Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΑΣ: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και «ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΣ» Δ.ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΡΠΑΞΕ (1.000.000 ευρώ) ΓΙΑ...ΕΦΑΠΑΞ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ...!!!

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ «ΑΡΠΑΧΤΗΣ»  ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-- ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!  

Ο μακαρίτης ο Ανδρέας είχε επιτρέψει στους δικούς του  να κάνουν "αρπαχτή" μεχρι 500. χιλ.  σε δραχμές...
Φαίνεται ότι στούς Τσιπροσυριζαίους Βουλευτές και καρατικοδίαιτους συνδικαλισταράδες--εργατοπατερες, ο πρόεδρος Τσίπρας ανέβασε το όριο (λόγω πληθωρισμού) στο... 1.000.000 ευρώ...!!!
  Ο π. Εργατοπατέρας και ήδη Βουλευτής Επικρατείας του Συριζα εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει... «αποζημίωση συνταξιοδότησης»...!!!
********
Στις τραπεζικές καταθέσεις του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε επι χρόνια στην Ελλάδα και που τώρα καλούνται να πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια, πού δήθεν υπερασπίζεται ο κρατοκοδίαιτος εργατοπατέρας--συνδικαλιστής. 
********
Ειδικότερα, ο Δ. Τσουκαλάς εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης». 
Δηλαδή 1.000.000 για εφάπαξ...!!!
********
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα πού κάθε χρόνο ανεβαίνουν καθώς ο Τσουκαλάς δήλωσε το 2012 840.831,07 ευρώ, το 2011 529.538 ευρώ και το 2010 102.670 ευρώ.
********
Αναφορικά με την ακίνητη περιουσία δηλώνει 6 διαμερίσματα και καταστήματα με την σύζυγό του και δικαιώματα σε 8 άλλα ακίνητα.
********
Τέλος διαθέτει (3 ΙΧ και 2 μοτοσυκλέτες).
         ----------------------------

9 σχόλια:

  1. Θαναση σταματα τις επιθεσεις κατα του ΣΥΡΙΖΑ με αυτον τον τροπο υπονομευεις το ηπιο κλιμα και την συνεργασια των κομματων στα πλαισια του δημοκρατικου πολιτευματος, επιπλεον υπονομευεις την μελλοντικη συνεργασια της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποιο θα στηριξουμε στη νεα συγκυβερνηση που θα προκυψει στις νεες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρολος ποσα δηλωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσα και ο Κασιδιάρης γύρω στα 350 ευρω το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαυτό τα λαμόγια πολεμούνε με λύσα κάθε πατριωτικό , Εθνικό κόμμα και ιδιαίτερα το κόμμα της Χρυσής Αυγής .

    Αριστερόστροφοι , άπλυτοι αλληλέγγυοι με δεξιές τσέπες .

    Ο ίδιος με σύνταξη ψίχουλα , τα παιδιά μου επιστήμονες άνεργοι ,μη δυνάμενος να πληρώσω για δύο ακίνητα εκ κληρονομιάς το χαράτσι και χωρίς δυνατότητα αγοράς πετρελαίου.

    Η ευθύνη ανήκει εξ εξίσου σε όλα τα πολιτικά λαμόγια της Ελληνικής Βουλής . Δυστυχώς ο λαός ακόμη κοιμάται , ίσως έχει ακόμη λίγες οικονομίες από τα ψίχουλα που του πετούσαν από τα κλεμενα οι κλέφτες του Πασόκ και Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα, εσείς δεν είσαστε κόμμα μια μάζωξη ηλιθίων και αποτυχημένων πού στρέφονται με μίσος κατά της κοινωνίας και των ανθρώπων με την δικαιολογία ότι είσαστε πατριώτες. Μάζωξη κομπλεξικών πού προσπάθησαν να επιβληθούν με εγκληματικές μεθόδους και σήμερα είναι φυλακισμένοι. Εσυ περιμένεις απο περιθωρειακούς να σε σώσουν.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες είναι οι εγκληματικές μέθοδοι;

      Γιατί είναι φυλακή ; Ποιοί είναι περιθωρειακοί ;

      Διαγραφή
  6. Αριστεροι με τσεπες Νεοδημοκρατων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Existing large-scale cellular network infrastructure provides ubiquitous connectivity and global iot connectivity coverage enabling accessibility of IoT device onboarding which a technology like WiFi simply could not provide. Those black spots are the things of the past.

    ΑπάντησηΔιαγραφή