Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

"ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...

...ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.!

Το Πατριωτικό Μέτωπο, το οποίον σημειωτέον είναι κόμμα και πλήν Παπαθεμελή--Ζουράρι, συμμετέχει και ο γνωστός επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, άρτι αποχωρήσας από τον Καρατζαφέρη, (Διαβάστε εδώ: http://politikosafari.blogspot.com/2010/05/kai-o.html )
μόλις τον πήρε "χαμπάρι", δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΜΕ , πού είναι συνδικαλιστικό όργανο εργαζομένων...
Η διευκρίνηση γίνεται γιατί ύπάρχει μία συγχυση και κυρίως επειδή Χατχηνικολάου-Μακρή χαρακτήρισαν το Πατριωτικό Μέτωπο....ακροδεξιό...!!!
Το Πατριωτικό Μέτωπο με αφορμή τις απαξιωτικές αναφορες μερικών Μ.Μ.Ε., σε σχέση με την υποδοχή του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, εξέδωσε Δελτίο Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Σε σχέση με τις απαξιωτικές αναφορές μερίδας των ΜΜΕ, για την υποδοχή του κ. Παπανδρέου με τα «παλιά μας τα παπούτσια», δηλώνουμε ως ΠΑΜ, πως δεν πρόκειται να ασχοληθούμε.
Να προσθέσουμε όμως εδώ εκ των πραγμάτων και μερικές παρατηρήσεις οι οποίες σχετίζονται με τον ρόλο των ΜΜΕ και ιδιαίτερα των ελληνικών.
Η πρώτη αφορά στη ρήση του γέροντος αμερικανού φιλοσόφου Νοάμ Τσόμσκυ ο οποίος εδώ και καιρό έχει παρομοιάσει τους σύγχρονους δημοσιογράφους – όχι φυσικά όλους – «ως τους Ιησουίτες καλόγερους των conquistadores (κατακτητών) οι οποίοι προετοίμαζαν το έδαφος των σφαγών των ινδιάνων της λατινικής Αμερικής, στους στρατιώτες του Κορτέζ και του Σαλαζάρ».
Η δεύτερη παρατήρηση, έχει να κάνει από την εμπειρία της επίσκεψής μας στην Αργεντινή.

Και εκεί τα καθεστώτα Ραούλ Αλφονσίν (σοσιαλιστικό), Κάρλος Μένεμ (νεοπερονιστικό) και Φερνάντο Ντελ Ρούα (φιλελεύθερο), όσο καιρό ξεπούλαγαν την χώρα και τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές στο ΔΝΤ και στους τοκογλύφους, είχαν άμεσο – και άθλιο – σύμμαχο τα ΜΜΕ του Μπουένος Άυρες.
Σε αυτήν την παρατήρηση, να υπενθυμίσουμε απλώς σε κάποιους «μεγαλοδημοσιογράφους», πως όταν ο Αργεντίνικος λαός αποφάσισε να πάρει την τύχη του στα χέρια του, με τον Ντελ Ρουα να δραπετεύει με ελικόπτερο από το προεδρικό μέγαρο, πως σήμερα η τύχη τους είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων, κονφερανσιέ σε λαϊκά πανηγύρια.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε σε όλους τους νεοταξίτες, συγκυβερνώντες πολιτικούς και «μεγαλοδημοσιογράφους»,

επειδή ζήσαμε τους σκοτεινούς καιρούς – όταν οι γονείς μας έστηναν κρυφά αφτί για να ακούσουν BBC και Ντόιτσε Βέλε για να μάθουν τι γίνεται στην Πατρίδα τους- πως δεν έχουμε καμία απολύτως ψευδαίσθηση πως, αυτοί οι μαύροι καιροί για τον λαό μας έχουν δυστυχώς επανέλθει.
Οπότε, ας μην κουράζονται να επαναλαμβάνουν τις γκαιμπελίστικου τύπου γελοιότητές τους.
Αν είναι ανίκανοι να μας ενημερώνουν, είτε επειδή αυτολογοκρίνονται είτε επειδή είναι κατευθυνόμενοι-πληρωμένοι, εμείς θα ξαναστήσουμε το αφτί μας στο BBC, στη Ντόιτσε Βέλε και σε όποιο εν πάση περιπτώσει διεθνές ΜΜΕ, καλύψει τις ανάγκες, τους πόθους και τα βάσανα του Ελληνικού Λαού...

1 σχόλιο:

  1. Να δω το Χατζηνίκο με χειλόφωνο να τραγουδάει: "You are just too good to be true" και τί στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή