικού λαϊκού κύρους της «αριστεράς».

Το ΠΑΣΟΚ σφράγισε την ελληνική κοινωνία με τους ηρωικούς αγώνες της μεταπολίτευσης: Αγώνες εναντίον της μισητής δεξιάς και εναντίον των ακόμα πιο μισητών Αμερικανών…
β).-- Το ΠΑΣΟΚ διέθετε πολλά κοινωνικά ερείσματα, τα γνωστά ερείσμτα της σοσιαλδημοκρατίας: Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα.
Αυτή η ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ μέσα στα Συνδικάτα και τις αγροτικές οργανώσεις διασπούσε κυριολεκτικά την εργατικής και λαϊκή ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ:

Η Ν.Δ. ένωνε τους πάντες και σε κορυφώσεις εργατικών και λαϊκών
αγώνων απεγκλώβιζε πολλές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ οι οποίες κατέβαιναν στο δρόμο…
γ).-- Διέθετε, ακόμα πολλές πολιτικές εφεδρείες προς όλους τους χώρους: Από την «αριστερά» (ΣΥΝ, κυρίως), αλλά και από την παλιά δεξιά, εντός και εκτός της Ν.Δ.: Από Καρατζαφέρη, Μάνο, Ανδιανόπουλο, μέχρι τη «δομή» του μητσοτακισμού (εδώ μέσα είναι και ο Τατούλης).
Η Νέα Δεξιά, λοιπόν, το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, δεν εξαπατούσε απλώς πιο αποτελεσματικά τον ελληνικό λαό, αλλά πετύχαινε και μια κοινωνική και πολιτική ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ που ΚΑΝΕΝΑ άλλο δεξιό κόμμα δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να πετύχει.
Τα επιτελεία των «νταβάδων» (εγχώριων και διεθνών) γνώριζαν πολύ καλά ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε,

αποτελεσματικά, αλλά πιο γρήγορα, να πετύχει τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας.
Η Ν.Δ., θα προκαλούσε θύελλες χωρίς ιστορικό προηγούμενο:

Θα συσπείρωνε ολόκληρη την κοινωνία εναντίον της και θα σφυρηλατούσε αγωνιστικά μέτωπα στο δρόμο, έξω και υπεράνω των κομματικών ηγεσιών, θα απεγκλώβιζε τις λαϊκές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ σε ένα ανεξέλεγκτο χείμαρρο στο δρόμο.
ΣΗΜΕΡΑ, που το μαχαίρι του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ, αφού κατασπάραξε το σώμα του ελληνικού λαού, τρυπάει βάναυσα και τα κόκαλα της ελληνικής κοινωνίας, σήμερα που ζούμε μια ιδιότυπη, αλλά από τις πλέον αποτρόπαιες δικτατορίες των διεθνών μαφιών του χρήματος και των μηχανισμών τους (διεθνών, κρατικών και παρακρατικών), σήμερα μπαίνει σε κίνηση και η μητσοτακική εφεδρεία: Το ιστορικό «όνειδος» του δωσιλογισμού.
Η εφεδρεία αυτή, καθώς και οι «αριστερές» εφεδρείες, φανερές (Κουβέλης),

αλλά και άλλες κρυμμένες ακόμα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για να θολώσουν το πολιτικό τοπίο, να αποπροσανατολίσουν στο έπακρο, να στήσουν νέους χορούς εκλογικών ιλίγγων, ΠΡΟΣ ένα και μόνο στόχο: ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ και ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του πολιτικού χάρτη.
ΤΩΡΑ, παραμονές των νομαρχιακών εκλογών, θα ζήσουμε το σήριαλ μια νέας αποστασίας, με άλλη μορφή: Αποχωρήσεις και διαγραφές από τη ΝΔ.
Όλο αυτό το γαργαλιστικό σήριαλ ερεθίζει τα εκλογικά σύνδρομα και αλατίζει την εκλογική φαντασία. Θα γίνει δημοσιογραφικό θέαμα και τελετουργικό, τηλεοπτικό υπερθέαμα.
Θα φορτιστεί με τις εκλογικές ομοβροντίες και τις ανάλογες κοκορομαχίες για να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού λαού στα δίκτυα των εκλογικών παιχνιδιών.
Ταυτόχρονα θα προλειάνει το έδαφος για τις αυριανές αποδομήσεις και ανασυστάσεις του πολιτικού χάρτη, κατασκευάζοντας το πρώτο βήμα των συναινετικών πολιτικών σχημάτων τα οποία θα κληθούν να μας σώσουν…
Τα επιτελεία των δημίων μας γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση γρήγορα θα καταρρεύσει.

Η χρεοκοπία και της Ελλάδας και αυτής της κυβέρνησης είναι αναπόφευκτη και θα έρθει σύντομα και με πάταγο.
Θα κινητοποιηθούν τώρα όλες οι εφεδρείες για να στηρίξουν το καθεστώς του αμερικανικού προτεκτοράτου και παράλληλα να ετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση, εξαπατώντας και εκτονώνοντας, με εκλογικά τεχνάσματα, όσο είναι δυνατόν, την έκρυθμη κατάσταση…
Ο Μητσοτακισμός, στο πρόσωπο της Ντόρας αυτή τη φορά, θα αποπειραθεί για άλλη μια φόρα να αποτελέσει το «λιπαντικό» και τον «ιμάντα» της πολιτικής αναπαλαίωση του δωσιλογισμού και της κατοχής μας…
Αυτά τα πολιτικά παιχνίδια τα γνωρίζει πολύ καλά: Έχει μεγάλες ιστορικές εμπειρίες και έχει εκπαιδευτεί συστηματικά…
Περισσότερα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4856

2 σχόλια:

 1. Ο Πρόεδρος k Καρατζαφέρης , γενικά προτείνει δυνατές υποψηφιότητες κοινής αποδοχής μεταξύ Ν.Δ~ΛΑ.Ο.Σ στις δημαρχίες και στις περιφέρειες ώστε να αποφευχθεί η πολίτικη παντοδυναμία του Πασόκ.

  ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

  Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΥΠΟΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ , ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΗΔΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ
  (Είναι πολλοί του είδους του... Δεν είναι για ψήφιση ...Είναι για λύπηση ...)

  Νόσημα και απόστημα της πόλεως των ΑΘΗΝΑΙΩΝ εγγένηται ο αχρείος Νικήτας ο Κακλαμανουλης:..

  << Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν >> (Ισοκράτης


  ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ !!!
  ΕΝΑΣ ΝΕΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΟΣ...

  Άλλος ένας πολιτικος αχρειος, ανίκανος και αναξιος που νομίζει πως το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ του ανηκει νυν και αει.

  Ο ΝΙΚΗΤΑΣ για καθαρα ιδιοτελεις λογους συνταχθηκε με τον νεποτισμο ,την οικογενειοκρατια και την φαυλοκρατια που ειχε επιβαλει η Ντοροκρατια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και ειδικοτερα στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τα τελευταια εξη χρονια.

  Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ένα αντιπροσωπευτικο δείγμα των μυκονιατικων μισοφανατικων ανδρων,της μηδενικοτητος ,και του αμοραλισμου. Στην πραγματικοτητα είναι ενας πολιτικος κολο-τουμπας ,χωρις περιεχομενο,χωρις πυξιδα, χωρις μπεσα…

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΣΕΞΕ …

  ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή