Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ» ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ, ΤΗΝ...ΡΑΧΗΛ...!!!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ  ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ «ΞΕΛΟΓΙΑΣΕΙ» ΤΗΝ... ΖΩΗ...!!!

Πρώτα το κορίτσι το έλεγε με την εναλλακτική  της, περπατησιά και το ντύσιμο.
Τώρα το λέει και διά ζώσης:
«Είμαι επικίδυνα ελεύθερο άτομο»...!!!
Μία δήλωση με πολλούς αλλά συγκεκριμένους αποδέκτες...
Με τον ανεξέλεγκτο λόγο  και τις «ανησυχίες» πού διακατέχεται  δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τους ΑΝΕΛ.

Ουδέποτε όμως έστειλε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην Βουλή αλλά ούτε και ο πρόεδρος Καμμένος πού διαχειμάζει στην Ελβετία έλαβε γνώση...
********
Η «ανήσυχη και επικίδυνη» Ραχήλ, πού ούτε και η ίδια γνωρίζει ότι... ανεξαρτοποιήθηκε, έδωσε παράσταση δημοσιότητος, έστω και με κιτς --κακόγουστο τρόπο, ανάλογο με την εν γένει αισθητική της. 
********
Βέβαιο είναι ότι δεν την «παίρνουν» στον Συριζα, διότι δεν τα... καταφέρνουν μαζί της
********
Ίσως να μην είναι και άμοιρο αλήθειας, ότι φοβούνται μη ξελογιάσει την...Ζωή...!!!
********
Φαντάζεσθε την Ζωή συμπρωταγωνίστρια στο έργο,  «της Ραχήλ το κάγκελο»...;;;
********
Πάντως όπως μας πληροφορεί ο Βηματοδότης η Ραχήλ πολύ εκνευρίστηκε γιατί δεν την όρισαν από το κόμμα της εισηγήτρια για τους πλειστηριασμούς και όρισαν αντ' αυτής τον Κουίκ...
       --------------------------

10 σχόλια:

  1. Ώστε..... "της Ραχήλ το κάγκελο", ρε άθλιε; Eτσι προσβάλλεις μια πατριώτισσα Ελληνίδα και έντιμη μητέρα δύο παιδιών; Είναι σχόλιο αξιοπρεπούς δημοσιογράφου αυτό; Και στο λέω εγώ που δεν την ψηφίζω (στηρίζω ΧΑ) αλλά σου λέω, μακάρι να είχαμε περισσότερες "Ραχήλ" που είναι και νοιώθουν περισσότερο Ελληνίδες από πολλούς άλλους (σαν εσάς στη σαμαρική ελαφροδεξιά). Και μακάρι να είχαμε λιγότερους παρουσιαστές εκπομπών και πρώην εκθειαστές στο κανάλι του καρατζαφέρ που σήμερα συμπεριφέρονται όλο και πιο γαϊδουρινά και από... γαϊδάρους και το ξέπεσμά τους τελειωμό δεν έχει με τέτοια άθλια και εξυβριστικά σχόλια του επιπέδου κτήνους - και να με συμπαθούν τα συμπαθή τετράποδα που παρομοιάζω την συμπεριφορά τους με τη δικιά σου απέναντι σε μια πατριώτισσα βουλευτή και Ελληνίδα μάνα. Ντροπή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, αγράμματε όποια δηλώνει "πατριώτισα" γιά να κρύβει τα κουσούρια της και τις γελοιοτητές της είναι εκτός κριτικής; Έτσι πάτε ρε ζωντόβολα να νομιμοποιήσετε και τη δική σας την Ουρανίτσα; Όλο το "καρακιτσαριό" στη πίστα!. Καλό σου.., ηλιοστάσιο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηταν μια ευκαιρία να καθαρίσει η οθόνη του υπολογιστή μου .... Εφτυσα πάρα πολύ [προς την οθόνη] βλέποντας αυτα τα γυναικεία όντα , οπότε αναγκάστικα με ένα πανάκι να καθαρίσω την οθόνη .
    Κάτι προσέφαραν και αυτές σ' εμένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κηνύγησε ο Δένδιας τα τσατσόνια του υποκόσμου της χρυσαυγούλας απο τη προστασία πού έδιναν στους Πακιστανούς και ξελιγωμένα όπως είναι ρίχνουν δίχτυα γιά προστασία σε ότι αχαμνό έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αμετανόητο νεοδημοκράτικο σκουλίκι τόσο πολύ σας τζουσει η Μακρή αντί να βρίζετε το βενιζελοχοντρογουρουνο.ρε ουστ προδότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδάκι της "πινακοθήκης των ηλιθίων" και άνεργο τσατσόνι του υποκόσμου, σας είπε η Ουρανίτσα και ο Κασιδιάρης πότε θα γιορτάστε τα Χριστούγεννα, ΄συμφωνα με τον Δία.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..και μια χριστουγεννιατικη ευχη για τα σαμαροσκυλα: ΑΪ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΩΛΟΠΑΊΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χ.Α., ΤΣΟΓΑΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ , με τον όρο να ξεβρωμίζει η Ελλάδα και από τους οπαδους του μεγαλύτερου δολοφόνου του κόσμου Στάλιν.

      Διαγραφή