Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«ΠΑΝΙΚΟΣ και ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ Χ.Α.»: ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ «ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ...ΔΙΑΓΡΑΦΗ...!!!

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ--ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ... «ΑΓΝΟΙΑ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ»...!!!

Ούτε που ξέρουν τι τους γίνεται...
«Κομμάτια και θρύψαλα» γίνεται ο κομματικός σχηματισμός της Χρυσής Αυγής, αφού μέσα σε 48 ώρες έχασε ξαφνικά και αναπάντεχα δύο Βουλευτές της.
Το φαιδρό της υπόθεσης είναι ότι μόλις χθές βράδυ δεν είχαν πάρει «χαμπάρι» ότι ο Μπούκουρας είχε πάρει απόφαση να ανεξαρτοποιηθεί και διέψευδαν το  Mega πού είχε το ρεπορτάζ και το απειλούσαν --κατα τη συνηθισμένη τακτική τους --, με...αγωγές και μηνύσεις...!!! 

Το πιό γελοίο και λυπηρό είναι ότι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν και ερμηνεύσουν την δήλωση του συνηγόρου του Μπούκουρα του Αλ. Κούγια και βλακωδώς να την χρησιμοποίησαν ως επιχείρημα ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει θέμα Μπούκουρα...
*******
Ο Κούγιας, έξυπνα δήλωσε ότι δεν υπάρχει στα χέρια του Προέδρου της Βουλής καμία επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Μπούκουρα, όμως παρά ταύτα, είχε στα χέρια του εξουσιοδότηση Μπούκουρα γιά να την καταθέσει.
********
Πού να καταλάβουν την διαφορά Κασιδιάρης--Ζαρούλια και άρχισαν τις διαψεύσεις και απειλές κατά πάντων.
*********
Όπως δεν κατάλαβαν 'οτι ο Μπούκουρας από την προφυλακισή του είχε ήδη διαφοροποιηθεί από την ΧΑ, όσον αφορά την υπερασπιστική του γραμμή με εμφανέστατο δείγμα ότι δεν θέλησε να πάει Κορυδαλό, παρέα με τους άλλους και πήγε στις φυλακές του Ναυπλίου
*********
Έτσι σήμερα «αυτογελοιοποιούμενοι» και κατόπιν εορτής ανακοίνωσαν ότι «τον θέτουν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδος», όταν δηλ. το πουλάκι είχε... πετάξει...!!!
*********
Πλέον οι απειλές, τραμπουκισμοί και παρακολουθήσεις τηλεφώνων, δεν πτοούν όσους ετοιμάζονται να φύγουν, δεδομένου ότι τουλάχιστον ένας ακόμη είναι έτοιμος για ανεξαρτητοποίηση.
********
Βέβαια τεράστιες ευθύνες προκύπτουν για Κασιδιάρη--Ζαρούλια που ενώ αρχηγεύουν  κατηγορούνται ως ανίδεοι--ανίκανοι να διαχειριστούν και προλάβουν την επερχόμενη συντριβή του κομματικού σχηματισμού.
                         -----------------------

11 σχόλια:

  1. αυτες τις μαλακιουλες μονος σου τις φαντασιωθηκες θανασακη ή σου εδωσε χαρτακι το αντωνακι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πουλόβερ της χρυσαυγούλας ξήλωσε, ο τελευταίος που θα φύγει να κλείσει τη πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟ DNA ΤΟ ΕΨΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...KAI HTAN MONO AYTOΣ....Ο ΚΑΣΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ;

      Διαγραφή
  4. ενας βλακας νεοδημοκρατης
    μειωνει το επιπεδο αυτης της ιστοσελιδας
    με τις χυδαιολογιες του..........

    Αν νομιζει οτι ετσι θα αποτρεψει εναν αναγνωστη
    απο το να ψηφισει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ειναι γελασμενος.......
    το αντιθετο αποτελεσμα φερνει.........

    Η ΝΔ μας κατεστρεψε.......τι δεν καταλαβαινεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας τα γράφει, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδος παλαιό μέλος της συμμορίας του πατριδέμπορα Καρατζαφέρη. Επέστρεψε στην κεντρική συμμορία της Νδούλας αμοιβόμενος με μαύρο χρήμα που, όμως, χρεώνεται στους Έλληνες πολίτες.

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΗΒΛΑΚΑ ISAAK SOLOMOY, ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Η Χ.Α. ΜΟΝΙΜΟ ΔΕΚΑΝΕΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ειναι ενας αλλα δυο οι ηρωες της Κυπρου .....
    ο Τασσος Ισσακ και ο Σολωμος Σολωμου...........
    ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ........

    ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΤΟΥ ΕΛ.Α.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΑΝΑΞΙΟΣ" ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΕΙ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑ.
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ...ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε πολιτικο σαφαρι το ειδατε το βιντεο πριν 3 μερες με την καταθεση στεφανιου του βαρβιτσιωτη και του Κασιδιαρη σε περιοχη της Μανης;Το θερμο χειροκροτημα των κατοικων προς τον κασιδιαρη και το ουστ ρε λαμογιο προς τον βαρβιτσιωτη πρεπει να ετσουξε λιγο .Αυτα δεν τα γραφετε ε; Πονανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβετε οτι καθημερινα εκτειθεστε με τα ψεματα που γραφετε!Ειστε καθεστως χουντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή