Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"ΟΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ...ΣΤΑΜΑΤΑΣ.!

ΠΑΝΤΩΣ, ΟΣΟ ΦΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ..."ΧΑΜΕΝΟ".!
 
Μας το απέστειλε πρό ολίγου φίλος δικηγόρος, με την παράκληση να το δημοσιεύσουμε και να προσθέσουμε, ότι θέλουμε...
Όμως, επειδή τόσον η φωτο, όσον και οι λέξεις που έβαλε ως τίτλους, μιλάνε μόνοι τους, είναι έξυπνοι και ιδιαίτερα εύστοχοι, το...παραδίδουμε στούς αναγνώστες μας αυτούσιο...

2 σχόλια:

  1. O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    TΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΗΣ ΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ…
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

    ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολιτικά κόμματα που διαχειρίστηκαν την πολιτική εξουσία του τόπου, δείχνουν να είναι βουτηγμένα μέχρι το λαιμό, στη βρωμιά και τη δυσωδία.


    Το ανθρωποειδές Πάγκαλος ,ο σημερινός αντιπρόεδρος μάς έχει συνηθίσει σε «τολμηρές» δηλώσεις αυτοκριτικής αλλά και αυτοεξιλέωσης, χωρίς την συνακόλουθη αυτοτιμωρία.
    Η κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη σύζυγος του βοιδοκεφαλου είναι η επίδοξη Δήμαρχος του νεοσύστατου και πάμπλουτου Δήμου Σαρωνικού Αττικής

    Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,THΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ,ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ,δε θα γκρεμιστεί από μόνος του αν ο ξεσηκωμένος λαός δεν αποφασίσει να τους γκρεμοτσακίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή