Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΑ «ΑΦΑΙΜΑΞΗ» 70 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ «ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ» ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...!!!

ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΕ και ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ «ΑΝΕΛΑΒΕ» Ο...ΙΔΙΟΣ...!!!

Λαμογιάς, του «μονόπρακτου»  Πελεγρίνη, το...ανάγνωσμα...!!!
Ο «ενσαρκωτής» του Ιουλιανού του Παραβάτη καί Υποψήφιος γιά το Επικρατείας των Τσιπροσυριζαίων, καταγγέλεται ευθέως από το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, γιά ζημιά 70 εκατ. ευρω πού προκάλεσε  η «διαχειρησή» του στο Πανεπιστήμιο...

Θα θυμάσθε τι φαγοπότι έγινε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ότι ο τότε Πρύτανης εκτίει τη ποινή του στη φυλακή.
**********
Πρόσφατο παράδειγμα ο Βουλευτής και Υπεύθυνος Οικονομικού του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καθηγητής Σταθάκης πού παραπέμπεται  για κακουργηματικές ατασθαλίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
**********
Επίσης άμοιρος καταγγελιών δεν είναι και ο Πρύτανης του ΑΠΘ ο Μυλόπουλος π. ΠΑΣΟΚ και σήμερα Τσιπροσυριζαίος....
**********
Στη κατά Πελεγρίνη αναφορά μεταξύ άλλων καταγγέλεται:
         ---------------------------------
«Ο κ. Πελεγρίνης ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται για την προάσπιση του Δημόσιου Πανεπιστημίου και ειδικώς του ΕΚΠΑ, ξεχνώντας ότι, εκτός των όσων συμβαίνουν σήμερα και πλήττουν καίρια το Ίδρυμα, επί θητείας του και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2012 που υπέβαλε προς έγκριση στο Συμβούλιο, έχασε περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ από ζημίες του χαρτοφυλακίου κινητών αξιών, όταν ο ετήσιος προϋπολογισμός του ΕΚΠΑ είναι 18 εκατομμύρια ευρώ. 
**********
Από τις ζημίες αυτές, Euro 6.704.588,07 μόνον προέρχονται από την «αναγκαστική» διαχείριση της ΤτΕ κατά το PSI και οι υπόλοιπες από διαχείριση του χαρτοφυλακίου από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου των οποίων προΐσταται. 
**********
Να σημειωθεί ότι ο κ. Πελεγρίνης δεν πρότεινε στο Συμβούλιο κανέναν Αναπληρωτή Πρύτανη με αρμοδιότητα τα οικονομικά, αναλαμβάνοντας προσωπικά εξ ολοκλήρου την ευθύνη και παρά το γεγονός ότι του συνεστήθη να ζητήσει το Πανεπιστήμιο τη γνώμη ειδικών επιστημόνων σε χρηματοπιστωτικά θέματα. 
**********
Για τον λόγο αυτό αλλά και άλλους που επίσης δείχνουν σοβαρή οικονομική βλάβη του ΕΚΠΑ κατά την πρυτανεία του κ. Πελεγρίνη, το Συμβούλιο Ιδρύματος με την απόφασή του της 13ης Οκτωβρίου 2013 δεν ενέκρινε τον ισολογισμό του 2012 και ζήτησε ομόφωνα να γίνει άμεσα έλεγχος από ορκωτούς λογιστές τόσο στον Τακτικό Προϋπολογισμό όσο και στην εν γένει διαχείριση της Περιουσίας του Ιδρύματος καθώς και τον Ειδικό Λογαριασμό».
       --------------------------------------

2 σχόλια:

  1. κυρ. Θαναση καλα τα λες αλλα κανεις δεν τιμωρειται, δες τι εγινε και με το αλλο μπουμπουκι του Συριζα τον Σταθακη τον πρωην πρυτανη για τον οποιο η ΝΔ δεν ψηφισε την αρση της ασυλιας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι σχέση έχει με τον τον ελληνολάτρη Ιουλιανό δεν καταλαβαίνω!
    Ο Ιουλιανός ήταν ο μονος φιλέλληνας αυτοκράτορας στην κατοχή της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ο οποιος δολοφονήθηκε ακριβώς για την ελληνολατρία του από εβραιοχριστιανούς πισώπλατα σε μάχη.
    Όλο παπαριές γράφετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή