Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

"ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...


ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
 
Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο πολιτικου σχεδιασμου της Ν.Δ., σχετικά με τον θόρυβο του Βατοπεδίου , που "παει και έρχεται" από καιρού εις καιρό, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες της "Κυβέρνησης του Μνημονίου" και των "Εξαπτερύγων" της.
Η κυβέρνηση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη καταφεύγει στο «κυνήγι μαγισσών».
Η ανάδειξη της υπόθεσης του Βατοπεδίου, ιδιαίτερα κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, έχει αυτόν το στόχο.
Υπενθυμίζουμε σε όσους σκόπιμα το λησμονούν ότι και οι 4 εκτιμήσεις ορκωτών εμπειρογνωμόνων -2 του ΣΟΕ και 2 διεθνών οίκων- δεν διαπίστωσαν ζημία του ελληνικού Δημοσίου.
Και στη δεύτερη εξεταστική της Βουλής δεν προέκυψε ροή «μαύρου» πολιτικού χρήματος και καμία ποινική ευθύνη υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.
Η εμμονή του ΠΑΣΟΚ στη συντήρηση της υπόθεσης με τη σύσταση προανακριτικής αποκάλυψε και τις πραγματικές προθέσεις του και ανάγκασε τη Νέα Δημοκρατία να αποχωρήσει, καθώς η κυβέρνηση δεν προσκόμισε καμία άλλη εκτίμηση αρμόδιου παράγοντα για τη ζημία του ελληνικού δημοσίου.
Και συμβαίνουν αυτά τη στιγμή κατά την οποία τα μόνα σκάνδαλα τα οποία έχουν αποδειχθεί είναι αυτά στα οποία έχουν εμπλακεί πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά τέλος στον πρώην Πρωθυπουργό, ο Κώστας Καραμανλής διετέλεσε για 5,5 χρόνια πρωθυπουργός της χώρας και ο ίδιος γνωρίζει πότε πρέπει να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου