Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ... ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ...;;;

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ: «ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΘΗΝΑ»...!!!

Πολιτικός αρχηγός είχε βαλθεί να συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, παρά το γεγονός 'οτι βρίσκεται εκτός Κοινοβουλίου και η συνάντηση δεν είχε ουδεμία «θεσμική» αναγκαιότητα και κυρίως αξία.
Επέμενε όμως ο πολιτικός αρχηγός στη συνάντηση, μιά και τόσον οι δικές του παρακλήσεις, όσον και τα «βύσματα» πού έβαλε δεν βρήκαν «ευήκοον ους» από τον Αντώνιον, να τον επανεντάξει στη μεγάλη δεξιά παράταξη.

Ηταν και αυτό ένα δείγμα, ότι δεν ξόφλησε οριστικά και εν πάσει περιπτώσει να πεί --ρε παιδί μου-- στους δικούς του, ότι τού είπε ο Παπούλιας:
**********
«Χωρις εσένα έξοδος απο τη κρίση αποκλείεται να... γίνει»...!!!
ή «Μόνο εσύ ξέρεις και προβλέπεις τα πάντα»....
**********
Ο Παπούλιας προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει ότι η συναντησή τους δεν έχει νόημα, αλλά ο αρχηγός επέμενε.
**********
Τότε ο Παπούλιας (και από το φόβο μη πεί στους δημοσιογράφους ο αρχηγός --όπως συνηθίζει--, άλλα από εκείνα πού συζήτησαν και έχοντας κατά νού το «πάθημα» του Μολυβιάτη πού συναντήθηκε σε ένα δείπνο με τον αρχηγό, και την άλλη μέρα ο αρχηγός είπε στους δημοσιογράφους «άλλα αντ' άλλων»), απάντησε στον επίδοξο συνομιλητή του τα εξής:
**********
«Εντάξει έλα να συναντηθούμε αλλά η συνάντηση θα έχει ιδιωτικό χαρακτήρα και μακρυά από κάμερες και δημοσιογράφους»...
**********
Φοβήθηκε ο άνθρωπος ότι η επικίνδυνη  απόγνωση του «αρχηγού» μπορεί να τον «μπέρδευε» και εξέθετε ανεπανόρθωτα με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και να λειτουργούσε σαν βόμβα, αυτή τη δυσκολη περίοδο...
**********
Ο αρχηγός όταν είδε ότι η συνάντηση δεν θα είχε δημοσιογράφους δεν πήγε... μέγαρο και από τότε όχι μόνο στρέφεται εναντίον Παπούλια αλλά διοργανώνει και τηλεοπτικά γκάλοπς με κάτι μυξίδες πού ζητούν παραίτηση Παπούλια εδώ και τώρα...
**********
«Η πενία τέχνας κατεργάζεται»....
**********
Ένα ωραίο βιντεο με την ρήση Παπούλια (έξω οι βλάχοι από την Αθήνα) όταν ερχόταν για συνάντηση ο συγκεκριμένος αρχηγός σε προγενέστερο χρόνο (Απρίλιος του 2011)  θα 'ηταν πολύ κατατοπιστικό...όμως:
**********
Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει... τερματιστεί...!!! 
           --------------------------------------------

8 σχόλια:

  1. Ποια είναι η "μεγάλη δεξιά παράταξη" που λες; Γιατί ο λαός την ονομάζει επεικώς "γελοία αδέξια παράταξη¨και ανπειεικώς "ελαφροδεξιά λαμόγια της πολιτκής". Οσο για το νέο σου φίλο Παπούλια, που φαίνεται πια να τον εκτιμάς, να μη σου πω τι γνώμη έχει γι' αυτόν ο λαός και να μη σου πω και τι γνώμη είχε γι΄αυτόν ο ίδιος ο Αντρέας που τον θεωρούσε απλώς προσωπικό του κολαούζο και τον απέλυε αεροπορικώς και τον προσελάμβανε πίσω σαν υπουργό όταν του δάνειζε χρήματα για τη ροζ βίλα της Εκάλης.... Και "κολαούζος" στη γλώσσα του ελληνικού λαού σημαίνει "προσωπικός υπηρέτης", κάτι σαν να λέμε "το παιδί για τα θελήματα".
    Δεν είμαι θαυμαστής του κωλοτούμπα ούτε θέλω να τον υπερασπιστώ επί τοου άρθρου σου, αλλά μην φθάνεις στο άλλο άκρο σημείο να εξυμνείς και απλούς κολαούζους που αν δεν ήταν ο Αντρέας κατά την εύστοχη ρήση Κατσιφάρα "δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους"!
    Και αν αμφιβάλλει κανείς για όσα λέω παραπάνω για τον άνθρωπο, ας πάει πρώτα να διαβάσει τι γράφει γι' αυτόν η Λιάνη στο εκδοθέν βιβλίο της για τον Αντρέα και ποια γνώμη είχε πραγματικά ο Αντρέας για το.... "πολιτικό μέγεθος" του αντρός αυτού, που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν για "πρόεδρο της Δημοκρατίας¨" και τώρα τον επαινεί ο αρθρογράφος του για μια ρήση που την είπε χωρίς να έχει ούτε καν την στοιχειώδη ευφυία καν να καταλάβει ότι εκείνη την ώρα τον κατέγραφαν οι κάμερες....
    Δηλαδή ανάλογα καμώματα (σαν του Τζωρτζ Μπους του τζούνιορ).... Αυτόν θαυμάζεις τώρα, αρθρογράφε, βασικέ εξυμνητή του άλλου "σωτήρα", του φον Αντωνάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες είναι αυτές οι.... "μυξίδες" που κάνουν τα τηλεοπτικά γκάλοπ του Καρατζαφέρη για τη μη δημοφιλία που προέδρου της δημοκρατίας, που δεν σου αρέσουν, κύριε αθρογράφε; Kάτι θα ξέρεις εσύ παραπάνω γι' αυτές τις μυξίδες, εσύ που δούλευες στο ίδιο κανάλι και μέχρι το 2011 ήσουν και συ ένας από.... αυτές....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι τα "βύσματα" που έβαλε. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε (έστω και φωτογραφικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και υποστηριχτές του κολωτούμπα τα παιδιά της "πινακοθήκης των ηλιθίων" πού ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση. κοινή πορεία με το συριζα, κοινός εχθρός ο Σαμαράς. τους ενώνει και η ζωντανια της ουρανίτσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαναση δε διαφερεις σε τιποτα απο τον τηλεκολοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανασάκο, πόσα σου δίνει ο Αντωνάκης για να προδόσεις τον συνάδελφο του κωλοτούμπα, κατά κόσμον Γ.Καρατζαφέρη, τέως εργοδότης σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η καμπουρα του γοριλα γερνειιιιιιιι
    στα εδρανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή