Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΥΠΟ «ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ» και «ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ» ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ... ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ...ΤΣΙΠΡΑΛΕΞΗ...!!!

Χαρακτηριστικό δείγμα του αλαλούμ και των αλεπάλληλων παλινωδιών Τσίπρα, πού άλλα λέει το πρωϊ και άλλα το βράδυ με αποτέλεσμα να μη ξέρει τι τού γίνεται μαζί βέβαια με την εξευτελιστική απολογία του στην Κ.Ο., όταν είπε τα περί... «αναστολής του μνημονίου» με αποτέλεσμα να ξεσπάσει βεντέτα με Λαφαζάνη...!!!
Έτσι:
***********************
Απάντηση στα σενάρια πού προτείνουν στον Τσίπρα να διαγράψει τον Λαφαζάνη --επειδή υποτιμητικα και συνεχώς τον ακυρώνει--δίνουν άλλα σενάρια πού εμπλέκουν  το γνωστό οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη, να διαδέχεται τον Τσίπρα. 
***********************
Βέβαια ο Βαρουφάκης έχει εκφράσει τη γνώμη του εδώ και καιρό για έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.
***********************
Θεωρούν οι λοιπές συνιστώσες του Σύριζα ότι με τον Βαρουφάκη θα έχουν μία συνέπεια στις θέσεις τους και επιπλέον θα μειώσουν τον κίνδυνο Αλαβάνος πού φαίνεται να κατέγραψε σημαντική δύναμη στις φοιτητικές εκλογές.
***********************
Πάντως στο συνέδριο του Συριζα πού γίνεται σε δύο μήνες θα κριθούν πολλά αφού η ενοτητά του θα εξαρτηθεί απο τις φυγόκεντρες τάσεις πού ήδη εκδηλώνουν οι συνιστώσες του...
         ---------------------------------------------------------

2 σχόλια:

  1. A;ίσχος ψευταράδες τσιράκια των τροϊκανών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑ ΠΕΡΑ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΠΑΡΟΥΦΟ- ΛΟΓΩΝ
    ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή