Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΤΟΝ "ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ" ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ--ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
 
Αρέσει δεν αρέσει, ο Κικίλιας στη πρώτη τηλεοπτική παρουσία όλων των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής, κέρδισε τις εντυπώσεις.
Υποχρέωσε τον Σγουρό να ομολογήσει ότι είναι εναντίον του... Μνημονίου και έτσι να τον φέρει σε αντπαράθεση με την κεντρική επιλογή της "Κυβέρνησης του Μνημονίου", πού τον... στηρίζει.!!!
Ανάγκασε τον Σγουρό να ομολογήσει ότι είναι μέλος του Πασοκ, για να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ενδεχόμενη νίκη του, θα αποτελεί νίκη της "Κυβέρνησης του Πασοκ" και ασφαλώς νίκη της πολιτικής του... "Μνημονίου".!
"Άδειασε" και άφησε "αμήχανο" τον Σγουρό όταν καυχησιολογώντας είπε:
"Άφησα πλεόνασμα 217 εκατ"...
Ο Κικίλιας εύστροφα και εύστοχα του απάντησε:
"Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνατε κοινωνική πολιτική, διότι σε καιρό κρίσης τα χρήματα δεν πρέπει να λιμνάζουν σε ένα μπαούλο, αλλά να φτάνουν στην αγορά, στους πολίτε
ς, στην κοινωνία"
Έτσι απέδειξε ότι πρόκειται περί "Κυβέρνησης Ατάκτων" 'οπως χαρακτηριστικά είπε και ο Αντώνης Σαμαράς...
Πάντως "τίποτα" έλεγαν και τον Αβραμόπουλο έναντι του "πολύ" Πάγκαλου, όμως από τότε ο Πάγκαλος είναι γιά... φρενοκομείο.!

1 σχόλιο:

  1. Να προωθήσει ο Σαμαράς ανθρώπους σαν τον Κικίλια και ας χάσει τις εκλογές! Νέα πρόσωπα παντού στην Αυτοδιοίκηση! Όχι ανακύκλωση φθαρμένων και αποτυχημένων της κεντρικής πολιτικής σκηνής! Έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή