Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

"Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ "ΠΛΗΡΩΣΕ" ΤΟ VETO ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ"...

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ... 30 ΧΡΟΝΙΑ.!
 
Ότι και να λένε οι "ναυλωμένες" Ουκρανέζες των Μ.Μ.Ε. από την "Κυβέρνηση του Μνημονίου", η αλήθεια είναι μία:
Ναί, ο Καραμανλής ανεξάρτητα από τα λάθη του και τις προσωπικές του επιλογες στο εσωτερικό, πλήρωσε κατά κύριο λόγο το veto στο Βουκουρέστι, όπως και την ενεργειακή του πολιτικη με το άνοιγμα στον Πούτιν και ασφαλώς το Οχι στο σχέδιο Ανάν.
Σωστά κάνει και τα περιγράφει στην Real news, ο στενός του συνεργάτης Προκόπης Παυλόπουλος, διότι πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει μία ιστορική καταγραφή.

* -- Ηδη, από την επαύριο της υπογραφής του Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολης, είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
* -- Ποιός παριστάνει ότι δεν θυμάται, ότι ο Καραμανλής αιφνιδίασε τον Μπούς και την Κοντολίζα στο Βουκουρέστι. με το ΟΧΙ, το οποίον για "προφανείς" λόγους είχε επιμελώς αποκρύψει από την Ντόρα ;;;
* -- Θυμηθείτε τουλάχιστον ότι την ανακοίνωση του sauth stream, στην Κωνσταντινούπολη που έκαναν από κοινού Πούτιν --Καραμανλής, ενημέρωσαν την Ντόρα επίσης γιά "προφανείς" λόγους μόνο... μία ώρα πρίν την ανακοίνωση.!!!
* -- Αμφιβάλει κανείς γιά τις φωτιες το καλοκαίρι του 2007, ποιόν και γιατί είχαν ως στόχο;
Ή αμφιβάλει κανείς και παριστάνει ότι δεν ξέρει, ποιός είναι ο ρολος εξωγεννών παραγόντων, στην διαμόρφωση της πολιτικής στην Ελλάδα ;;;
Οταν διεπίστωσαν ότι ο Καραμανλής θα ξανακέρδιζε τις εκλογές του 2007, ακόμη και με τις φωτιές, τότε μηχανεύθηκαν ένα παράθυρο του εκλογικου νόμου...
Ναι μπορεί το πρώτο κόμμα να έχει το πρίμ των 40 βουλευτών, όμως άν μπεί και 5ο κόμμα στη Βουλή, τότε θα αφαιρέσει από το πρώτο 10 Βουλευτές.!
'Ετσι θα μείωναν αυτομάτως τους 162 βουλευτές του Καραμανλή , σε 152, διότι με μία ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ήταν ευάλωτος..
Έτσι έβαλαν διά της βίας, μέσω μιας αχαλίνωτης δημοσιότητος και των πληρωμένων δημοσκοπήσεων, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη στη Βουλή γιά να παίξει το παιχνίδι τους και να μειωθεί η αριθμητικά η κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ.
Όπερ και επέτυχαν.
Ένα ρόλο πού συνεχίζει να "παιζει" το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ακόμη και σήμερα με την στηριξή του στην "Κυβέρνηση του Μνημονίου" και του Δ.Ν.Τ....

1 σχόλιο:

 1. Ο ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ , Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ… .

  ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ ΣΑΠΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ...

  ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ….

  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ .

  ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…

  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΑΧΡΕΙΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ( ΡΟΥΣΟ, ΝΤΟΡΑ , ΣΙΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΣΟΥ ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ .

  ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΕ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ….

  ΦΤΟΥΣΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ...
  ΦΤΟΥΣΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ …..
  ΦΤΟΥΣΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ….


  ( TΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΥΛΟΤΕΡΟΣ ¨ Η Ο ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ¨ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΕΙ…)

  ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , OI ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ OI ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή