Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ και ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ., ΜΕ ΤΙΣ... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ και Ο ΜΑΝΟΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ... Ν.Δ...!!!

Τήν ώρα πού ο εκλογικός αγώνας Ευρώπη ή Βενεζουέλα, Ευρώ ή δραχμή, είναι το δίλημμα με κύριους εκφραστές Ν.Δ.ή Συριζα και ξαφνικά το «λόμπι της δραχμής» κατασκευάζει καί πριμοδοτεί τελευταία στιγμή τρία κόμματα (Καμμένος--Μάνος-Τζήμερος και Χρυσή Αυγή) γιά να στερήσουν την νίκη στην Ν.Δ.,


 βγήκαν οι «πράκτορες» στην αγορά και άρχισαν να διακινούν σενάρια γιά προβάδισμα  4-5 μονάδων, παραβιάζοντας συνάμα κατάφωρα και την... εκλογική νομοθεσία...!!! 
Πρώτος και καλύτερος ο Τράγκας από τον φιλόξενο και ανεξάρτητο Real FM του Χατζηνικολάκη, πού ξεκίνησε αυτό το τροπάριο στις αρχές της εβδομάδος..
Σήμερα ο...Μάνος  ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ που συνεργάζεται με την Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου, με επιστολή του, μέσω mail, παρακινεί τους παραλήπτες να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, καθώς το προβάδισμά της είναι μεγάλο έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει ο φόβος εκλογής του Αλέξη Τσίπρα!
Μάλιστα, ο  Μάνος κάνει λόγο για προβάδισμα 4-5 μονάδων, παραβιάζοντας κατάφωρα και την εκλογική νομοθεσία, καθώς πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο που αναφέρεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων όχι κατ’ ιδίαν αλλά σε ομαδική επιστολή.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

“Αγαπητέ κύριε …
Πολλοί ψηφοφόροι μας επικοινώνησαν μαζί μας αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για να μας πουν ότι θα δυσκολευτούν να μας ξαναψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Ο λόγος, η ανησυχία τους ότι η δυναμική που αναπτύχτηκε θα φέρει στην πρώτη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ που θα καρπωθεί το μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα. Για να μην εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν Ν.Δ. (έστω και αν δεν είναι η προτίμησή τους) και δεν θα μας ξαναψηφίσουν.

Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει λυθεί. Το δίλημμα δεν υπάρχει πια. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ν.Δ. προηγείται κατά 4-5 μονάδες. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από τα online στοιχήματα που εμφανίζουν άνετη νικήτρια των εκλογών τη Ν.Δ. 
Λυτρωμένος εμφανίστηκε ένας φίλος μας μόλις πληροφορήθηκε τα τελευταία στοιχεία. "Από τότε που ψήφισα για πρώτη φορά το 1981, ψηφίζω πάντοτε ένα κόμμα για να μην εκλεγεί ένα άλλο. Για πρώτη φορά ψήφισα θετικά τον περασμένο Μάιο. Μίσησα τον εαυτό μου επειδή σκέφτηκα να ψηφίσω Ν.Δ. τον Ιούνιο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τα στοιχεία που ακούω δεν χρειάζεται. Θα ψηφίσω Δημιουργία Ξανά. Θα ξαναψηφίσω θετικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφισή μου!"
Σας παρακαλούμε να διαδώσετε το μήνυμα στους φίλους και γνωστούς σας. Τις επόμενες δύο ημέρες εξασφαλίστε δύο (2) νέους ψηφοφόρους για το συνασπισμό Δημιουργία Ξανά.
Είμαστε ο μόνος βαθιά μεταρρυθμιστικός πολιτικός συνδυασμός. Είμαστε οι μόνοι πραγματικοί υποστηρικτές της ελεύθερης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Στην επόμενη Βουλή, όπου θα κυριαρχεί ο κρατισμός και ο λαϊκισμός, θα είμαστε οι μόνοι εκπρόσωποι της φιλελεύθερης παραγωγικής κοινωνίας. Θα είμαστε οι μόνοι που θα ζητούμε τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα για να δοθεί χώρος για την ανάπτυξη του παραγωγικού τομέα.


Καλή επιτυχία!


Συνασπισμός Δημιουργία Ξανά”

4 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ. ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΔ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χατζηδάκης: "Αν δεν μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και δεν συνεχιστούν τα χαράτσια θα γίνουμε Bενεζουέλα!"

    Ειναι δυνατον με τετοιες δηλωσεις να χασει τις εκλογες .????

    ΑπάντησηΔιαγραφή