Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ--ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ...«ΕΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ»...!!!

ΤΟΥ ΕΝΩΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ...«ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ»...!!!

Οί μάσκες έπεσαν...
Το ζωντανό σύμβολο της Αριστεράς και του Συριζα, ψήφισε στη Βουλή υπερ της...Χρυσής Αυγής...!!!
Σε αυτόν ανατέθηκε να «σηματοδοτήσει» τον φόβο των Τσιπροσυριζαίων, ότι ο νόμος γιά την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων που τελούν υπό δικαστική κρίση, περιλαμβάνει  δύο άρθρα του Ποινικού Κώδικα...
 «Το ένα αφορά την εγκληματική δραστηριότητα και το άλλο την... τρομοκρατική».! 
 ********
Τι φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ;
********
Είναι εμφανές και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι διατάξεις περί εγκληματικής οργάνωσης (σε συνδυασμό  με τα δύο περιστατικά -τα επεισόδια στις Σκουριές και τον εμπρησμό της Marfin στα οποία ενέχονται στελέχη του) δημιουργούν τρόμο ότι θα σημάνει και ή ώρα η δική του γιά διακοπή χρηματοδότησης και ότι άλλο ποινικά συναπάγεται...
********
Άλλωστε πού ακούστηκε, να καλεί η Κυβέρνηση τούς Τσιπροσυριζαίους  να καταδικάσουν την βία  «οπουδήποτε και αν προέρχεται»  καί αυτοί πεισματικά να το αρνούνται, καταδικάζοντας μόνο τη βία πού προέρχεται από την...Ναζιστική ακροδεξιά...;;; 
********
Δεν ξέραμε ότι γίνεται και «επιλογη» βίας σε καλή καί.. κακή...!!!
           ---------------------------

15 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ Χ.Α. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα παίζει πρώτο ή δεύτερο κόμμα με το σύριζα,.
    Η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να κάνει κυβέρνηση, αλλά ούτε και ο σύριζα με τα 21%, πασοκ και ρημάδ είναι εκός από την βουλή. Ο μόνος γάμος είναι σύριζα νδ και είναι 100% ότι θα γίνει ... για το καλο του τόπου!
    Και για πες μας ρε αρθρογράφε, την επομενη μέρα θα έχεις ακόμη το blog Πολιτικο Παπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σενάρια "ονείρωξης", από τους ρεμπεσκέδες της "πινακοθήκης των ηλιθίων", πού έτσι βαυκαλίζουν τις αδυναμίες και την αγνοιά τους! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθανάσιε, στην πινακοθήκη των ηλιθίων συνωστίζονται όσοι πιστεύουν και ελπίζουν ότι οι σαμαροβενιζέλοι θα σώσουν την Πατρίδα και τους Έλληνες από τα δεινά , που οι ίδιοι τους ἐριξαν.
    Δεν έγραψες ότι οτι ο πρόεδρος του Ιουδαϊκού Συμβουλίου Ευρώπης , γνωστός μαφιόζος στην Ρωσία, Μωυσής Κάντορ απένειμε εύσημα στον κον Αντωνάκη για τον διωγμό των πατριωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Πατριώτες" πού είναι υπόδικοι γιά εγκληματική οργάνωση, μόνο στη φαντασία των παιδιών πού ανήκουν στη πινακοθήκη των ηλιθίων υπάρχει. αν είναι δυνατόν στη αγραμματοσύνη και σε υποκείμενα κοινωνικής αλητείας να υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μη μου παρασυρετε το "διηνεκη" εκει στη συγγρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία αναδημοσίευση έκανα και μού 'πρηξες τ' αρχίδια. Του μαλάκα του Καραγκιοζοφέρη και της Μπακογιάννη τσολάκι είσαι κι εσύ, τι να περιμένει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε ηλίθιε αρθρογράφε αν κάποια κομματα έπρεπε πρώτα απ' όλα τα άλλα να χαρακτηριστούν εγκληματικές από την "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη των διορισμένων ανώτατων, είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Καταλήστεψαν τον πλούτο της Ελλάδας για προσωπικό και κομματικό όφελος, προώθησαν συστηματικά την εβραιομασσωνία και την βουλευτοκλεπτοκρατία, την αναξιοκρατία, το ρουσφέτι και τον εθνομηδενισμό, αποδόμησαν τη χώρα σε όλους τους θεσμούς της, παιδεία, στρατό, εκκλησία, δικαιοσύνη κλπκλπ ενώ χώρισαν σε δύο στρατόπεδα επί τόσα χρόνια τους Ελληνες που σφάζονταν μεταξύ τους και οικογενειακώς σε πόλεις και χωριά χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να ενισχύεται μόνον ο ξένος και ο.... τούρκος. Δικαιωμά σου να κατηγορείς τον Γκλέζο για προσέγγιση δήθεν στη ΧΑ παραπληροφορώντας τα απόστρατα και απληροφόρητα μοσχάρια της ΝΔ, αλλά θάπρεπε να ξέρεις ότι το μοναδικό του κίνητρο είναι ότι ο Γκλέζος έζησε περισσότερο απ' όλους στο πετσί του επιλεκτικές διώξεις από παράνομες και αντισυνταγματικές ξενοκίνητες χούντες, όπως είναι και η φασιστική κατοχική ξενοκίνητη χούντα του μνημονίου και η επιλεκτική από αυτήν διακοπή χρηματοδότησης από τη χούντα Σαμαρά και τους διορισμένους από αυτόν δικαστές προς εκλεγμένο κόμμα (ΧΑ) που ψήφισαν δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων με μόνη μια εισαγγελική δίωξη! Αυτό κατεψήφισε ο Γκλέζος και αυτό θα καταψήφιζε κάθε Ελληνας αγωνιστής που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία αυτού του έθνους που αντιστάθηκε στις εντολές (χτες) του κάθε Μάσσον και (σήμερα) της Μέρκελ, του παγκόσμιου ιουδαϊκού συνεδρίου και της τρόϊκα που εκτελεί ασμένως ο δικός σου εβραιόδουλος Σαμαράς και η πλειοψηφία των συνοδοιπόρων του του επίσης εβραιόδουλου Σύριζα. Σε αυτά είπε όχι ο αδούλωτος Γκλέζος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι τόσο διαφανείς η αλήθεια που μόνο οι τυφλοί δεν δύνανται να δουν!
    Όσοι έχουν τσίπα ήθους και καρυδια αντιδρούν στα μεσαιωνικά αυτά τερατουργήματα!

    Ο Ελληνικός λαός άρχισε σιγά σιγά νά ξυπνά, τα περί ναζισμού κλπ δεν πουλάνε πλέον!
    Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις Βρετανικών και Αμερικανικων πρεσβειών, η Χρυσή Αυγή έχει 18% και με ανοδική πορεία, 13,5 η νοδουλα, εκτος βουλής η πράσινη συμμορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το χειρότερο είναι να εξυμνούν τον Γκλέζο τα αποβράσματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την αντίστασή του επί κατοχής κλπ αλλά όποτε δεν τους συμφέρει -όπως τώρα που δεν ψήφισε το αντισυνταγματικό χουντικό μέτρο "αποφασίζομε και διατάσσομε" της διακοπής χρηματοδότησης ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος με το "έτσι θέλω" της χούντας ΠΑΣΟΚ-Σαμαρά-ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης, τώρα ξαναγίνεται ο αποσυνάγωγος όλων, καθώς και του θλιβερού νεοδημοκρατικού φανατικού κομματόσκυλου που έγραψε το κατάπτυστο αυτό άρθρο εναντίον του Γκλέζου.
    Είναι θλιβερό να υπάρχουν ακόμη τόσο εγκεφαλολοβοτομημένοι υποστηρικτές του φον Αντωνάκη - του αληθινού Εξολοθρευτή νούμερο 10.000.000 (όσο , δηλαδή ο αριθμός των ρημαγμένων Ελλήνων ) που δέχεται ίσως και γι' αυτό τα συγχαρητήρια και τα βραβεία των σιωνιστών εβραίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο την αλητεία της χ.α.,που φυγοδικεί πίσω απο τον "πατριωτισμο" για να αποφύγει τα ποινικά της αδικήματα απο τις εγκληματικές της ενέργειες, δεν έχει ανάγκη ο τόπος. την στέλνει κατ' ευθείαν... Κορυδαλλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και αφηνει εξω τους οριτζιναλ πατριωτες της νουδουλας-μπατσοκ να ολοκληρωσουν το τεραστιο εργο τους για την..ανορθωση του εθνους!

      Διαγραφή