Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: «ΦΙΛΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ» ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ και ΜΙΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ...!!!

 «ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ...ΕΙΣΑΙ»...!!!

Ούτε τούς τύπους, έστω για τα μάτια του κόσμου δεν κρατάνε και μόνοι τους «ξεγυμνώνονται»...
 Όπως μεταδίδει το Σκοπιανό kanal 5 ο δικηγόρος Χαλκίδας Θανάσης Τάρτης ο οποίος δηλώνει  «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ» είναι ο δικηγόρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής  Μπαρμπαρούση και Μίχου.
Μάλιστα το  kanal 5 ειρωνεύεται και λοιδωρεί τους Χρυσαυγίτες,  πού ενώ όπως δηλώνουν   δεν αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ζητούν βοήθεια από ένα Φιλο-Σκοπιανό  πού δηλώνει  «ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ»για να σωθούν από την... φυλακή...!!!
 Ο Θανάσης Τάρτης επιβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο Βουλευτών στην ιστοσελίδα του  kanal 5 λέγοντας ότι ο ίδιος  δεν άλλαξε τις ιδέες του, αλλά ότι: 
********
«Θα τους υπερασπιστεί όπως οποιονδήποτε δολοφόνο, έμπορο ναρκωτικών, βιαστή κ.τ.λ.» ....
********
Η «πλάκα» είναι ότι η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, ήδη από 30/9/2011, είχε αποκαλύψει με βίντεο ντοκουμέντο πως ο δικηγόρος Τάρτης, «σέρνει πρώτος τον χορό της Αντιμακεδονικής και Ανθελληνικής προπαγάνδας», οπότε δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση, αφού... «εξ οικείων τα βέλη»...
ΕΔΩ:
http://www.stoxos.gr/2011/09/blog-post_7271.html
*********
Και ΕΔΩ:
http://molwn-lave.blogspot.gr/2011/10/blog-post_6431.html
*********
Επίσης τι μετέδωσε το Σκοπιανό  kanal 5
ΕΔΩ:
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=34445
Και η μετάφραση 
ΕΔΩ:
http://translate.google.co.uk/translate?hl=el&sl=mk&u=http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp%3FID%3D34445&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp%253FID%253D34445%26biw%3D1680%26bih%3D844
*********
«Για την...Ελλάδα ρε γαμώτο»...!!!
           --------

10 σχόλια:

  1. 30/09/2011 ??????

    καλα σημερα εχουμε 2014.......

    και εγω το 2011 ημουνα αριστερος
    και σημερα ειμαι χρυσαυγιτης............
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα εσυ έχεις "Κασίδα" στο κεφάλι και απο μυαλό "Κουκούτση"...
    Είσαι κόπανος εκτος...συναγωνισμού.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aθανάσιε, εξακολουθείς να μην χρησιμοποιείς κόσμιες εκφράσεις.
      Πρόσεχε...

      Διαγραφή
  3. Οσοι ανηκετε ακομα στη ΝΔ ειστε προδοτες και φονιαδες. 6000 αυτοκτονιες εξαιτιας σας δολοφονοι.Απ το θεο και απ το λαο θα το βρειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://attikanea.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7310.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ναζι-άρης σεσημασμένος αλλά και "επισημασμένος" ανώνυμος της 29 Μαρτίου 2014 - 11:36 π.μ., πάλι και για πολλοστή φορα απειλεί... Καλά κάνει γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Να ξέρει όμως ότι τώρα λειτουργεί κράτος δικαίου. Να δούμε μέχρι πότε ένας "επισημασμένος" ανώνυμος θα απειλεί συνεχώς. Ας φωτίσει ο Θεός τον σεσημασμένο και "επισημασμένο" κακοποιό να μην υποστεί τα επίχειρα των απειλών και των εκβιασμών του.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χρυσαυγίτες--κακοποιοί εκτός απο επικίνδυνοι εγκληματίες είναι προπάντων επικίνδυνοι βλάκες και αποκαλύπτονται μόνοι τους και έτσι καταλήγουν στη...μπουρζού.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ η "πατριωτάρα" ο Κρανιδιώτης που ήταν δικηγόρος του Άλεξ Ρόντος δεν μας πειράζει ε...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΝΔ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΠΡΩΕΝΤΡΩΣ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????????????ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Η ΤΣΑΜΠΙΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ??????????????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ......χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή