Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΦΥΤΙΚΟ ΙΣΤΟ"...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ.!

...ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ... ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ...
 
Ειναι βέβαια αυτονόητο, ότι ο ευρωβουλευτής που διορίζεται από το κόμμα και δεν έχει λάβει σταυρό προτίμησης ούτε και από οπαδούς του κομματός του, όταν διαφωνεί με την ηγεσία και διαγράφεται να παραδίδει την έδρα στον επόμενο...
Όμως από τον... Σκυλακάκη δεν γίνεται και δεν μπορείς να ζητάς πολιτικη ηθική...
Όποιος, έστω και επιφανειακά τον έχει παρακολουθήσει, εύκολα διαπιστώνει ότι όπου και να πηγε έφερε την... καταστροφή.!
Διετέλεσε σύμβουλος του Μάνου, ο Μάνος σήμερα είναι μόνο για να μαγειρεύει στη κουζίνα του.
Διετέλεσε, σύμβουλος της Ντόρας, η Ντόρα όχι μόνο τον έκανε δημοτικό σύμβουλο, αλλά παρά λίγο να τον κάνει και... Δήμαρχο, όταν έγινε ΥΠΕΞ.
Τον πήρε τελικά μαζί της στο ΥΠΕΞ και εκεί ως...σύμβουλο και με δική της ευθύνη και επιμονή τον είχε και σύμβουλο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στις εσωκομματικές εκλογές, τις οποίες έχασε παταγωδώς...
Αυτός ο "φυτικός ιστός" όπου πηγαίνει, καταστροφή και αποτυχία φέρνει...
Μοιραία θα πάει σύμβουλος της Ντόρας να κάνει παρέα του Μαρκογιαννάκη πού δεν τόλμησε, ούτε στην πατρίδα του να είναι υπ.Περιφερειάρχης...
Η βάση της Ν.Δ. πανηγυρίζει πού απαλλάχτηκε από ένα ακόμη βαρίδι..

2 σχόλια:

  1. Όλα τα πολιτικά παχύδερμα προέρχονται συνεργάζονται αποκλειστικά με την Ντόρα.
    Πως περιμένετε να υπάρχει ευθυξία;
    Μόνο από εκμετάλλευση καταλαβαίνουν.
    Σιγά ρε παιδιά .Τί ζητaτε τώρα,καλλιγραφία από της μυλωνούς τον κώλο.
    Δυστυχώς ένα από τα πολλά σφάλματα του Καραμανλή ήταν που δεν άφησε την Ντόρα στο Δήμο (μαζί της είχε και τον Σκυλακάκη)και την έβαλε ξανά στην κεντρική πολιτική σκηνή.
    Θυμάται κανείς μας ένα έργο από την Μπακογιάννη στο Δήμο. Φυσικά και όχι.
    Αυτό όμως έκανε κακό μόνο στους Δημότες,ενώ σαν ΥΠΕΞ έκανε ζημιά σ’όλους τους Ελληνες ακολουθώντας δική της πολιτική ενάντια στην πολιτική του Πρωθυπουργού ( Σκόπια,ΝΑΤΟ,Αγωγός Αλεξ/πολης κλπ)..

    Η Ντόρα και τα ντορό-κόπρο-σκύλα που την υπηρετούν έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταχρεώσει της χώρας ,τον ηθικό ξεπεσμό και και το κατάντημα της χώρας ως περίγελος όλου του ανεπτυγμένου κόσμου.

    Αυτοί λοιπόν οι δήθεν υποτακτικοί,οικονομησαριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η σαλαμούρα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια κάστα Ντορικων ,με μικρές εξαιρέσεις από το 1990 μέχρι σήμερα διοικεί τον τόπο μέσω υποτακτικών με μπούσουλα την ευημερία και την εξυπηρέτηση της όσιας οικογένειας του Μήτσο-Ντόρα-Κούλα γνωστού ως φαταούλα δράκουλα .

    Tώρα η οσία οικογένεια του Μήτσο –Ντόρα-Κούλα τελείωσε πολιτικά, μαζί με το χαζοχαμόγελο της άπληστης κωλο-γριας Ντορας της αρχομανους…

    Ραμολιμέντα της πολίτικης ,δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της τέως Ντορο-κρατιας.

    Οι σοβαροί ενημερωμένοι πολίτες την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στην πολιτική σκήνη της καταχρεωμένης χώρας.

    Αν ο κ Σαμαρας δεν καθαρίσει την Ν.Δ.απο τα απόβλητα της διάπλοκης της ρεμούλας και της ξενοδουλίας , θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή