Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΡΕΜΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Σ.τ.Ε....

ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ...
 
Η Κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από το "κλίμα" πού υπάρχει στούς δικαστές του Σ.τ.Ε και φοβάται ότι άν γίνουν δεκτές οι Προσφυγές κατά του Μνημονίου θα κριθούν ως αντισυνταγματικές οι περικοπές επιδομάτων, μισθών και συντάξεων...
Νομικοί κύκλοι, έχουν ως κοινή θέση ότι:
"Το Μνημόνιο αποτελεί Συνθήκη και σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται Νομοθετική Κύρωση, γιά να ισχύσουν οι δεσμεύσεις που έχει αποδεχθεί η Κυβέρνηση".
Βέβαια η Κυβέρνηση έχει ήδη "καταφύγει" σε μεθοδεύσεις προκειμένου να καθυστερήσει την έκδοση της απόφασης.
Μάλιστα δε, σε περίπτωση που ευδοκιμήσουν οι Προσφυγές κατά του Μνημονίου, τότε η Κυβέρνηση για να εξακολουθήσει να εισπράττει από τις περικοπές μισθωτών και συνταξιούχων θα προσφύγει στην μέθοδο των Προεδρικών Διαταγμάτων.
Άγνωστο εδώ παραμένει τι θα κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
Ένα πάντως είναι βέβαιο.
Όσο ο Γιώργος ειναι Πρωθυπουργός οι διεθνείς τοκογλύφοι του Δ.Ν.Τ. , δέν χάνουν τους τόκους τους που μας επέβαλαν, με... τίποτα.
Η Ελλάδα του Γιώργου είναι ο τελευταίος και καλύτερος τους..."πελάτης".!

1 σχόλιο:

  1.  Το ΔΝΤ και οι παρατρεχάμενοί του εμμένουν στην επιβολή του μνημονίου σε μια προσπάθεια να επιτύχει τον αυτοσκοπό του που δεν είναι - αν μη τι άλλο - η ανάδειξη του Χένρι Κίσινγκερ στην πρωθυπουργία, την αλλαγή της σημαίας και του ονόματος της Ελλάδας καθώς επίσης τον διαμελισμό της και την προσάρτηση των εδαφών της σε άλλες χώρες.

    Αυτό, αν δεν είναι επικαιροποιημένος φασισμός εκ μέρους των chitauri, τι είναι άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή