Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ» και «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ», ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗΣ--ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ... ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ...!!!

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ «ΠΟΝΤΑΡΕΙ» ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!

Δεν θέλει να γίνει μεθαύριο Τρίτη στην Αθήνα όπου θα βρίσκονται  όλοι οι Ευρωπαίοι Υπουργοί Οικονομικών και ο Ντράγκι,  η προγραμματισμένη  συνεδρίαση του Eurogroup  πού τόσο έχει άμεση σχέση με την... δόση...!!!   
Ποντάρει στην καταστροφή της Ελλάδος στην μη έξοδο από το μνημόνιο, το θέλει να υπάρχει για να το έχει μόνιμο εχθρό αφού χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Πόσο μάλλον σήμερα πού του ξημέρωσαν δύο δημοσκοήσεις (η μία δική του κομματικά) που μετά από 6 μήνες χάνει την πρωτιά σαν κόμμα και η διαφορά του --ως πρός την καταλληλότητα--από τον Σαμαρά διευρύνεται στις 20 μονάδες υπερ του Πρωθυπουργού.
********
Βέβαια ο Υπουργός Επικρατείας Δ.Σταμάτης την πρόταση την αποδέχτηκε αμέσως. 
********
Όμως τελικά θα αποφασίσει το Νομικό Συμβούλιο Της Βουλής, αν τελικά θα πρέπει να γίνει  ή να απορριφθεί δεδομένου ότι είχε κατατεθεί από το ίδιο κόμμα και προηγούμενη στις 8 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να απαγορεύεται εκ νέου ίδια πρόταση πριν παρέλθει εξάμηνο.
********
Η «αριστερή» αθλιότητα όμως πού διαπράττεται από το κομπλεξικό «πολιτικό βλαχάκι», παραμένει ως άνευ προηγουμένου.
            ---------------------------

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η πιθηκίνα του Τσίπρα; Ο νεοδουλίτης Καμμένος είχε δύο αδελφές πιθηκίνες από το μαϊμού κράτος της Νιγηρίας.
    Ο μέγας ηγέτης Σαμαράκος έχει ως ευνοούμενο πίθηκα
    τον Ατεντοκούνμπο.
    Ο άρχοντας Βενιζέλος με υπηρετικό προσωπικό πακιστανών, το ΚΚΕ τους μπαγκλάντεζους σφογγοκωλάριους της γρηάς Παπαρήγα.
    Αυτά τα ηλίθια πλάσματα ονειρεύεται το πολιτικό κατεστημένο για ψηφοφόρους στο στημένο κονοβουλευτικό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες να προσθέσεις την Αλβανίδα Νικόλ Μπενέκη που πριν συλληφθεί, την είχε η Χρυσή Αυγή επι του ιδεολογικού και διαπαιδαγωγούσε τούς νέους της Ελλάδας. Ξέρεις την γκόμενα του Βουλευτή και πολιτικού "άντρα" της Χ.Α. του Γιάννη Λαγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή