Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΑΧΟΥΡΙ» ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΤΟΝ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΑΓΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙ και ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ...ΚΑΘΙΣΟΥΝ...!!!

Με τιμές πού αρμόζουν σε «πολιτικό βλαχάκι» υποδέχθηκε ο Επίτροπος Ολι Ρεν, τον πρόεδρο Τσίπρα στη πρόσφατη συναντησή τους στις Βρυξέλλες...
Σε μία μικρή αίθουσα, -- το πολύ 20 τετραγωνικών, όπου οι τοίχοι ήσαν άδειοι και μία βιβλιοθήκη χωρίς  βιβλία γιά ντεκόρ --, πού με τα βίας χωρούσαν ένα τραπέζι και καρέκλες γιά να καθίσουν, έγινε η πολυδιαφημισμένη συνάντηση του Επιτρόπου Ρεν με τον Τσίπρα...

Βέβαια άν είχε «επίγνωση» αξιοπρέπειας και στοιχειώδους Ελληνικής υπερηφάνειας και φιλότιμου ο Τσίπρας, θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει.
******
Άν μη τι άλλο --καλως ή κακώς-- είναι αρχηγός της Ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και οφειλε να απαιτήσει να τύχει της ανάλογης τιμής και σεβασμού.
******
Αλλά πού το «πολιτικό βλαχάκι»   να καταλάβει την υποβάθμιση και τη ξεφτίλα πού του επιφύλαξε ο Ρεν...
******
Μόνο εδώ στην Ελλάδα ξέρει σε κάτι όμοιούς του, πού ανήκουν στην ίδια φυλή των «αναρχοάπλυτων», να πουλάει φούμαρα.
******
Έδώ τα άλλα τα γιδοπρόβατα της κομματικής τους εφημερίδας της ΑΥΓΗΣ ή από παντελή άγνοια ή γιά να κοροϊδεψουν τα προβατάκια τους οπαδούς τους, έκαναν τον Επίτροπο Ολι Ρεν...Πρόεδρο, προφανώς γιά να παραμυθιάσουν ότι συναντήθηκε με τον...Μπαρόζο...!!!
******
Ε, αυτά τα διεθνώς άσχετα και ανυπόληπτα ανθρωπάρια τού «αισχίστου είδους» θα μας απαλλάξουν από τα δεινά του...μνημονίου.!!!
******
Αφού δεν τους υπολογίζουν ούτε γιά ισότιμους «συνανθρώπους» τους, πως θα διαπραγματευτούν μαζί τους...;;;
            --------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Κάτι παρόμοιο όταν υποδέχτηκε ο Πούτιν τον
    σαμαρά σε μια καφετέρια στην Ρωσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή