Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ «ΛΙΑΠΗΣ», ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ...ΔΙΠΛΩΜΑ...!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ 70 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!

Όζει σκανδάλων η αυλή του «Σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογαν...
Πέραν απο τα οικονομικά σκάνδαλα της Κυβέρνησης και των «παιδιών» των Υπουργών του,  τα οποία είχαν εξοικειωθεί και εκπαιδευτεί απο νεαράς ηλικίας στις μιζες, διαβάζουμε ότι υπήρχαν και αυθαιρεσίες εξουσίας, πού έφθαναν και εγκληματικές ενέργειες...

Όπως διαβάζουμε στο Εθνος:
**********
Ο  34χρονος υιός Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ, είχε από μικρός απασχολήσει τα ΜΜΕ της χώρας του, όταν ακόμη ο Ταγίπ ήταν ο πανίσχυρος Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. 
**********
Οι υψηλές γνωριμίες αποδείχθηκαν χρήσιμες όταν το 1998 κτύπησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα τη γνωστή τραγουδίστρια Σεβίμ Τανουρέκ, η οποία ελάχιστα εικοσιτετράωρα αργότερα εξέπνευσε. 
**********
Λίγες ημέρες μετά, ο Μπουράκ Ερντογάν, εμφανίστηκε να διαθέτει δίπλωμα και τελικά με άνωθεν παρεμβάσεις ξεμπέρδεψε με ένα μικρό χρηματικό... πρόστιμο...!!! 
***********
Σημειώνουμε ότι ο «Σουλτάνος» Ερντογαν γιά να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες πού υπονομεύουν την εξουσία είπε οτι, «θα τους κόψει τα χέρια»...
**********
Έτσι σε μία νύχτα έδιωξε 70 Αξιωματικούς της Αστυνομίας -- και τον Διοικητή Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης -- πού έκαναν τις έρευνες.
***********
Μάλιστα απαγόρευσε  στους δημοσιογράφους την είσοδο στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
**********
Επιπλέον, στο εξής όλοι οι αστυνομικοί που συμμετέχουν σε μυστικές Εισαγγελικές έρευνες θα υποχρεούνται να ενημερώνουν σχετικά τους προϊσταμένους τους στην Ασφάλεια (μέχρι πρότινος τελούσαν υπό τις εντολές μόνο του Εισαγγελέα που πραγματοποιούσε την εκάστοτε έρευνα). 
**********
Είναι προφανές πως ο Ερντογάν επιχειρεί να "εκκαθαρίσει" την αστυνομία και το δικαστικό σώμα από τους "γκιουλενιστές" και να τους αντικαταστήσει με... δικούς του ανθρώπους...!!!
        ---------------------------

2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΑΠΗ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΑΜΑΡΑ-ΛΟΒΕΡΔΟ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ-ΣΗΜΙΤΗ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΝΤΟΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ.......ΠΑΠΑΡΗΓΑ

    ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ....ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ Κ.Ο. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή