Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!: ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ και ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΠΡΑ και (ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ)...ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ...!!!

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ... ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ...!!!

Δεν το «χωράει» ο νούς του ανθρώπου...
«Στο γραφείο του στη Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής δέχτηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον sir...  Βασίλειο Μαρκεζίνη»...!!!
Ποιός να πίστευε --κατ'αρχήν-- ότι ο δεξιός Sir Βασίλειος θα καταδεχόταν να πάει να επισκεφθεί το «πολιτικό βλαχάκι» στο γραφείο του...

Το γράφει το ποντίκι του Τσιπροσυριζαίου Δελατόλα και συμπληρώνει:
********
«Για το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, καθώς καμία πλευρά δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις. 
Αυτό όμως που γνωρίζουμε- είναι ότι οι κύριοι Τσίπρας και Μαρκεζίνης έχουν συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία... 2 χρόνια»...!!!
********
Τι πολιτική κουζίνα είναι αυτή κα τι μαγειρεύει;;;
********
Άν βέβαια ληφθεί υπ΄'οψιν 'οτι ο  δεξιός Sir Βασίλειος είναι τακτικός καθηγητής, ιδρυτής και διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Τέξας στο.. Ώστιν...!!!
********
Ξέρετε, εκεί πού πήγε πρό ενός μηνός καλεσμένος ο... Τσίπρας...!!!
********
Εδώ όχι μόνο ο Καραϊσκάκης από Γεώργιος γίνεται Μπάμπης αλλά και ο Κολοκοτρώνης από Θεόδωρος δεν γίνεται μόνο Κωνσταντίνος (κατά Παναγιώταρο) αλλά και... Νότης Κολοκοτρώνης, μιά και ο «απολαυστικός» τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης σε παλαιότερη συνενετευξή του ( με μπάφα ή χωρίς δεν ξέρουμε) είχε δηλώσει υπερήφανος γιά τον πατέρα του πού ήταν στη Μακρόνησο γιά τις κομμουνιστικές του πεποιθήσεις.
********
Όλα γιά την πατρίδα «πατριώτες» και προς Θεού μη... χαθούμε...!!! 
   ********
Όχι τίποτα άλλο αλλά να,...«γιά την Ελλάδα ρε γαμώτο»...        
           --------------------------------------

9 σχόλια:

  1. Ο sir Μαρκεζίνης είναι εφεδρεία του συτήματος από δεξιά. Δηλαδή αυτό που δεν κατάφεραν Καμμένος, Νικολόπουλος, ίσως το καταφέρει ο Μαρκεζίνης.
    Δηλαδή να κόψει ψήφους από τη ΧΑ και μετά να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλάδή παίρνει ψήφους σήμερα ο Μαρκεζίνης;
      Από ποιον;;;;;
      Αυτό που φαίνεται είναι ότι όλο το συστημα, με όποια ταμπέλα κι αν παρουσιάζεται είναι το ίδιο.
      ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ -ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΣΤΟ BROOKINGS ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ.
      Πάλι δεν μάθαμε τι είπα ο βλαχούτσος με το αμερικανό...
      Όσο για το Brookings, προεδρός του είναι ο πρώην διευθυντής της GoldmanSachs.... Αυτός δηλαδή που μαγείρευε το έλλειμμα με τον Σημίτη. και αυτός κάλεσε το βλαχαδερό για να κάνει ομιλία να πει τι;;;;
      Αν τα λάβεις υπ' όψιν όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι έχουμε μια ενορχηστρωμένη αβάντα, ακριβώς σαν αυτή του παπανδρέου!!!!
      Για να ψηφίσουμε τον επόμενο συνεχιστή του μνημονίου. Τον Τσιμπλαλέξη.

      Διαγραφή
  2. Ρε μπράβο μυαλό, από τη χρυσαυγίτικη "πινακοθήκη των ηλιθίων", ξεφύτρωσε πολιτική ανάλυση.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ο Καραμανλης ηταν πρωθυπουργος της χουντας του Γκυζικη, σε τι διαφερει απο τον Μαρκεζινη?
    ο Ανδρεας Παπανδρεου ηταν ο πρωτος πρωθυπουργος που εγινε με εκλογες
    οταν το ειπε ο Παγκαλος το 2010 τοτε ο Σαμαρας στη βουλη το εβαλε στα ποδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Right, έτσι ακριβώς όπως μας τα λέει το Πολιτικό Παπάρι είναι, οι μονοι πατριώτες και γίγαντες της πολιτικής, είναι ο καρά-αμάν-αλής, και σαμαραβενίζ.

    Τώρα αν έτυχε αυτό το ντούο να καταστρέψει την Ελλάδα, δεν είναι σίγουρο αν ήταν/είναι ανίκανοι ή προδότες κατευθυνόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Right, η χρυσαυγίτικη "πινακοθήκη των ηλιθίων" συνδιαλέγεται μεταξύ της με εμφανή τα συμπεράσματα από τη καταγωγή της. άστε τους να γελάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Sir, ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ:
    "Θα ήταν τιμή μου να με προτείνει η Αριστερά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας".
    ΔΕΞΙΟΙ "ΧΟΥΝΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΕΛΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.!ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν σκέφτεστε δηλαδή να τους συνδέι κάτι πιο κρυφό και ανεξήγητο προς το παρόν, που όμως έχει αποφασιστική σημασία για το μέλλον και τύχη της χώρας , στην ρώσικη αγκαλιά , πχ ας πούμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σχέση έχει το πολιτικό πιστεύω του γιου με τον πατέρα; Εσύ που έγραψες αυτές τις χονδροειδείς παπαριές -προοριζόμενα μάλλον για νεοδημοκρατικά βόδια- στο άρθρο σου (για "γιο πρωθυπουργού της χούντας" και τέτοιες φανφαρόνικες λαλακείες που ούτε το ΚΚΕ δεν θα τις πέταγε...), θεωρείς ότι έγραψες κάτι "έξυπνο";
    Nα σου θυμίσω, κύριε αρθρογράφε, τον Καρατζαφέρη και ποιον λιβάνιζες ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ από το κανάλι του έως τρίτου ουρανού μέχρι και πριν λίγα χρόνια, πριν φυσικά σου ρίξουν το μέλι του κρατικού μπεζαχτά... από Λ. Συγγρού μεριά;
    Στο χωριό μου λένε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή