Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΠΡΑΜΑ και ΑΥΤΟ, ΜΕ ΤΟ... «ΘΗΛΥΚΟ» ΤΟΥ Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

«ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ»,  ΓΕΜΑΤΗ... ΚΑΚΙΑ...!!!

Βέβαια άν δεν ήταν κόρη του π. προέδρου του Συρζα Ν.Κωσταντόπουλου , δεν θα της έδινε ουδείς σημασία, δεν θα εξελέγετο Βουλευτής και κυρίως δεν θα «εξασφάλιζε» την ασυλία πού αφειδώς της παρέχουν τα Μ.Μ.Ε.

Με περισσό θράσσος, άγριο και υπεροπτικό ύφος διακόπτει και αντιμετωπίζει τούς συνομιλητές της.
Καμιά φορά ξεχνάς ότι συνδιαλέγεσαι  με μία κυρία Βουλευτή και νομίζεις ότι αντιμετωπίσεις καραγωγέα ή αχθοφόρο...
Πάλι σήμερα στο Mega, με ανάλογο ύφος έδωσε ρεσιτάλ κακίας και εχθρότητος απέναντι στούς  Κοντογιάννη της Ν.Δ., Οδ. Κωνσταντινόπουλο Πασοκ πού αρνήθηκε να συνεχίσει την συζήτηση μαζί της καί Λυκούδη της ΔΗΜΑΡ...!!!
Να είναι καλά το «θηλυκό» και να συνεχίσει έτσι άν νομίζει ότι κάνει καλό στην... υποστασή της, στην εικόνα της,  και το κόμμα της...!!! 

6 σχόλια:

  1. Νέα "Κανέλλη" μας προέκυψε. Αυτή, η Δούρου και η Κανέλλη είναι ο τρίδυμος λαχνός κάθε "άντρα".
    "Βλέπω" όμως κι αυτή, κάποτε, να τρώει τις "γρήγορές" της από κάποιον νευρικό νέο που δεν θα μπορέσει άλλο να συγκρατηθεί μαζί της, και τότε ίσως θα ηρεμήσει....
    "Οπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος", λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! Γι' αυτό, κάποιοι σημερινοί μπαμπάδες έπρεπε να βαράνε -πού και πού- καμμιά σφαλιάρα στα κορίτσια τους, όταν ατακτούν όσο είναι μικρά, για να μην παρουσιάζονται σήμερα τέτοιες άσχημα "προκλητικές" και θρασύτατες γυναίκες-εξαμβλώματα, εμπαθείς, εγωμανείς, ειρωνικές προς όλους, ήρεμες στην "επιφάνεια" αλλά γεμάτες υποκρισία, κακότητα κλπκλπ.
    Για μένα, τη μεγαλύτερη ευθύνη την είχαν -και την έχουν- οι πατεράδες τους κι ας λένε κάποιοι ό,τι θέλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μά είναι "θηλυκό" αυτό το...πράμα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω, αλλά αυτή η Κωνσταντοπούλου μου μοιάζει ίδια -στην (άσχημη) φάτσα- με την ηθοποιό που έπαιζε την αγαπητικιά του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά "50-50"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κορούλα του μεγαλοαστού δικηγόρου(των οικογενειών Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη μεταξύ άλλων)Ν. Κωσταντόπουλου,αφού μεγάλωσε στα πούπουλα και εξασφάλισε τις καλύτερες σπουδές(και την απόλυτη καλοπέραση με τα λεφτά του μπαμπά),αμέσως μετά εξασφάλισε μία θεσούλα στην νομική υπηρεσία της τρισκατάρατης Ευρωπαϊκής Ένωσης(θα έστειλε ένα βιογραφικό και τυχαία θα επέλεξαν αυτήν,όπως επέλεξε ο Τσοχατζόπουλος τη Δούρου-τυχαία με βάση το βιογραφικό της).Μετά ο μπαμπάς την έβαλε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και τα πρόβατα της ψευτοαριστεράς της εξέλεξαν πρώτη σε ψήφους(μίλησε κανείς για οικογενειοκρατία και νεποτισμό)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άλλος ένας "προοδευτικός" πατέρας που έφτιαξε την κόρη που βλέπουμε, όπως είπε παραπάνω σωστά ο 21/6, 12.39΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λετε να υπάρχει Ελληνας που να ερωτεύτηκε και να την θέλει για γυναίκα-σύντροφο αυτο το πράγμα που λέγετε ότι είναι "Θηλυκό";

    Θεέ μου μακριά από εμένα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή