Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕΤΟΧΟΙ-- ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ--ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ...!!!!

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ «Black Rock» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ... «Eldorado Gold»...!!!

Να τα παιδιά τού  κόμματος των Τσιπροσυριζαίων, της αμόλυντης αριστεράς...
Μέτοχοι--επενδυτές όπως αποκαλύπτουν τα «πόθεν εσχες» των, είναι οι δύο κύριοι οικονομικοί  συνεργάτες του Τσίπρα, της εταιρείας πού εκμεταλλεύεται τα ορυχεία Χρυσού της Χαλκιδικής πού «μάχετα»ι ο... Συριζα...!!!
Οι δύο αριστεροί  επενδυτές-- πού προαλείφονται ΚΑΙ για οικονομικοί Υπουργοί, (αν) λέμε αν,

ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός--, είναι μέτοχοι της Blackrock, η οποία είναι βασικός μέτοχος της Eldorado Gold, που κάνει την «επένδυση» στην Χαλκιδική. 
**********
Έτσι στηρίζουν ένα επενδυτικό κολοσσό, τον μεγαλύτερο στον κόσμο διαχείρισης χρήματος και κεφαλαίων.
**********
Ε, αυτός ο αμαρτωλός κολοσσός είναι ο κύριος επενδυτής στα αμαρτωλά Μεταλλεία Χρυσού πού μάχεται ο Συριζα... 
**********
Μαθαίνουμε ότι οι δύο αριστεροί και Τσιπροσυριζαίοι επενδυτές θα πάνε τα Χριστούγεννα στην Ιερισσό, γιά τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και γιά  να  ενημερώσουν τους εξεγερμένους κατοίκους της Χαλκιδικής για το στρατηγικό αριστερό ριζοσπαστικό σχέδιο εξαγοράς της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ μέσω επενδύσεων στην... Blackrock...!!! 
               ---------------------------------------

2 σχόλια:

  1. Ο συριζαίος πατέρας του ληστή , που κατά την άποψή ο γυιός του,έκανε απαλλοτρίωση , κατηγορούσε το άλλο λαμόγιο της βουλής , που έλεγε " ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".
    Τώρα όμως σε τηλεοπτική εκπομπή , δυσανασχετούσε και απειλούσε να φύγει από το πάνελ όταν γίνονταν συζήτηση για τους Σταθάκη και Τσακαλώτο βουλευτές του Σύριζα. Τώρα γιαυτόν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό .
    Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα τους πάρουμε στη ΝΔ, μαζί με το θνήσκον Πασοκ θα αποτελέσουμε τη μεγάλη συμμορία που θα προασπίσει τα δημοκρατικά συμφέροντα της εγχωρίας και διεθνούς πλουτοκρατία.
    Σας καλώ, όλους τους πλέρια δημοκράτες, να συμπαρασταθούμε στον ευπατρίδη καραμανλοανηψιό Μισέλ Λιαπίς. Τόποι συγκεντρώσεων τα 28 ακίνητα του, που απεκτήθησαν με τον ιδρώτα του προσώπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή